Отговори
# 135
Наистина не може да се говори нищо за случая тъй като нищо и не знаем реално newsm78, журналистите винаги си ги помпят нещата до максимум или заемат страна преди да разберат всичко (това съм завършила и работила).

Не знам, наистина, мен не ме интересува кой е прав или не (сигурно има още 1000 такива отнемания на деца които не се заснемени на камера) просто се питам дали всичко трябва да е толкова непромислено и агресивно, нали все пак цялата работа е за доброто на децата (които не искаха да си отидат при майка си newsm78) Thinking... помислете си само как ще се отрази това събитие на малките ooooh!

# 136
  • Бургас
Мерси за утехата момичета Hug
Насинената госпожичка е добре и дори заспа докато я подсушавах след банята и-ххихи.
След малко ще и правя млякото и дано спинка спокойно малката пикличка.
ЕлиПепова мило много тъпо ми стана ,че пропуснах Ади Hug
Честити 7-ми месец на малката душичка Grinning
Кло много кофти,че така се е получило с Рони Hug
Милата първо пльосва ,а после  и вирус-ужас Hug
И в Б-с вече има доста бебешори с тоя тъп летен вирус Crossing Arms
Днес и на две от нашите приятелчета се им потвърдили диагнозата -ВИРУС Sad
Засега не е в най-лоша фаза и дано го овледеят навреме Praynig
да не ес стига да болници както при Хриси  на Косето /аз да не остана по-назад;-)/
Ю.Николова ама и на теб мила никак не ти  е било лесно Hug
най-лошо е когато не знаиш как да помогнеш на най-милото си същество Hug
Тединце аз като му ги показах и му  казах ,че се чуствам много добре заобисолена от деца
той каза да съм станела детска учителка Whistling Joy
Мире аз още не съм го гледала,но ще пусна писмото и аз,
защото само като ви"слушам"ми настръхва косата Hug
Вики много са му готини песньовките на Спасони Grinning

# 137
Неди, доколкото те познавам - моля те, не го гледай Praynig

# 138
  • Бургас
Ниноче щото и аз се познавам,затуй ще пропусна Peace

Ама забравих да се отчета  ooooh!
Никол е +200гр/7300 и +1см/72 Grinning
Пак рева на кантара и меренето-голямо диване е  Grinning

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 20:11 от Nedialka_81

# 139
Абе,ви са ви такива дълги бебетата бре? newsm78
Хриси е 66см,ама тя и майка и е метър и канче дет се вика.
Неди,не гледай,аз ревах....
Но и аз като НИНА си мисля,че трябва да се покажат 2те страни на монетата,за това няма да пиша писмо.
НИНА,аз казах ли "Благодаря"?Ако не съм да кажа....
Оф,капут съм,липсва ми Хриси да ми се смее и да танцува....А знаете ли,че моята мома маха с ръчичка за "Чао"? Laughing Heart EyesДа си похваля аз умницата и вече като й кажа "дай",тя ми пуска в ръчичка играчката/е не винаги дава,ама като е на кеф.../
Айде,ще папкаме с мъжо и...няма да четем,че не можем да гледаме.
Утре е преместването-голям гърч ме чака.
Болните да оздравяват.
Празнуващите-да пиеят по едно и от мое име.

# 140
Ей-тъкмо публикувах и в тон с проблемите ни:
"Кой с нова къща,кой с нов зъб-не е никак скучно в ОКТОМВРИйския ни клуб!"

# 141
Ей-тъкмо публикувах и в тон с проблемите ни:
"Кой с нова къща,кой с нов зъб-не е никак скучно в ОКТОМВРИйския ни клуб!"

признавам те значи  Joy, талант си smile3521

# 142
Дам никак даже. Вече спинка малката ми мъченица  Simple Smile.

Vicky_s   прекалено голямо съвпадение стана вече. На мнение съм, че нашите педиатри трябва да си накъсат и изядът дипломите.   Confused

# 143
Дам никак даже. Вече спинка малката ми мъченица  Simple Smile.

Vicky_s   прекалено голямо съвпадение стана вече. На мнение съм, че нашите педиатри трябва да си накъсат и изядът дипломите.   Confused

newsm10 така е

# 144
Аз да ви разкажа каква болест минахме.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=400473.msg11359447#msg11359447

И до сега не мога да разбера кое от двете беше. По-скоро си мисля, че е шарката.
Слава Богу, че вече отминава.  Praynig
И нашата диагноза вече е ВИРУС  #Cussing out
Педката каза, че протичал с висока Т и ме предупреди ако му се появят ситни пъпчици по тялото да не се шашкам, защото така протичала болестта. Изписа ни Изопринозин за подсилване на инунитета, че бебо вече трети път е болен  Sad То уж се води като препарат с две действия - мощно противовирусно и не чак толкова мощно имуностимулиращо. Доста противоречиви мнения изчеох в нета за него, но все пак му дадох  newsm78
Успокоява ме мисълта, че нашата педиатърка е лекувала и големия ми син вече от 5 год. и до сега не съм имала проблеми.
Хубавото е, че дребчо днес е по добре. През деня ту нямаше Т, ту му беше около 37.6 . Дано утре вече да няма  Praynig
Лека вечер момичета  smile3524

# 145
Аз пак за колажа: как се казва и на кого е това сладко момченце ??

# 146
Писах, писах и всичко бъгна Sad Та така за кратко
Исках да ви кажа, че в ден като днешния се замислям, защо се случват такива трагедии на големи християнски празници.И стигам до един отговор, заради лошотията ни:( Мисля си,че това е знак да бъдем по-добри, не толкова алчни, материалисти...За съжаление вървим към низкото...И плащат добрите хора...Поклон пред паметта им
А и този материал.Наистина чест журналистически приом е да се манипулира, преиначава, в полза на "новината".Наистина монетата има две страни.

# 147
И да не забравя да честитя рождения ден на Дени!Бъди жива и здрава, обичана и даряваща любов! newsm59  Gift  bigdance2
Честита месечинака на порасналите сладурчета! smile3525 Черпя се с удоволствие! Grinning
Неди, бързо да минава синичкото на малката принцеска!Момичета да ви кажа стар бабешки трик- когато детенце падни и се зачерви се маже с олио, това е против синки, хематоми.До няколко часа червеното минава.
На Музата желая само приятни моменти в новото гнезденце!И четене с кориците Joy
Клото, преставям си какво си преживяла с изкълчена ръчичка и вирус на всичкото отгоре. Hug
Kamence, бързо да оздравявате! HugКакто и всички болни дечица! HugМнаго неприятен този вирус Sad
Майлили,едно голямоооо Hug на теб и сладкото Мише!Брово на геройчето!Като си представя какво ти е било само...и ти си герой HugКакто Нинчето ти е казала следващото посещение на болница да и е за внучето ви LaughingНие още ще изчакаме, а сърцето ми е свитоооо Sad
Със сигурност забравям някой, ама кревата ме зовеееее, а четенето...., какво беше това? Joy
А преди малко след стотния път успях да си вляза в албума и ако стане ви се представяме
kali_k, утре ще пратя за колажа снимка и аз.Късно ли е?
Целувки и лека нощ!  love001 smile3524  sleepuu

# 148
Ами, пак не стана,  Embarassedсега ще пробвам с линкhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=381518&pid=12495819http://www.snimka.bg/album.php?album_id=381518&pid=12495819
 EmbarassedСамо не разбирам,къде бъркам newsm78

# 149
Ниел ако не греша липсва ти интервал преди адреса, а мисля, че
си го копнала два пъти. Дано ме разбра.
Лека нощ.

Общи условия

Активация на акаунт