Щастлива седмица 15.08 - 21.08.05

• 10 312
  • 304
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте сладуранки сладки.
Къде сте newsm78 Sad Cry Sad
Много е празно и пусто днес,вички май го карате уикендски Party-желая ви весел Joy релаксиращ  Winkи успешен бебеправещ уикенд baby_neutral,а на тези като мен които работят и в събота(което понякога е  #Crazy)-лек ползотворн и успешен работен ден.
dvv-стискаме палци Peace дано да не вали и да си изкарате незабравимо Grinning
Отпускарите,ей не ни забравяйте Laughing и си отпочинете и заради мен Praynig
На всички много целувки Heart Eyes и прегръдки Hug

# 271
не ми остава свободно време да "пия кафенце" с вас , но ще си наваксам Mr. Green Всичко е готово за утре /опс вече е днес Wink/ стискайте ми палци да не вали Praynig Praynig Praynig,защото това е единственото което ме притеснява Crossing Arms.
Двв, вън грее прекрасно слънце , приказен сватбен ден и безоблачен семеен живот. И да не забравиш за  компенсацията за     cheers
Diana , благодаря за успокоението   love001 , ще се пробвам и с фоликулометрия но може би следващия месец, че този вече няма за кога
Творческа суша ще да се е получила smile3511
Гризка тази твоя творческа душа много ни липсва  smile3506 ние не ти ли действаме поне малко като вдъхновение  newsm78.
Dime аз ще си почивам и заради теб обещавам  newsm08
Усмивки на всички  smile3534  newsm51 smile3534

# 272
привет  Hug
да си почините добре и ползотворен weekend  Laughing

# 273
Мале, мале! Май през уикенда няма никой тук а?
Е нищо. Това предполагам означава, че всички си почиват най-усилено, което е много добре.
Аз се върнах от малка разходка из България, която ме зареди с енергия! Искаше ми се само да не е само за 2 дена, но нищо - следващия път.
Весел уикенд на всички!

# 274
  • Стара Загора
Отпускарски сезон...кво да прайш Mr. Green
Аз днес поне се наспах...станах в 9,00 часа Blush и до преди малко сипих кафенцето пред компа ама вече мисля да ставам, че имам час при козметичката...вчера от хокане неможах да я сваря на работа и днес жената ще ме взима в почивния си ден Embarassed Иначе ще заприличам на Робинзо Крузо Twisted Evil мъж ми ще се загуби из космалаците Mr. Green
Айде лек ден и да си починете хубавооооооо Heart Eyes

# 275
Здравейте и от мен.
От 8 години се опитвам да забременея, но все не ставаше. Този месец цикълът ми трябваше да дойде на 15.08.05г., но вече 6 дни ми закъснява. На 16.08.05г. си направих тест и той показа две чертички, едната от които бледичка. Направо не можех да повярвам. Реших да си купя още тестове, но след като ги направих и двата ми показаха -. На другият ден единя от тях имаше две чертички. Реших да отида на лекар и на 18.08.05г. отидох на ехограф, но лекараката каза, че нищо още не се вижда и да отида другата седмица. Днес като станах видях на бельото си малка бледо червена точица кръв и направо щях да умра. Веднага отидах и си купих Шуър чек, но и той ми показа -. Сега направо ще се побъркам и само си гледам бельото. Никога досега не ми е закъснявал цикъла. Винаги ми е идвал по-напред на следващия месец т.е. ако сега ми дойде на 15-ти то другия месец на 13-ти ще ми дойде. Много рядко ми се случва да ми дойде на дата, на която е дошъл предния месец. Аз си мисля, че тази кръв може и да е от ожулване, защо имам гъбична инфекция, заради прием на антибиотици и отдолу като се забърсвам ме боли. Но знам ли? Моля ви дай те ми съвет? Благодаря ви предварително.

# 276
Ха, ха!  newsm62
Добро сравнение Хера!
Айде успех при козметичката и да не те боли много!

# 277
  • Стара Загора
Дебил ли съм кво съм незнам  Rolling Eyes ама хич не ме боли мене...дори заспивам някой път Shocked Абе аз съм такова животно дето хич ме няма Mr. Green

# 278
Не се изнервяй предварително. Разбирам те напълно и аз на твое място щях да се чуствам така. Гърдите болят ли те? При моята бременност имах кървене 1 седмица след датата, на която трябваше да ми дойде и това много ме обърка. Бях ходила на лекар и той не ми каза нищо защото било много рано. Близо 20 дни след закъснението не знаех бременна ли съм или не.  Но в крайна сметка бременноста си беше нормална и така и не разбрах причината за прокървяването. Само си  спомням, че гърдите не преставаха да ме болят.
Изчакай още малко и най-важното не се притеснявай! Стискам палци да си бременна и след 9 месеца да се похвалиш с едно сладко бебче!   baby_neutral newsm10

# 279
Благодаря ти Пепинка. Не ме болят гърдите, но ме боли леко кръста и имам някаква тежест долу ниско в корема. Опитвам се да не мисля и съм хванала да играя на Хироса само и само да не се притеснявам докато лекаря не ми каже мнението си. Много се надявам да съм бременна и стискам палци на всички момичета, които искат да имат бебета, защото зная през какво съм преминала и колко много боли от това да искаш, а нищо да не става. Ти какво бебче имаш?

# 280
  • BABYLAND
Aх миличка, колко добре те разбирам. Моля се всичко да е наред и резултатът наистина да е такъв какъвто го искаш. Бях чела някъде, че ако тест покаже отрицателен - не е 100 % че няма бременност, но ако дори и един път покаже положителен-ГРЕШКА НЯМА!!!  Така,че споко. СТИСКАМ ТИ ПАЛЦИ И чАКАМ ДА СЕ ПОХВАЛИШ. Само запомни-никакви притеснения, защото те могат да те съсипят в буквалният смисъл на думата. КЪСМЕТ И МНОООГО УСПЕХ!!!

# 281
  • BABYLAND
ООООО, слънчевки...пустичко днес тука newsm45 newsm45 ...няма кой с какво да се похвали ли или всяка си е по задачки и няма време да влезе и да се разпише. Аз съм се отдала на мързел днес-мъжо ми чисти, мама сготви, брат ми и татко напазаруваха, а миялната машина ще измие чинийките след папането.....казаха че от мен се искало само да почивам. Аз понеже съм послушна-изпълнявам. Настанила съм се в двора и ровя без почивка из целият сайт....само се моля  newsm17 да не завали пак, че ще ми утрепе настроението. лек ден ви пожелавам и мноооого усмивки! newsm47

# 282
Благодаря ти Голден Роуз за подкрепата и ти желая от сърце да нямаш несбъднати мечти. Прегръдки от мен.

# 283
Според мен тази точица е може би от инплантиране късно,не се притеснявай изчакай и иди на лекар,също така се успокой,желая ти от все сърце да + тест и да си имаш скоро бебенце Heart Eyes

# 284
Bube eto me i men,dnes tsial den mislia za teb kakvo stava?Tolkova mnogo iskam da si bremenna,4e vse edno stava vupros za men.Pojelavam ti naistina  newsm32 i te tseluvam.Doskoro.

Общи условия

Активация на акаунт