Лятно слънце и море НОЕМВРИйчето зове

• 12 603
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
А има ли някакъв заместител на захарта, който може да се използва?  Thinking
Може да го направиш без захар и при поднасяне да подсладиш с малко мед, настърган плод или пресен плодов сок. Друг вариант - да направиш с половината доза захар, но да я замениш с плодова или гроздова.
Не можах да се сдържа да не се включа пак. Joy
Таш, с никой не съм се виждала, в град Y не живея от18 години и не са ми останали приятели. Но в събота от Варна пристига въпросният ми най-добър приятел и тогава няма да ви досаждам. Wink
Рони спа 4 часа следобеден сън и сега излезе на разходка, така че пак съм свободна. Laughing

# 106
  • Варна
Имайте милост, не мога да ви насмогна.  Praynig

Забравих на кого и каво щях да пиша.  newsm78

Само 2 неща - за Лилчо за кухнята - в Чайка не знам дали има частна. Но има в близост до Чайка - зависи в коя част си де. От друга страна и двете частни кухни предлагат разнос по домовете - оскъпяването е с около лев.

А за обувките на Таш - на мен фаворита са ми първите-черните сандали  Mr. Green Класирането е по ред на представянето  Wink

И аз се нареждам на опашката за крема -  кой е последен  Crazy

Оф, имам една чуденка  Rolling Eyes ... Тези строежи до нас много ме тормозят.  Sad Не стига, че ми травмираха детето, ами не спазват никакви почивки. Днес аха-аха да се обадя на полицията. Само се чудя дали ще вземат оплакването ми за основателно при положение, че живеем в къща и строежа ни се пада съсед - една стена делим. Би трябвало да важи правилото за спазване на обедната почивка , въпреки че не живеем във вход   Thinking

А салатата  от сурови тиквички е хит във форума.  Grinning И у нас ! През ден-два я правя  chef Включително и в момента отлежават и се маринират в хладилника и като се прибера..... ох, вече точа лиги  Laughing

Видях че Ренито е тук. Ванилия право ти е казала за клиниките.

Интересно защо линийката ми се е сменила  newsm78 Коледа ли да очаквам вече  Grinning

# 107
  • София
Бонбониии, привет. Нямах време да ви прочета, но сега ще се върна назад и ще ви изчета.
Видях, че Роси ви е разказала за срещата ни . Само ще ви кажа ( за пореден път  Crazy ), че цялото фемили са големи сладури и с нетърпение очаквам да дойдат след две седмиици в София. Тогава Гале, трябва да се запасиш сериозно с кафе  Wink.
Роси, благодаря ти за гостоприемството  Heart Eyes, наистина ми беше страшно приятно.
Лека вечер  Hug

ПС Пак зачезвам тия дни ще сме на Искъра с караваната.

# 108
  • някъде там
днес учудващо открих, че Ема има избил долен ляв кътник, направо да не повярваш без да го усеим е преди днв дни имаше леко разхлабване но не очаквах, че ще е зъб и то при условие че чакам един горен дето се вика  всеки момент ще прореже вижда се но не драска Simple Smile

отново водихме Ема на преглед заради окото, продължава да сълзи макар и по слабо и по-рядко но се появява по една малка капчица, и какво мислите отново капки .......... е то не останаха май някои които да не сме пробвали, но с мъжо решихме няма да ги купуваме и другата седмица се грабваме към Варна да видим хората какво ще кажат, тука като чели не са особено добри наште "специалисти" никои неможе да ни каже има ли няма ли нужда от сондиране а капки след капки, вярно свито ми е ако се наложи сондирането, но поне  се надавам с това да се приключи всичко, притеснявам се и от факта че ако не предприемем нещо а изчакваме тръгването на ясла може да влоши нещата все пак там бъкат всякакви бацилчета .......  Praynig абе дано се намери решение

ПРЕПОРЪЧВАМ ето този сайт за играчки онзи ден направих поръчка и днес ни ги донесоха страхотни са и доставката е безплатна на терияторията на страната Wink 
http://www.vegatoys.com/
мога да споделя лични впечатления за тези играчки, много съм доволна а и поне в Търново никъде не съм ги виждала
http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=2086 плодовете са с реални размери 2 ябълки, 2 портокала, ананас, лимон, банан и круша
http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=2930 това за подарък
http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=3739 запазих го за по нататък Wink
http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=2622 има си и мишка, няколко мелодии и екрана е като на музикалните ТV

Ванилия  Hug за споделеното за клиниката ако ти е удобно да ми дадеш координати на д-р ХУбанов да се опитам така и така ще сме там да се консултираме на още едно място
Валенсия и на теб мерси   bouquet
Гале за костилките на маслините аз знам, че се разграждат в стомаха и не са опасни, аз взимам на Ема безкостилка и тя си ги хапка като бонбони даже онзи ден и сложих пакетчето до нея в количката и тя си ги хрускаше пътюм Wink

давали ли сте Данон за пиене или новия Данонино ?

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 23:06 от renyto

# 109
  • София
Вашите деца до къде са в самостоятелното хранене?????

Галенце, възхитена съм от Лилито ( Петрова  Wink Wink ). Слагат й чинията пред нея и бонбонката сладка сама си яде с вилицата, пие сокче от чаша ( сама !!!) и плюе "кокалчетата" на маслинките  Heart Eyes.

ПС Тя, пък Роси взела че ти огговорила  за Лилито  Flutter

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 22:50 от katiousha

# 110
Привет!
Е, не мога да ви насмогна на писането  Crazy
Рени и аз съм ходила на преглед само в "Св. Николай Чудотворец", но не знам там как стои въпроса с детските доктори.
Записали сте час, насочили сте се към конкретен специалист? Ако искаш някакво съдействие, пиши  Hug
А пък, ако дойдете до Варна, ще ви заведем направо в магазина на vegatoys, да накупите още играчки  Laughing

# 111
  • София
Само да кажа, че най-добре да си белим всичко (беля и доматите)  Mr. Green Шашава съм, но това е положението  Party

И още искам да пиша, но ще се включа довечера от вкъщи (на френски евентуално)  Wink

Душа, ти съмсем изперка - туй намирисва на професионално изкривяване  hahaha.

# 112
И аз беля почти всичко /изключвам черешите, например  Joy/. Но точно домат с люспите, не мога да преглътна  Mr. Green Пък след поста на Роси, съвсем  Joy
Обаче бананите не ги мия  Crazy

# 113
  • от Луната
Рени, много ефтино  Shocked. Лаптопа го купувахме на племеницата за около 12-13 лв newsm78. Благодаря за линка Hug

# 114
  • София
Медхен не се включва на френски и ще си лягам. Wink Само да знаете, че ако някой се включи на суахили не мога да помагам, защото съм го позабравила.  Embarassed

# 115
  • София
А пък, ако дойдете до Варна, ще ви заведем направо в магазина на vegatoys, да накупите още играчки  Laughing
и в София ще ви заведем до магазина на vegatoys  /точно до офиса ми е/ smile3534

Но точно домат с люспите, не мога да преглътна  Mr. Green Пък след поста на Роси, съвсем  Joy
  Joy Joy и аз забравих сутринта да се скарам на Роси, че е толкова подробна, не пропускаме домати в последния месец, а така гадничко си го представих   #Crazy  Mr. Green
Винаги става така, пропусна ли нещо да напиша, после го виждам при Арабела  Laughing

Видяхме се малко с Медхен и Лена, като голямо момиченце си е вече, караха се на някакъв език с Александър, но явно се разбираха, де  Joy.Елица е голяма мацка, беше с един страхотен панталон и само мята оная коса да ме депресира  Embarassed.Ели, хайде появявай се да разказваш за пътешествията си  Heart Eyes

Валенсия, жалко, че имате несъобразителни съседи и строеж  #Crazy #Crazy.Имаш право да се оплачеш, давай смело  Peace

Ванилия, пиши много, знаеш ли откога те чакаме  Hug
Аз грисчето го правя с половината доза захар, но винаги после добавям плод и то си става супер вкусно  Laughing

Цеце, къде си, мила, много обичам да те чета  Hug

На Али ноктите на краката му са странно нацепени, това липса на витамини ли е?

# 116
Халююююю народе,  Laughing

Хапнах една салатка и преди да се хоризонтирам да драсна набързо няколко реда.

Креми аууу, забравих да ти кажа, че на рецептата само ползвам ориентировъчно какво се слага, но пропорциите ми са коренно различни, всичко слагам на око, захарта ми е кафява и слагам 2 пакетчета по кафенетата все едно/абе правя си каквото аз искам Simple Smile Дори сега ще забъркам преди да си легна.  Crazy Hug
Кате ами знам си аз, Лили е толкова напред, че по-добре да не питам повече за уменията на децата.
Рени честити играчки, муцка са. Ще разгледам сайта.
Аз беля само краставичките, нищо друго, а и утре ще съм забравила за Росините домати, дето плюели циганите по тях Simple Smile
Валенце ами ти се обади, да знаеш че си го направила, а после ще видим дали е взето под внимание оплакването ти.
Отивам да забъркам грисчето.
Бай, гУд наЙт.  Whistling bowuu

# 117
  • София
Оффф, мойта дъщеря още не е заспала, от един час се върти в леглото и ми бърбори нещо, ама кой ли я слуша...

Вчера и днес добре се справи със самостоятелното хранене, имаме напредък  Laughing Ама мазало голямо става.

Отивам да пийна едно Бейлисче с цигарка и после, ако не ме е напуснала музата, ще пиша. Таш  Heart Eyes

# 118
Добро утро!

Успях да ви изчета  Laughing Ще пиша може би по-късно, че сега времето ми е кът  Laughing
Само да ви пусна 2-3 снимки от срещата ни с Катюшка Heart Eyes Нямам особено желание, че хич не се харесвам, ама хайде, вие си ме знаете  Sick

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=333272&pid=13004918

Кате, много ти благодаря за милите думи по наш адрес  Hug Най-вероятно утре ще взема фактурата и другата седмица ще ти я пусна  Peace
Само да ти напомня, че не си приела поканата ми във Фейса  Blush

Ние вчера сефтосахме дините  Heart Eyes За първи път успяхме да устискаме и ядохме почти напълно озряла диня  Crazy Беше много вкусна. Лили е луда фенка на "нините"  Laughing Пощуря от кеф като я видя, че даже се и скараха с батко си кой да я държи и тупа  Laughing Ще сложа снимки в албумчето ни да я видите  Peace
И моля ви, не обръщайте внимание на ужаса у дома  Embarassed Embarassed Embarassed

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=386382&pid=13004945

# 119

Душа, ти съмсем изперка - туй намирисва на професионално изкривяване  hahaha.

Дали...  Thinking  Joy  hahaha   Crazy

Ели, хайде появявай се да разказваш за пътешествията си  Heart Eyes

На Али ноктите на краката му са странно нацепени, това липса на витамини ли е?

Ми, то няма какво да се разказва, защото бяхме по работа и нямаше време да обикаляме  Rolling Eyes
В Швейцария бяхме в Цюрих и Базел, в петъка заминахме с колегите и семействата на Катарино (до Банско). В неделя се върнахме вечерта и в понеделник летях за Италия (през Мюнхен - за по-направо  Mr. Green ). Във вторник вечерта се върнах и установих, че след 4 кацания и излитания за два дни са ми заглъхнали ужасно ушите. За радост на всички около мен вчера се оправиха. В Италия пътувахме мноооого с кола и минахме през типичните им селца - като декори на филм са. Понякога се чудех дали шофьора ще успее да провре колата в тесните улички, а от двете страни къщи Grinning
Ако имам време и възможност бих отишла на екскурзия в Италия.  Peace
Звучи много сухарско, но аз натрупах ужасно много впечатления и емоции.  Party

За ноктите - и при Лена има същия проблем и все забравям да питам педи   newsm78

А Алекс на Таш е станал самостоятелен малък мъж, Лена все искаше да й правя компания, а той сладуркото като клекна в пясъка и се заигра като голямо детенце  Heart Eyes

Бояна, много сбъркан тоз' френски  ooooh! Понякога толкова се обърквам, че пускам някои думи в Гугъл - изображения за да видя за какво иде реч  Mr. Green Като науча английския и си опресня немския може да се захвана с френски (някъде към 45-тата годишнина)  Joy

Общи условия

Активация на акаунт