Тренировки в домашни условия-4

• 35 513
  • 455
  •   1
Отговори
# 60
vancheto...да е жива и здрава и много да ви радва newsm59

# 61
Така и аз да пиша някой друг ред.
От 3 дена започнах да правя едночасовата програма за каланетика на Калан Панкли. Изтеглих си видеото и сега се бъхтя всяка вечер. Доста ми е трудничко с някой от упражненията, имах адска мускулна треска 1-вия и 2-рия ден, но започнах да посвиквам.
Понеже нямам време да изчета цялата тема от-до, някой който прави каланетика ще даде ли мнение след колко време е получил резултати, дали сте доволни, има ли така чакания ефект.. Blush

# 62
и аз да се запиша в страхотната ви темичка  Grinning
чета ви и така се мотивирах и вече  ден правя тренировки в къщи.
Реших в понеделник и петак tae bo вторник и четвъртък каланетика и сряда 
Синдй всеки ден 40 мин карам колело , надявам се скоро да имам резултат, а целта ми е стягане лек
ден на всички,

# 63
Добро утро!
Днес моята принцеса става на 3 годинки и по този повод искам да ви почерпя.

Ванче,   bouquet   bouquet   bouquet да ти расте здраво и красиво детенцето!

# 64
Момичета, препоръчайте ми моля ви, тае-бо и/или пилатес?
още от следващата тренировка, която май ще е утре ги включвам, че вече трябва да разнообразя каланетиката.

# 65
gardje моля те изпразни си кутията за лични съобщения, че искам да ти пиша едно моляя Blush

# 66
gardje моля те изпразни си кутията за лични съобщения, че искам да ти пиша едно моляя Blush

Blush  Blush изпразних я

# 67
vancheto  bdbaloni да ти е здраво,палаво и щастливо детенцето и много много да ви радва

gardje за тае бо ти препоръчвам Get Ripped аз това правя

Днес - 1 час тае бо и 4 км пеш

# 68

Blush  Blush изпразних я

ultraska, oпитах се да ти пиша на ЛС, но сега твоята кутия е пълна

# 69
Момичета,защо линка за народните танци ме препраща към ДаНет -магазина на Бг-мамма? newsm78

# 70
  • в моя свят
tonnny_bg опитай пак,аз сега пробвах и си е към мининова готово за сваляне  Peace

# 71
Днес - 30мин. обръч повъртях...
Горното даже го сийдвам в момента, та давайте, току виж съм го спряла...  Laughing

# 72
Добро утро!Благодаря ви за хубавите пожелания!Партито беше страхотно.Преслава  получи много и все хубави подаръци.
А майка и си развали диетата като се подаде на сладките изкушения от трапезата. EmbarassedЗатова днес 30 мин. упражнения за корем и за след обяд мисля да направя 2  час каланетика за този месец.

# 73
  • морето, сините вълни...
за днес - каланетика и колело

но се чувствам отвратително, отпусната, вяла.... с главоболие.....
обикновенно сутришната ми тренировка ме тонизира, а днес вече обяд стана и аз немога да вляза в кондиция

# 74
Запис и от мен.
Днес каланетика 10x10 на Калан                                                                                                             
по късно  ще въртя малко велоаргуметъра (да се надяваме че детенце ще ме остави) Joy
и да попитам вие правите ли си масаж с антицелулитен крем преди тренировка за по  голям ефект
лек ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт