Тренировки в домашни условия-4

• 35 527
  • 455
  •   1
Отговори
# 375
  • Miami
Здравейте!

На първата страничка сте дали линк към руски сайт с торенти, който много ми хареса. Проблема ми е, че не нещо не мога да се регистрирам. Започвам регистрацията и после ми изписва, че не може да се отвори страницата. Дали аз не правя нещо както трябва  newsm78 Искам да си дръпна от там аеробика на Jillian Michaels. По рано можеше да се дръпне и от data.bg, но сега не става от там. Може ли някой да помогне  Praynig

# 376
# 377
# 378
Искам да си дръпна от там аеробика на Jillian Michaels. По рано можеше да се дръпне и от data.bg, но сега не става от там.
Коя е тази аеробика- аз имам 5 видео, едно от които е Jillian Michaels - Disc 03 - Cardio Kick Box, но е само 25 минути. Как се справяш със степа? Имаш ли такъв или ползваш някое малко столче? Аз се пробвах, ама не става работата без купешки степ.
Ако ползвате dc++ може да стигнете до моите споделени файлове. Аз имам доста неща, които вече липсват в датата. Навремето бях свалила абсолютно всичко, но сега някои неща са архивирани на дискове, други съм изтрила, но все пак много съм запазила на харда.

# 379
днес 9та тренировка тае бо  newsm03

# 380
  • в моя свят
Аз спрях да се отчитам,но тренирам. Grinning
Другата седмица ще съм в София и понеже там ще имам много свободно време мисля да ходя на фитнес,че иначе трябва да си вземам и гирите от тук  Thinking Та да попитам някой знае ли фитнес зала в района на женския пазар?Аз май трябва да попитам в темата на Поци,но мисля,че някой сте споделяли,че преди сте посещавали фитнес и за това.
Междудругото ще ходя и на планина да покорявам един връх  Whistling и ако не правя друго това също си е много добра тренировка.

P.S. Каде се изгуби Пина?

# 381
Тази сутрин направих тренировката на Jillian Michaels за проблемните зони , но за гиричките някой знае ли колко кг са ?

# 382
Отказах се от кардио-тренировките. Мисля, че ми повишават ужасно апетита. Вместо да отслабна два кг, качих един. При това разтегнах на два пъти сухожилие на Били и на Турбо джам. Загрявката е недостатъчна за толкова бързи упражнения, пък и аз ритам с много хъс Simple Smile. Връщам се на Slim in 6. Там са по-бавни движенията и никога не съм имала травми, пък е ефекта е мн добър- щом плочките ми личаха до шестия месец на бременността Simple Smile)

# 383
  • Miami
Искам да си дръпна от там аеробика на Jillian Michaels. По рано можеше да се дръпне и от data.bg, но сега не става от там.
Коя е тази аеробика- аз имам 5 видео, едно от които е Jillian Michaels - Disc 03 - Cardio Kick Box, но е само 25 минути. Как се справяш със степа? Имаш ли такъв или ползваш някое малко столче? Аз се пробвах, ама не става работата без купешки степ.
Ако ползвате dc++ може да стигнете до моите споделени файлове. Аз имам доста неща, които вече липсват в датата. Навремето бях свалила абсолютно всичко, но сега някои неща са архивирани на дискове, други съм изтрила, но все пак много съм запазила на харда.
Ами бях си дръпнала едно видео на Jillian Michaels пак нещо като кик бокс, но нямаше степ. Иначе си права, че трябва да е купешки степа  Simple Smile

# 384
Откъде сте го изтеглили  Slim in 6, аз вече трети ден го тегля и като гледам още 2 години ми остават?

# 385
Записвам се в темата. От днес започвам с тренировките, че съм се отпуснала нещо. newsm39

# 386
Откъде сте го изтеглили  Slim in 6, аз вече трети ден го тегля и като гледам още 2 години ми остават?
Ако го теглиш от датата, скоро няма да го изтеглиш, няма го вече там.
Изтеглих и прегледах Jillian Michaels - Banish Fat Boost Metabolism, прилича малко на Slim in 6, но няма работа с гирички за разлика от Jillian Michaels - No More Trouble Zones. Харесва ми и утре смятам да го пробвам.
Вчера и днес Slim in 6- второ ниво- 48мин, че нещо съм загубила тренинг. Имам даже мускулна треска.

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 17:48 от ves_sv

# 387
Ехо, здравейте  Hug
Аз влизам да се похваля  Wink След известно време на мързелуване днес бях за пръв път на фитнес  Crazy. Хареса ми, само дето инструктор няма, но все ще се оправя някак, поне има къде да питам  Wink. Мисля пак да почна и каланетиката тези дни.

# 388
  • морето, сините вълни...
Да спомена че и аз съм тук още  Laughing
Сутрин въртя обръч само, около 20 мин. Всеки ден си казвам от утре включвам пак каланетиката и ... все неуспявам да стана рано за да имам време и за нея.
После имам около 30 мин колело и ... така до другия ден.

Иначе редовно ви следя

# 389
Днес пробвах Jillian Michaels - Banish Fat Boost Metabolism, но не издържах, спирах за почивки. Уж ми се видя не много трудно!
Огладнявате ли по време на тренировки? На мен ми се е случвало да изпитвам такъв вълчи глад, че спирам и започвам да ям, а трябва уж да се яде поне един час по-късно. Как да стане тази работа не ми е ясно, два часа преди, един час по време, час след- ами то стават поне четири часа без храна! Аз трудно издържам два-три Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт