Тренировки в домашни условия-4

• 35 848
  • 455
  •   1
Отговори
# 330
..бягане на открито Grinning

# 331
Gardje,ще се опитам да опиша-не е някакъв точно определен режим.Около 7 кг съм свалила за 5 месеца-бавно.Първо започнах с каланетика (до сега съм направила около 20 часа) и обичайния хранителен режим.Ограничавам въглехидратите,повече плодове и зеленчуци-сега поне ги има в изобилие.Не спазвам строга диета,не обичам газирани напитки,сладко почти не ям.Понякога-шоколад.По-интензивно започнах да тренирам преди 2 месеца-скачане на въже-почти всеки ден по 30 мин.От около месец вече правя тренировките на Синди Крауфорд-редувам трите програми- 4-5 тренировки на седмица.Когато имам време -  animal085,а когато ме мързи-каланетика.Напоследък обаче доста поразредих тренировките.Едва ли мога да бъда пример за всички тук,има и много по-сериозни от мен!Ако ме питаш за хранителен режим,привърженичка съм на разделното хранене.Преди години съм го правила и свалих доста кг...Ами,това е общо взето.Чета,че ти си постоянна с каланетиката...Как върви при теб?

мерси много за инфото.
ами при мен е добре, започва постепенно да ми се пооправя тялото, при мен проблемът е отпуснатостта. не бях спортувалаа 2/3 години, което ми се отрази доста зле.
както писах и преди при мен резултатите идват по-бавно,защото нямам физическата възможност да тренирам толкова често, но с течение на времето ще засилвам тренировките, като включих от много скоро и тае-бо. липсваше ми кардио, но просто досега не бях в състояние да го правя, трябваше да ми свикне организмът, след толкова дълго лентяйстване, на някакво физическо натоварване. ако продължавам със същите темпове, мисля че към октомври ще изглеждам доста по-добре от сега.
лошото при мен, което допълнително забавя нещата, е, че прекалено много си угаждам с храната  Embarassed

# 332
Поци,по колко км бягаш?

# 333
Поци,по колко км бягаш?
..днес...малко..въпреки ,че спринта повече ме  уморява Mr. Green
..от дългото бягане се гори мускул..а от краткия спринт..по-малко
..затова наблагам на спринта Mr. Green

Спринт 100м+ходене обратно до старта
Спринт 200м+ходене обратно до старта
Спринт 300м+ходене обратно до старта
Спринт 400м+ходене обратно до старта
Почивка 10 мин/лицеви опори/ Mr. Green
Повтарям цикъла в обратен ред
По този начин се гори мазнина..а мускула се запазва
 Laughing Peace

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 13:11 от Поци

# 334
5 тренировка тае бо + разгрявка от каланетиката.  box

# 335
Сега
7 спринта по 40 м+ходене обратно до старта
7 спринта по 100 м+ходене обратно до старта
..след всеки спринт почивам допълнително 30 секунди  Mr. Green Peace

# 336
Поци,по колко км бягаш?

Laughing Peace
Това не го знаех...,благодаря за информацията-ПАК  Hug !Ако си намеря къде да бягам,ще пробвам.Аз когато ходих да тичам,залагах на продължителност.

# 337
5 тренировка тае бо + разгрявка от каланетиката.  box
  newsm10

# 338
Gardje ,да ти споделя- и аз имам напоследък проблем с храненето,но не с това какво,а кога...Вечерям много късно,което е изключително нездравословно!

# 339
Поци,по колко км бягаш?

Laughing Peace
Това не го знаех...,благодаря за информацията-ПАК  Hug !Ако си намеря къде да бягам,ще пробвам.Аз когато ходих да тичам,залагах на продължителност.
....ами забележи мускулите на хърделистите какви са...и тези на маратонците..имат разлика,нали Wink Mr. Green

# 340
Gardje ,да ти споделя- и аз имам напоследък проблем с храненето,но не с това какво,а кога...Вечерям много късно,което е изключително нездравословно!

при мен не е напоследък, а винаги Simple Smile не само, че ям каквото ми се яде, ами и по всяко време. с една дума - анархия  Crazy

# 341
днес - гласуване  Peace

# 342
  • в моя свят
Често става дума за прасците и реших и аз да пусна снимка за коментар от Поци.Не че не си го харесвам,но когато съм с високи обувки мускула много изпъква.Ето снимката:

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1613/440482142101221431712468 … DVhgSXjxV8Gp0.JPG

А ето и релефа на ръцете и съм много доволна,че постигнах.Е може и още и Поци сигурно ще се смее,но в дом.условия толкова. Grinning
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2403/150668561811313790721246 … iVBWXREDYoAYD.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2056/103362392521121262181246 … QGErtNw46IWFK.JPG

# 343
Често става дума за прасците и реших и аз да пусна снимка за коментар от Поци.Не че не си го харесвам,но когато съм с високи обувки мускула много изпъква.Ето снимката:

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1613/440482142101221431712468 … DVhgSXjxV8Gp0.JPG

А ето и релефа на ръцете и съм много доволна,че постигнах.Е може и още и Поци сигурно ще се смее,но в дом.условия толкова. Grinning
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2403/150668561811313790721246 … iVBWXREDYoAYD.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2056/103362392521121262181246 … QGErtNw46IWFK.JPG

......супер.....няма да се смея Peace Hug

# 344
  • в моя свят
И аз така  Wink  И след 8 дни мързелуване от утре отново се включвам в отбора Simple Smile с ежедневни тренировки.Последно време напълно зарязах кардиото,но от днес отказвам цигарите и голям страх ме гони да не напълнея.Така че горещо или не започвам отново със скачане на въже.И аз с храната нямам никакви ограничения,нито по кое време,а да не говорим за сладкото(влюбих се в едни сухи пасти и почти всеки ден по една кутия  Embarassed) Та ако дори и с ежедневно кардио започна да пълнея май ще трябва да се ограничавам или да запаля цигара. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт