1 юни ето го дойде, Юлчето е най-добро дете!

• 11 990
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
  • София,
ТАка е момичета наистина сте прави, всяко зло е за добро, а аз в момента съм се вкарала в една черна серия и няма отърване.  Embarassed
Яд ме е единствено, че си пасвахме много с колежките, а шефа ми беше просто приказка, той горкия половин час се чудеше как да ми съобщи новината, и навсичкото отгоре се нагърби да ми търси работа другаде, той има много контакти и връзки, чувствах се добре при него, пускаше ме на училище, когато ми се наложеше нещо да си върша нямаше никакви проблеми, а като бях бременна покрай проблемите човекът какво ли не направи за мен, така че нямам никакво право да му се сърдя на този етап и все пак ще ми липсват много. И пак в мой интерес ще направи така, че да мога да отида за известно време на борсата и да взимам някакви парички, докато си намеря друга работа, а и докато нещата с Вероника се наредят някак си. Crossing Arms
Тя пък и тя навсичкото отгоре взе че пак се разболя, носа и протече, а от няколко нощи и подкашля,  newsm78 писна ми вече и от тези болести, то кой ли ще ме вземе на работа с малко и болнаво дете. Sick
Яна, и аз съм като теб, майчинството въобще не ми стига, харча го преди да съм го получила особено в последно време откакто се е стоплило и почнахме да излизаме, и аз всеки ден си искам пари от мъжо, той не ми е отказал никога, но в последно време и на него му идват в повече моите свръх широки пръсти, щото колкото и да ми даде аз успявам да ги похарча на момента. #Crazy
Обаче ще трябва да се променя и да спра да купувам щяло и нещяло Sick, като свърши и майчинството ще трябва да позатегнем краищата и то доста.
Така поне ще ми остава повечко време за учене все пак, а и ще си потърся някаква работа която да я върша отвкъщи, замислям се да взема да гледам дечица, тук в Студентски град и без това има много, колко му е да ги гледам почасово, може да се комбинираме с някойя друга майка и хем да си помагаме при гледането на децата, хем да можем да ходим на лекции. newsm78
ТОва е само идея де, която ми хрумна в момента newsm78

# 16
Здравейте и от мен
Ками честит ти рожден ден  newsm67 newsm67 newsm67 nbirthday newsm18
Вики честита годишнина и на вас  Tada
Дани, Кирова  много неприятни случки Sad Наистина дано това е нова възможност за развитие  Hug
И аз не съм много от харчливите напоследък, но за себе си  Mr. Green За Ина все нещо купувам - измислям, нещо от което много спешно има нужда  Mr. Green
Захласването е много страшно. Ина 3 пъти ми го е правила досега. Първия път направо си припадна в ръцете ми и наистина такъв ужас не съм изпитвала друг път. 2 часа с мъж ми после целите треперехме  Rolling Eyes При самото захласване, обикновено в резулата от упалаха или много силен плач език запушва трахеята /за това се казва че се гълта езика/ и се духва в устичката - един вид вкарваш въздух, а ако не започне да диша детето се натиска езикът надолу, така че да може да се поеме въздух. И най-важното да не се панирате а спокойно да се направят тези неща
Извинете за лекцията, но като си спомня как Ина се отпусна в ръцете ми първия път настръхвам  Sad

# 17
  • София
веси къде натискаш езика надолу- по към устните ли или в частта към гърлото натискаш надолу?
мен ме е много страх и е по-добре да съм подготвена Confused

# 18
Леле,много страшно със захласването!
Кирова,неприятно!Дано изникне бързо нещо по-добро!
Абе хомопата ми даде да пия нещо-направо ще литна,дрога ли е какво?Не съм на себе си,странна работа!
Същото и за Никола.Значи и той ще се носи в облаците като мене.  Joy

# 19
  • София
К`во ти е Яна кажи и аз да го взема?как се чувстваш

# 20
  • Варна
Яна у вас е весело  Laughing Не пише ли какво съдържа  newsm78
Като си заговорихте за работа и при мен са едни чудесии. Предупредиха ме , че ще ми се налагат командировки, както и да работя посред нощите  Shocked На практика това е абсурдно в моето положение, така, че можеби ще се наложи сама да напускам, ако не се намери вариант. Добре, че имам да използвам отпуски, че ще мисля варианти до есента.Дани и аз съм на принципа всяко зло за добро.  Hug
И нашата директорка я покриват днес цял ден, ама аз съм настоятелна и продължавам с преследването. Само дето няма да ме чака с погача, зора е мой  Wink
То на някой стига ли му това майчинство  newsm78. Месеца свърши, а аз още не съм си го получила. Остава да трябваше да разчитам на него  Sick А като знам, че има и такива хора  Confused

# 21
  • Асеновград
Дани , Кирова , съжалявам , сигурна съм , че ще е за добро  Hug.
Яна  Joy , каква му е логиката ? Да мине Никола от едно пристрастяване към друго сигурно.

Мен днес ми извадиха душата да свърша нещо , много спешно било , за вчера , пък сега няма на кой да го предам , ядосвам се така.
Бути ми напомни да проверя , на 19.05 съм получила майчинството за март.

# 22
Ами и аз незнам.Никола милия спа сутринта,сега спи от 14ч.  Shocked
Някакво спокойствие ме е обзело,чувствам ръцете и краката си все едно съм във вода.Все едно съм пила едно,ама голямо.Все едно ще имам първа среща и се вълнувам,но все пак ми е спокойно и щастливо.
Абсолютно съм се гипсирала и се усмихвам глупаво.

# 23
Еличко назад в частта при гърлото се натиска  Peace
Яна кажи де какво е за успокояване ли е? За документите забравих за тези удостоверения, при нас беше лесно то аз ги пиша тез бележки в офиса:)
Днес ходихме до директорката - записа ни жената, сега чакам да видя публикувано във сайта, че е записана и тогава ще се упокоя честно казано  Wink
За  майчинството НАП работят с нов софтуер  и още май не са се научили как точно се работи с него
От  там идва забавянето Confused
То наистина на никой няма да му стигне за нищо  Tired Да са ни живи и здрави мъжете.
Досадих - изчезвам да свърша нещо днес
Хубав ден   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 24
  • София
Яна а защо и на двамата ви го е предписал?
Ще го огрее мъж ти довечера май Wink майтапя се

# 25
  • София,
Да и аз го получих едва вчера Sick

# 26
Хихи,ами не е успокоително.Това е за отбиването и двамата го пием.И аз незнам,ще взема да питам.
И мойто майчинство чак утре ще го взема.То вече си е похарчено реално.  Wink

# 27
Дани , Кирова , съжалявам , дано да  е за добро  .Hug

# 28
  • sf
Момичета, имам една молба- искам да купя голям чадър втора употреба на сносна цена, зелен, от тези по заведенията- ако някой чуе нещо ,моля да ми каже.

# 29
  • София
Честит рожден ден,Ками!!!Много здраве и щастливи мигове с хората около теб   bouquet
Честита годишнина,Вики!Много любов и разбирателство!

Това с безработицата и мен много ме плаши...Дани,щом шефът ти е свестен човек и се е заел може наистина да ти помогне  Praynig На мен от днес ми свърши отпускът за гледане на детето,но си пуснах неплатен за 2 месеца.
От септември малкият тръгва на ясла,днес го записах в ОДЗ и уж съм възприела нещата,а като влязох в сградата и почна да ми се свива сърцето.От болестите най-много се притеснявам,днес сутринта вдигна Т,въпреки че все още пие АБ и то от 6 дни  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт