Кухни - 24та тема

• 56 690
  • 308
  •   1
Отговори
# 30
И тук да следя. Моята кухня сигурно ще е готова след 2-3 теми, но има още какво полезно да прочета тук.

# 31
  • София
змейковица  кухнята ти е страхотна  Hug ,  аз имам и един въпрос можеби е доста тъп  Embarassed какви са тези кръглите неща на хладилника до микоровълновата  Embarassed

# 32
  • Пловдив
змейковица  кухнята ти е страхотна  Hug ,  аз имам и един въпрос можеби е доста тъп  Embarassed какви са тези кръглите неща на хладилника до микоровълновата  Embarassed

Магнитни бурканчета за подправки  Hug

# 33
  • София
Veniz, ние взехме Аристон Хотпойнт за пълно вграждане и съм много доволна.

Моля те, кажи откъде са! Много ми харесват  Grinning

# 34
  • Пловдив
Veniz, ние взехме Аристон Хотпойнт за пълно вграждане и съм много доволна.

Половинета са от Ларедут, другите от Метро   на Факелман Peace Но са почти еднакви  Laughing
Моля те, кажи откъде са! Много ми харесват  Grinning

# 35
  • София
Супер удобно ми се вижда, Благодаря ти отивам в Ларедута да търся  Peace

# 36
  • Пловдив
Супер удобно ми се вижда, Благодаря ти отивам в Ларедута да търся  Peace

А в Ларедут отдавна ги няма - оттам са ми от поне година и половина  Peace

# 37
  • София
мерси много - ще ги търся!

тези са, нали?

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 22:41 от Гуш

# 38
  • Пловдив

тези са, нали?

Да, същите са, но в Метро са наполовина по-евтини мисля  Peace

# 39
  • София

тези са, нали?

Да, същите са, но в Метро са наполовина по-евтини мисля  Peace

още веднъж - много благодаря за ценната информация!  Grinning

# 40
Змейковица имам една питанка - мисля микровълновата да я поставим точно така както е вашата, до хладилника под горния ред шкафове, но майстора ме предупреди добре да си помисля, защото под самата печка до плота ще ми останат само 30 см. дали ще мога да ги използвам???
Аз мисля че са достатъчни, но newsm78
Сподели удобно ли е? Използваш ли си пълноценно мястото отдолу?

А иначе ето и нашия проект/не е доизкусурен, но нещо такова/

На цветове се спрях долни шкафове венге, а гръбчето и горните шкафчета дъб пастел. Двуомя се само дали на горния ред шкафчета само вратичките да са светли/дъб пастел/, а корпуса да е венге или всичко да е светло newsm78
Приемам всякакви съвети Peace

# 41
  • Пловдив
@teya , ползвам си го - там напъхвам тостера или разни дребни неща като ръкавиците за горещи тави... абе винаги има какво да се "скрие" отдолу  Mr. Green
Нашата микровълнова се проветрява отгоре, така че ако ми беше на плота, нямаше да мога нищо да слагам върху нея, а така използвам мястото отдолу  Peace За мен при всички случаи така е по-удачно при малка кухня

# 42
  • Враца
@teya нашата кухня долните шкафове са венге + плота, а горните изцяло дъб...като и гърба направихме светъл, че и без това е малка кухнята...това което от опита си не бих препоръчала е плота да е тъмен като при нас, че всяка прашинка се вижда...ето как изглежда

# 43
wb златна си Hug
Гледам че нещо оранжевее отзад и при мен така:)
Благодаря ти за съвета - а горните шкафчета целите ли са в дъб или само вратичките?
Всъщност разгледах албума и вече се ориентирах, че не са.
Поздравления - много смели цветове във всички стаи Wink

# 44
wb  много ти е хубава кухничката. Ще ме прощавате за тъпия въпрос  Embarassed , ама какво е това нещо като фолио на стената зад котлона  newsm78
И другото което искам да попитам, видях че в едната стая имаш висок радиатор, достатъчен ли ви е като отопление на стаята че и аз исма да сложа такъв в нашата бъдеща кухня след като избием стената под прозореца Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт