И ние ядохме диня снощи, Младен и Иво се върнаха с една и понеже Иво изпадна в истерия, я разрязахме и ометохме половината. След вечеря - и останалото
Един много злобен комар ни е нахапал с Дани тази нощ.
Ще продължа после, че Дани много ме ревнува от компютъра.
За ноктите да кажа - липсата на витамини се отразява на растежа и вида на ноктите, сам оче не гледайте ноктите на краката, а тези на ръцете. Ако ноктите на ръцете изглеждат нормално и се налага да ги режете всяка седмица, всичко е наред. Ноктите на краката се чупят много поради неправилното ходене, влаченето на краката, ритането, ходенето боси, пълзенето - Дани вече е с полуобелен нокът на палеца, аз понеже съм страхла, карам МЛаден да го преглежда от време на време да не нагнои. Иво беше същият и се оправи наскоро - преди 2-3 месеца забелязахме, че вече не се налага през 2-3 дни да кълцаме някое забелено ъгълче от палците на краката. Затова най-добре е да ходят със затворени отпред сандали, ако кракът позволява.

И вие с Катюша сте хубави,какво само се оплакваш
искам и аз на такава командировка
Добре ти се е отразило мисля 

Пожелавам ви хубав ден и весел уикенд! 
, дано се оправят с израстването на крачетата, ама се притеснявам като ги погледна. То на баща му са леко смешни, ама пък неговото е притеснително грозно.... , може и да преувеличавам малко, но не е съвсем нормално .....
.Целувки за теб и Васето, ще се видим в неделя във вашето паркче, на количките