МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО -4,чуй я ,виж я наслади и се

• 30 990
  • 456
  •   1
Отговори
# 105
TraYkovA,беше седнал сам и сам си говореше-един вид ,като че ли ни се оправдаваше на нас зрителите за незрялото си поведение.

# 106
Тази неблагодарница Гюлай ,много ме издразни вчера.Как само злобно се спогледаха с майка й като разбраха,че Ламия си е заминала.

# 107
# 108
mareto_che,oбоснови се  Thinking
според мен не го е страх,а незнае как да го прави,а и не се замисля за да промени нещо  Crossing Arms

Страх го е от обвързване та той е човека който казва,че за него няма любов това исках да кажа и знае как да го прави щом се влюби в Ламия

# 109
TraYkovA,беше седнал сам и сам си говореше-един вид ,като че ли ни се оправдаваше на нас зрителите за незрялото си поведение.

Не се сещам за тази сцена,но поне не обвинява братовчед си за всичките си нещастия Whistling

# 110
Оф подготвям си темата за после ,ама не мога да се стърпя да не ви отговоря
mareto_che,това ,че си се влюбил в някой не значи че можеш и знаеш да обичаш  PeaceИ какво от това като се влюби в Ламия  Thinking
TraYkovA, а не е ли така донякъде  Whistling

# 111
Оф подготвям си темата за после ,ама не мога да се стърпя да не ви отговоря
mareto_che,това ,че си се влюбил в някой не значи че можеш и знаеш да обичаш  PeaceИ какво от това като се влюби в Ламия  Thinking
TraYkovA, а не е ли така донякъде  Whistling

то времето показва и учи да обичаш Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 112
Не,не мисля Naughty Кенан и Лейла са се обичали и това няма нищо общо с Джемил!
Не разбирам с какво Кенан му е навредил newsm78 Ако някой е виновен за нещастния живот на Джемил,това е баща му,а не Кенан Crossing Arms
Понеже Джемил не може да отмъсти на баща си(нали е изцяло зависим от него) се занимава с Кенан ooooh!

# 113
Марето,Ламия на 18-20г. и знае как ,а той още не се е научил  ooooh!
Трайкова,само незнам като я е обичал ,защо я е изоставил?иначе за бащата на Джамил съм съгласна  Peace

# 114
Започва!

# 115
Трайкова,само незнам като я е обичал ,защо я е изоставил?иначе за бащата на Джамил съм съгласна  Peace

Айде после да поговорим че започва

# 116

Това го коментирахме в предната тема.Изостави я,защото нейните родители никога не биха одобрили връзката на дъщеря им със сина на крадец Peace Все пак тогава той не е бил известния Хюсеин Кенан.

# 117
 Peace
TraYkovA,пак стигаме до тук,че е страхливец,иначе това нямаше да го интересува щом обича  Peace

# 118
Какво стана с двойника на Кенан ще видим ли снимка Heart Eyes

# 119
Ох тия двете и сега като ги гледам ми иде да ги гръмна  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт