СЕПТЕМВРИ - 09'27

• 13 878
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
  • Русе
Здравейте,благодаря на всички за топлото посрещане!Пропуснах да отбележа,че ми е първа бременност.

# 181
  • Испания и Стара Загора
Здравейте момичета,
не съм ви чела,защото бързам да се разпиша преди да ми спрат пак нета.При мен нищо ново.Добре сме с бебка.В сряда съм на ЖК.От няколко дни насам започнаха да ми се надуват дясната ръка и десния крак. newsm78Но като легна да си почина и се оправят.
Добре дошли на новите мами и лека бременност. Hug
Сега отивам да чета назад.
Лек ден на всички Hug

# 182
Здравейте момичета! Благодаря за милото посрещане. На болничките бързо да оздравяват. Много е неприятно, когато е болно детенцето, ама и при големите също. Ние днес направихме голяма разходка с баткото по центъра, както и по детските магазини, накупих му доста неща, поглезих го и се прибрахме изморени и сега лягаме да поспим. На мен ми е много съвестно, че все още гледам неща само за баткото и почти не поглеждам бебешките стоки Embarassed В групата на детето има от два дни варицела и той е бил контактен с болното детенце и сега ще чакаме да видим дали ще се зарази. Аз два пъти го спирах от детска градина по три седмици, ама вече ми писна и сега каквото стане. Аз уж съм я карала, ама ще видим.
Иначе и на мен ми прилошава в горещото и ходя винаги с шише с вода в мен, а и кръвното ми пада до 80-40. Ама и без да съм бременна съм така, просто трябва повече да се пазим. На мен ми прилошава и като изкачвам стълби или стръмно, понякога и в големи магазини, ама не съм се спряла от това.

# 183
  • Бургас
newi , да не сте в нашата градина?  Grinning
И мен учителката ме извика и предупреди още преди 20 дена, че са обявили до 22 юни карантина, но аз по същия начин реших, че тя така или иначе ако е трябвало се е заразила. И ето след 2 седмици резултата не закъсня.  Tired
Но по-добре да се изкара докато са малки тази болест.
Явно има бум на варицела в Бургаско.  Tired

# 184
LaDiDA, нашата карантина е от18.06 до 07.07 и аз съм на мнение, че децата е по- добре да карат варицела докато са малки, но се притеснявах за плода, ама нали уж след 20 седмица до 9-я месец не е опасно, та ще видим. Наистина явно има бум на варицела, ама в нашата градина е от януари месец Sad
Благодаря, че вече сме отразени на 1-ва страница Grinning

# 185
здравейте, мами  Simple Smile два дни бях на работа и ми трябваше почти ден да ви изчета  Grinning колко сте активни само  Grinning сега да видим аз какво запомних. вече съм сигурна - ума ми прави място на корема ми  Embarassed
 newi, дано ви се размине това с варицелата. то верно, че е хубаво да се изкара от децата, докато са по-малки, но все пак  Simple Smile
 vesita 007, колко хубаво, че отиваш на спокойно местенце, искаш ли гости  Grinning
 triniti, много се радвам за вас. и аз харесвам идеята да родя първокласник  Grinning
на мен доки никога до сега не ми е казвал колко тежи бебо, гледам си аз по разните таблици из нета. дано не забравя следващия път да го попитам.
 dundito, браво на реакцията ти. моите сърдечни поздрави. аз обикновено се сещам какво да кажа след време  Embarassed
 gorbi, радвам се, че изкарвате хубаво. пожелавам ви още по-хубаво  Simple Smile
 bubara, на мен когато ми изтекоха водите бяха прозрачни и не болеше. но първият път изобщо не пуших, докато сега  Embarassed не съм сигурна има ли значение.
 desi, честито ви возило. да возите в него и близнаци  Grinning
 bamba, хайде утре да се похвалиш с нова придобивка у дома  Simple Smile
 arllina, clara, мъничетата да оздравяват бързичко
 TRINITI, оздравявай бързичко и ти
да кажа и аз веднъж  Simple Smile добре дошли, нови мами  Hug
 anita29, моите крака се надуват също, но ръцете ми до сега никога. сигурно е нещо обичайно за бременността  Simple Smile
пожелавам леко бременеене на всички ни и хубави и здрави бебоци  Grinning
 newi, може и да бъркам, но когато се притеснявах аз за варицелата, четох, че е опасна точно в последните месеци. все пак може да се провери дали съм права

# 186
Момичета, родих преждевременно на 17ти. Бебчо е в кувиоз. Стискайте палци всичко да е наред!

# 187
Момичета, родих преждевременно на 17ти. Бебчо е в кувиоз. Стискайте палци всичко да е наред!
neky, много късмет желая и на двама ви. Голямо гуш  Hug как си ти?

# 188
Добре съм. Днес ме изписаха. Спукаха ми се водите и ми направиха цезарово сечение. Вчера се изправих за първи път. Сега остава само да зарастнат раните.
Бебчо се роди 1580гр. , в момента е на кислород. В момента в който започне да диша самостоятелно ще ми го дадат като стигне 2200 като първите десет дни ми казаха, че бебетата губят тегло. Видях го два пъти, много е мъничък Simple Smile

# 189

Душичка да ти е живо и здраво и всичко да е наред.  Бъди спокойна и се пази. Стискам палци.

# 190
  • Бургас
neky , огромна прегръдка от мен!  Hug
Стискам палци всичко да е наред с мъника!
Задължително пиши как сте!  Hug Praynig

# 191
neky   мила,да ти е живо и здраво,бързо да се оправяте!Скоро да си го гушкаш и всичко да е наред!Стискам палци! Hug

# 192
Neky, пожелавам ти всичко да е наред с детенцето и да е много здраво и голямо късметлийче в живота.  Мъниците са много борбени. Кураж и много прегръдки и положителна енергия от нас.   А на теб бързо възстановяване.

# 193
Малеееее,имаме си вече бебче,не мога да повярвам!
Неки,да ви е живо и здраво,бързо да наддава и да го изпишат.И аз стискам палци!Бързо възтановявяне ти желая. Hug Hug Hug Hug Hug

# 194

Неки,да ви е живо и здраво,бързо да наддава и да го изпишат.И аз стискам палци!Бързо възтановявяне ти желая. Hug Hug Hug Hug Hug
и от мен  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт