Отговори
# 135
Цената наистина е скромна и мисля, че си заслужава. Скоро ще се сдобием с такъв уред Peace.

# 136
  • Countryside
И аз страдам по парти грила.  Confused Не съм доволна от грила на МВ. Чудя се къде да я ситуирам да не ми дразни окото, че е и неугледна, а и трудно се почиства  ooooh!

# 137
  • Варна
Много хубава тема!   bouquet
Незаменим помощник ми е пералнята.  Peace Тя минава ли към "кухненските помощници" не знам...  Rolling Eyes но гледам я споменавате, та и аз... Grinning
Мечтая си за миялна машина, но за съжаление няма място за нея в момента.  Confused
Ежедневно използвам бързозавиращата кана.
Не използвам робота(само шейкъра му понякога), както и пасатора.
Фритюрник нямам, няма и да имам.
От форума се зарибих по яйцеварката и мисля да си купя, както и една от тези джаджи за отложения старт на бойлера и др. за родителите ми(у дома сме на газ).  

# 138
Моето МВ е СИменс с грил и е перфектен.Има няколко степени на нагряване  и прави страхотна коричка.Явно зависи от модела и марката на уреда.

# 139
Чудесна тема, а аз сега я виждам. Наистина предпочитам парти грилчето пред грила на МВ.

# 140
И аз страдам по парти грила.  Confused Не съм доволна от грила на МВ. Чудя се къде да я ситуирам да не ми дразни окото, че е и неугледна, а и трудно се почиства  ooooh!
Баба ми го държи в... ами, на 1 стелаж и когато прави филийки, го вади, прави ги и го слага на мястото му, скрит. Peace

# 141
  • София
И на мен наистина ми стана интересно за приложението на пералните в кухнята, ама то всеки си има разбиранията.

Вярно, че преди време когато обсъждахме козунаците една мама се беше сетила вместо да го бие 100 пъти на масата да пусне тестото в пералната на центрофуга ама аз това го приех тогава като изключение.

Сега тука с жена ми обсъждахме и тя вика, ами нека жените да нямат перални, че да те питам кога ще влезнат в кухнята като от пране няма да им остане време. Та чак тогава вече се убедих, че можем да приемем пералната за незаменим кухненски помощник.

В този дух приемам идеи и за други уреди, които не участват пряко в готвенето, но които пък май косвено ни помагат в кухнята. Аз така на прима виста де се сещам за лаптопа - страхотни рецепти намирам аз чрез него. Сега за GSM и телевизора също се замислям нали, ама айде да не разводнявам темата.

И моля обсъждаме все пак уреди нали. Да не почнете сега на мен пък сладкарница "При баба Ганка" най ми върши работа, щото като седнем с Мимето на кафенце и идея си нямате какви кулинарни неща обсъждаме, пък какви торти опитвамееее .... и т.н.

[Това беше едно шеговито мнение !]

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 02:22 от дядо хаджия

# 142
  • Countryside
Пликовете за печене, торбички за фризер, алуминево фолио, фолио за свежо съхранение, хартия за печене са ми незаменими кухненски помощници.

# 143
Пликовете за печене, торбички за фризер, алуминево фолио, фолио за свежо съхранение, хартия за печене са ми незаменими кухненски помощници.

Извинявам се предварително за офф-а! Би ли ми казала от къде да си купя хартия за печене! Ако искаш пиши на лични! Благодаря много!   bouquet

# 144

Извинявам се предварително за офф-а! Би ли ми казала от къде да си купя хартия за печене! Ако искаш пиши на лични! Благодаря много!   bouquet

Не съм Сиренцето, ама да кажа - почти навсякъде където има домакинско фолио, има и хартия за печене. В големите вериги със сигурност има.

# 145
Благодаря! Аз съм търсила само в един от големите супермаркети, но нямаше! Ще проверя в някой друг!   bouquet

# 146
  • Countryside
Благодаря! Аз съм търсила само в един от големите супермаркети, но нямаше! Ще проверя в някой друг!   bouquet
Била, Фантастико и Метро има със сигурност  Wink

# 147
Била, Фантастико и Метро има със сигурност  Wink

bouquet Hug  bouquet

# 148
в скоро време мисля да с купя от тези уреди

тава с термометър

и от тази лъжица термометър, става и за определяне на вкуса(солено сладко и др.)

също и от тази лъжица (мери теглото на продукти) тъкмо е като за хлебопекарните

# 149
Видях, че сте споменали този уред. И на мен ми липсва, ама много грозничък, бе. Имали по- красиви вече, не се бях сещала да питам до сега. Имам какви ли не разновидности, но си искам него. А сандвич в МВ воъбще не харесвам. Засега правя сандвичи във фурната по 10 наведнъж на грил само- стават супер, ама не винаги ми трябват 10 наведнъж. Та ако сте открили по- съвременен заместител- покажете моля

Общи условия

Активация на акаунт