КЛУБ "РОДИТЕЛИ-ЧАСТНО ОБРАЗОВАНИЕ" 15 - изпитите

• 71 171
  • 644
  •   1
Отговори
# 510
Пише "до" 2000 лв. и надолу е пояснено защо. Що се отнася до журналистката - тя е, може би, най-добрата по въпросите за образованието. Следи й статиите, заслужава си много. Naughty

# 511
И аз попрочетох от тази журналистка...! НЕ СЪМ НА ТВОЕТО МНЕНИЕ! Просто ни залъгва. Кой в тая криза ще даде 200 лв. за дете в ЧДГ?~? Я се замисли?! Виж за тютюнопроизводителите се намериха пари, но нашите деца са друго. И тази дама просто си е "манипулатор! Не мисля, че ако има такова решение една такава "квартална" журналистка ще пише, а вдругиден.

# 512
Въпрос към зам.-кмета по образованието и отговор. Забележете болднатото. Не е луд този, който яде баницата.....

- Миналата седмица стана ясно, че частни забавачки и училища плащат символични наеми за общински сгради, част от които и на детски градини - например няколко стотинки на квадрат…

- В годините са се сключвали договори на различни цени. Някои от тях са изгодни за общината, други - не. Много често ме питат - вие субсидирате общинските градини, а ще субсидирате ли частния бизнес? Част от субсидията са ниските наеми за общинските имоти, които те ползват. Ние сме в условия на изтичащи договори и строго ще следя отсега нататък в общинските детски градини да няма настанени частни заведения. Категоричен съм, че частните детски градини трябва да намерят други места, в които да се помещават. При училищата не е точно така. Към днешна дата дори имаме училища в столицата, които от средни преобразуваме в основни заради намаления брой на паралелките.

# 513
А дали училището ще отвори врати тази година?
Вероятно ДА. Работи се на високи обороти.
Скоро разбрах, че е сграда на ЧУ. Новото си е ново.

# 514
  • в матрицата
Здравейте момичета!! Приемате ли нови членове?  Laughing Аз ще направя всичко , детето ми да учи в добро училище, и като гледам, май само частните могат да предложат дисциплина и добро образование. Да попитам, кои частни училища имат детски градини?
Предварително благодаря  bouquet

# 515
Добре дошла, Суза!  Hug

Сещам се за Френския лицей, ЕСПА, Св. Георги с "Чуден свят", Дрита, Българско школо със "Слънчево зайче", немските - Увекинд, ЕК и май Веда. Сигурно има още, но за тези се сетих на прима виста.

# 516
Детската градина на Веда е с много добри отзиви.
Чувала съм, че там работят много добри професионалисти.

# 517
  • в матрицата
Благодаря ви момичета   bouquet Към ЧУ"Св. София", май няма ДГ... нали? newsm78

# 518
Не, само предучилищна и е с изпит и с мноооого кандидати.

# 519
здравейте, записвам се да съм 'в час' с частната образователна система в България

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 05:51 от Лeни

# 520
  • София
Лeни, ААS е най-доброто училище в София /поне по мое мнение/.
Алтернатива на градината им, която не е много удобна като времева посещаемост е Wonder World - английската част или English Creativity Center - изцяло английска детска радина, посещавана от деца на чужденци и почти неизвестна сред българите. Не е удобно просто да се появиш без предварителна уговорка. Ако и след 1-ви септември не ти вдигат - пусни ми лична бележка, за да ти дам мобилния на директорката. 

# 521
  • в матрицата
А какво е AAS??  Embarassed

# 522
Англо-американското училище.

# 523
# 524
  • в матрицата
Аз продължавам с въпросите, дано не  съм вече досадна, но какво да правя, като искам да се ориентирам Rolling Eyes. И така, някой има ли впечатления от ДГ към ителианския лицей в горна баня, струва ли си напъна за детето, че там се влиза с изпит, и като знам, не е хич лесно.

Общи условия

Активация на акаунт