Щастлива седмица 15.08 - 21.08.05

• 10 312
  • 304
  •   1
Отговори
# 285
Иди на  доктор Shocked

# 286
Правих си тест за бременност Sure Check, който след няколко 4аса от4ете една съвсем тънка, бледа втора 4ерти4ка, като косъм, по-скоро изглеждаща на маркировка. Дори го снимах и също се вижда, мъжо и той я забеляза, ама е много тънинкааааа. Въпроса ми е виждали ли сте подобна. Да под4ертая, 4е на следващия ден я нямаше. Деня на теста ми беше 30 от цикъла, който е нередовен. И още нещо от 5-6 дена меря темп, която вместо да спада се пока4ва като тази сутрин е 37.1.  Praynig

# 287
  • област Софийска
Според мен капчицата кръв не трябва да те притеснява. Майка ми ми е разказвала, че като забременяла с мен (още не знаела, че е бременна), точно около датата, когато трябвало да и дойде, прокървила леко. Тя даже си помислила, че и е дошло, обаче не - повече кръв нямало и после разбрала, че е бременна. Най-важното е да не се притесняваш и да не мислиш за глупости. Желая ти положителен резултат.

# 288
Най-добре направи кръвен тест.
Дано да е това, за което си мислиш.
Ще се  newsm17 за теб!

# 289
Бъди спокойна. С притеснения няма да си помогнеш.
Стискаме ти палци!  bouquet

# 290
Ох Хера! Завиждам ти. Мен доста ме боли. А хем уж аз самичка с епилаторчето действам и пак. Ама няма как.
Красотата изисква жертви нали знаеш! Wink
golden_rose123 направо ти завиждам! Е не, че мама не сготви и на мен ама пусто има тенджери за миене.

# 291
В указанията от опаковката пише,че резултата трябва да се отчита до 10-тата мин.След това-не!
Това обаче още нищо не значи.Направи си тест след още няколко дни.Нивото на хормона се узвоява на 48-72 часа.

# 292
Стискам палци, миличка, да е това което искаш  Praynig Изчакай още няколко дена и иди на лекар  Hug

# 293
Миличка, дано наистина резултата е положителен .... изчакай ден два и направи нов тест и се моля тогава да видиш дебела втора черта  Praynig Hug

# 294
  • BABYLAND
Отново съм аз миличка, не се сетих да ти пиша по-рано, че ако нямаш търпение да разбереш какво става можеш да си направиш и кръвен тест. Там веднага ще покаже. отиди в някоя лаборатория или частна клиника и за няколко часа ще имаш резултат, въпреки че за мен е ясно едно нещо /положителните ти тестове с два-въпреки е на вторият му се е появила чертата по-късно/- ТИ СИ СЛАДКА БРЕМЕНЕЛКА  newsm10 smile3525 пиши за да ни държиш в течение какво става с теб!

# 295
Имам едно питане - от всичко до момента мамчета споделили видях само че Медеа е имала киселини
Друга някоя да е забелязала подобни симптоми на ранна бременност?
На мен нещо ми закъснява с 1 седмица (при наличие на медна спирала) с всички възможни явления на ПМС (а последните месеци не съм имала) и силни киселини (никога не съм се оплаквала от такива)
Благодаря на тези които ще ми отговорят  bouquet

# 296
Ох Хера! Завиждам ти. Мен доста ме боли. А хем уж аз самичка с епилаторчето действам и пак. Ама няма как.
Аз не ползвам епилатор освен за долната част на краката точно поради тази причина. С топла кола е много по-безболезнено, поне при мен е така. Е, не заспивам определено Mr. Green, но се търпи.

# 297
  • Sofia
Моят първи тест беше с черта тънка като косъмче, но вече след  10 дни е доста плътничка Simple Smile така че, се надявам и при теб да е така  newsm10
стискам палци.

# 298
 И аз стискам палци за втора чертичка - провери си все пак на опаковката на теста пише докога се отчита верният резултат.
Дано е това за което си мислиш Simple Smile

# 299
Искам само да се присъединя към останалите момичета и да ти пожелая това което много, много искаш- да си бременна.  smile3521
Стискам ти палци
 pacifier

Общи условия

Активация на акаунт