Поздрави на всички
/нещо не смогвам напоследък с четенето и писането/http://www.snimka.bg/album.php?album_id=384437&pid=12662873 снимки от днес на една малка кака

/нещо не смогвам напоследък с четенето и писането/

. Дано се оправите скоро и да забравите за неразположенията,
и от там направо при педи-та и според нея нещо много жестоко го е наяло и се наложи да му бие Орбазон.Голям рев беше и едвам го удържахме,за да не счупи иглата,докато се мята

на нас ни предстои догодина... Но в Пловдив все още доколкото знам не е с точки... Преди време звънях във всички градини в квартала да питам дали приемат молби и навсякъде ми отговориха, че това ставало в първия работен ден януари, в годината когато детето става на 3г. т.е. за нас 2010... Да видим какво ще излезе... и мен ме притеснява тоя момент
Може би наистина хомеопат ще помогне след като друго не помага. Кураж за теб и силички на малчо да бори настинки и прочие неприятности. 
Не че не се досещам, ама искам детейлно описание. 

На всичкото отгоре трябва да я консултира първо кардиолог, защото предвид състоянието на сърцете й не било сигурно, че ще може да мине през тази лъчетерапия. Вярвам обаче,че въпреки всички тревоги всичко ще приключи добре за бабчето. 

И аз съм ги пила преди години и ми действаха много добре.
Дано се наредят нещата по възможно най добрия начин и да си е жива и здрава женицата, дано 
Ама иначе е голяма кака вече. Не си затваря устата, такива смислени неща говори, че чак се шашкам някой път. Вече мога спокойно да си водя разговор с нея. Толкова песни знае и мелодиите докарва доста сполучливо 
Драсни едно -две редчета как сте
За бибите да ти кажа един трик... Тука по някое време при пристранените към биберони деца идва Феята на бибероните и им оставя подарък срещу бибата. Много върви номерът, казват. Нали са интересчии тия мънинките
Иначе и Филип пее доста вярно. Засега само "Мила моя мамо", но безпогрешно докарва мелодията и дори текста на моменти се разбира. Друго си е да си роден в столицата на музиката