Отговори
# 45
  • Бургас
Гери с тебе сме и после да се похвалиш с много минусов  резултат Hug
Аз ще ставам да правя вечерята и после се хоризонтирам Grinning
Лека и спокойна нощ Hug

# 46
Честито "МАМА" Peace Cry Направо ме просълзи,нашата все тати повтаря,а мъжото се разтапя от кеф.
Значи второто ще е момче   hahaha
Големият ми син като беше бебе и той първо каза тати и резултата е налице, а малкият сега каза първо мама, ама за трето ще се позамисля  newsm78

# 47
Привет, мамчета! Днес не съм успяла да ви прочета, ама минавам само да ви почерпя, че нашата кака днес има рожден ден и става на цели 6 годинки! И понежен е знам как да кача картинка, скромно, но от сърце -   party023 cheers baloni. Милата, тази вечер така се разкраси за утрешния си празник, че чак на мен ми се дорева - разби си нослето на стълбите, дано до утре да не посинее много.... Praynig
Между другото вече мога да се похваля, че от няколко дни заместихме обедната порция кърма със зеленчуково пюре.....  newsm44. Отне ни около един месец да свикнем с тая лъжица и да разбере какво се прави с туй нещо в устата, но резултата е налице... Но каши и плодови пюрета не ще.... Айде, лека от мен и хубав ден на всички ви пожелавам   bouquet

# 48
Днес не ми остана време да пожелая успех на Майлили и Мишето,
ако не са отложили сондирането. Стискаме ви палци и да се включите
утре вече спокойни.
Лека нощ майчета.

# 49
Добриютро,Майчета.
Хриси се е наспала отдавна,аз сега ще оправям багажа и се изнасяме по хладното,пък ще пиша повече следобед.
Стискам палци на Майлили и бебоче всичко да мине идеално Praynig Hug
Айде и нали съм на линия вече,че и да оправдая прякора:
"За купон голям се готви мама-ОКТОМВРИйче на годинка стана."
и едно заглавийце породено от приказките тук:
"Я с черешки,бира или пък с мезенце-мама все захранва с нещо ОКТОМВРИйското детенце!"
Айде и още едно:
"Пролет,лято вече мина-ОКТОМВРИйче стана на година"
Че тия празничните като ги почнем от август до ноември все такива заглавия ще редим Joy

# 50
Да Ви се оплача мойто дЯте с Т. Вярно, че не е висока 37.5, ама ми е чоглаво. Дано да са зъби  Praynig, че в ДГ на големия имат Варицела и ме обливат едни горещи вълни като си помисля за тая шарка  #Cussing out

# 51
  • Бургас
Доборутро сладуркиииии Hug
Пепеник добре,че напомни и ние ще стискаме палци
всичко да мине бързо  и безпроблемно с малката сладка Миши Praynig
Ками ми нали за бебонетатат 37,5 е нормална newsm78
А как изкарахте на РД-то?
Тинко страхотни заглавия  Hug
Мегче браво на Цвети Heart Eyes
И ЧРД на красивата е нежна Ели Hug
Да е усмихнато и палаво дете и да я слушкаш-хихихих.

# 52
Ками ми нали за бебонетатат 37,5 е нормална
А как изкарахте на РД-то?
Еми уж, ама той много крив горкия, пък аз като карах Варицелата преди 3год. ми беше доста зле 3-4 дни преди да ми избият пъпките и да разбера за какво става дума.
А иначе на РД то ходи само Вики в Смарти Парти - Мнооого доволен. Деца  Laughing

# 53
  • Бургас
Уф дано грешиш за тъпата шарка Hug
и браво на Вики за хубавото набесняване-хихихи

# 54
Хубави заглавийца за теми .
 На авторката: bouquet
Аз пък съм на вълна:НА ПЛАЖА БАТКО СЛАДОЛЕДА СИ ЯДЕ ВЪВ ВОДАТА ШЛЯПА ОКТОМВРИЙСКОТО ДЕТЕ или нещо такова, само че свързано с МОРЕТОООООО.
Ех как ми става гот като си помисля за водата и вълните(размечтах се).
Открихте ли вече сезона,май бях прочела в темата ,че ще се ходи в Сряда. Rolling Eyes
Приятно къпане, дано водата да е топла.
Поздрави на всички.
Бързо оздравяване на болните деца.
 Hug Дано да не е шарка   newsm17

# 55
Еми уж, ама той много крив горкия, пък аз като карах Варицелата преди 3год. ми беше доста зле 3-4 дни преди да ми избият пъпките и да разбера за какво става дума.

И аз карах преди 2 години, мани, мани като избих и то на море, а па мъжо ми носеше кафенце и сокче в леглото, тогава бяхме гаджета още Joy хубаво че не избяга от мен, ужасно изглеждах  Shocked

# 56
Момичета, започнах колажа, да видим какво ще излезе. Пускайте снимки, където трябва. Май само аз не разбрах къде  newsm78 В албума на Нина ли?

Намерих къде:

snimi za kolaja - user  mutsunki
password - oktomvri

в snimka.bg

Копнах го тук отново, за тези като мен, които още не са сложили муцунката на своето Октомврийче.

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 13:39 от kali_k

# 57
Да ето в този http://www.snimka.bg/my_albums.php

в който от двата искаш, ще сложа линк на първа страница - юзер - mutsunki  парола - oktomvri

Чрд на Ели на патерици - да ти е жива и здрава прекрасната кака.

Болничките бързо да оздравяват - дано са зъбки
Ние от днес сме без гипс - нацелувах най-сладката здрава ръчичка на света

добавих на първа страница линк към албумчето за колажа и юзер и парола, а по-надолу обнових предложенията за заглавия от Мира и Муза, изтрих сегашното, щото вече сме го ползвали[/i] Hug

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 14:01 от Мечка Малинарка

# 58
Скъпи мами,
моля за съвет
имаме температура почти 38" и то на обяд,не спахме -предполагам е от зъбките,нямаме резци още,но венците леко са подути.
Всички изкарахме и вирус с яка хрема-може и от това да е температурата,макар, че мислех че му премина
Детската лекарка не вдига тел, давах Панадол,но довечера може да я вдигнем повече.
На някой случвало ли се е подобен проблем и какво направихте
дано скоро да вдигне лекарката

# 59
Аз бих те посъветвала да не даваш понижаващо средство под 38.5 за дете(бебе). Температурата е вдигната , за да се пребори с евентуална инфекция.... Дано са зъбки все пак Sad
Не го навличай детето, в никакъв случай.... Ако вдигне вечерта повече, пробвай и със сапунена вода. Настърган сапун с ножа във малко водица и обтриваш крачетата, но после ги завиваш(само до глезена ги обтриваш)....

Общи условия

Активация на акаунт