Отговори
# 120
  • Пловдив
Мъжо ползва в кабинета нещо подобно, което може да зададе определено време на работа, отложен старт и разни други такива функции.
Точно за такова говоря, задаваш му да пуска ток примерно от 11 до 6. То си пуска, спира си, нямаш грижи. Може да се нагласи еднократно или да се повтаря всеки ден.

# 121
Този уред мн го обичам. Hug

# 122
  • В сърцето на живота!

Добра работа върши Crazy

# 123

Баш тоя го разкарах веднага след като си купих микровълнова с грил. Трудно се почиства и е грозен. Освен него незнайно къде запокитих каната за кафе. Разни фритюрници, скари и т. н. не съм си купувала, защото не пържа, а скара ям на заведение. Кухненския робот го експлоатирах точно два месеца, след което го прибрах и него. Трудно се мие без миялна, а на ръка нямам нерви. За мен най-добрите помощници са пералнята, микровълновата, а съвсем скоро ще изпробвам и съдомиялната.

# 124
Аз, пък, не мога да приема грилът на МВ, мн гадни прави филиите Crossing Arms, обичам си парти-грилчето и това си е. Hug

# 125
Странно, ти си втория човек за тази седмица, който ми казва, че грилът на МВ прави гадни филиите. С моята МВ нямам такива проблеми. Филиите са си същите. Hug

# 126
Може би, защото нашата МВ е евтина и грилът не е стока, знам ли Thinking.

# 127

моята МВ е Самсунг за 220 лева, но немога да кажа , че филиите на грил стават с коричка като партигрила
МВ ми има и вентилатор, единственото за което я ползвам е притопляне Tired
не бих си купила толкова скъпа МВ фурна повече Naughty

# 128
Доволна съм от :

- микровълнова + грил
- сокоизтисквачка
- кухненски робот

# 129
Ако съм разбрала правилно, това е някакъв вид електромер - мериш консумация.

да

Това за бойлера звучи много интересно.От къде се купува и какво представлява?

нещо такова е, ползвал съм подобен, настройваш си часовете за работа и ок

или        

# 130
А цената му каква ще е, горе-долу?

# 131

цената тука е много скромна, преди известно време гледах в икеа, два бр в комплект около 12тл(12лв) беше

# 132
http://www.volkanonline.com/images/products/04/33/58/43358_buyuk.jpg
Този го има в Кауфланд  и струва около 8лв.Аз го използвам за пералнята  вечи 3 год. и съм много доволна

# 133

моята МВ е Самсунг за 220 лева, но немога да кажа , че филиите на грил стават с коричка като партигрила
МВ ми има и вентилатор, единственото за което я ползвам е притопляне Tired
не бих си купила толкова скъпа МВ фурна повече Naughty

Е явно наистина печката има значение. Моята е LG около 400 лв струваше. Жалко, че ще я зарязвам. Дано новата да е също толкова добра. Ето я http://leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=20&c=24&pid=102

# 134
  • Пловдив
По спомени нашият беше 15-17лв.

Общи условия

Активация на акаунт