МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО -4,чуй я ,виж я наслади и се

• 30 994
  • 456
  •   1
Отговори
# 90
Някой гласувал ли е за Принцесата ? Горката нея никой не я харесва ..............
ми на мен ми е жал за нея честно казано
тя толкова вклюбена в кенан, а той само я използва  ooooh!
а не изглежда злобна ... но пък май почна да се усеща на къде духа вятъра и може да покаже друго  лице  newsm78
а и много ме дразни как я гримират и какви прически и правят  Sick

# 91
здравейте имам един приятел които много прилича на Кенан по късно ще ви пратя снимки да видите приликата особено погледа

# 92
Гледам сега повторението Лелята защо иска от пашата да попречи на всяка цена на връзката на Нимет и Джамил да не го харесва и тя newsm78

Ей какво правите не съм влизала от няколко часа и вече ми липсвахте Simple Smile Simple Smile
От вчерашния епизод както стана ясно най-много ни притеснява учителя.Но не мисля,че е за притеснение защото очаквам да се появи Кенан "на белия кон".А Ламия е страшно много променена  нови дрехи.нова прическа не плаче толкова много и сълзите и ми се струват някак по-улегнали

# 93
здравейте имам един приятел които много прилича на Кенан по късно ще ви пратя снимки да видите приликата особено погледа

ЛЕЛЕ ПРАЩАЙ

# 94
Ей какво правите не съм влизала от няколко часа и вече ми липсвахте Simple Smile Simple Smile
От вчерашния епизод както стана ясно най-много ни притеснява учителя.Но не мисля,че е за притеснение защото очаквам да се появи Кенан "на белия кон".А Ламия е страшно много променена  нови дрехи.нова прическа не плаче толкова много и сълзите и ми се струват някак по-улегнали
това не е супер онур  Joy
по скоро ще се скрие някъде и ще се самосъжалява  newsm43

# 95
  • Варна
Май съня на Ламия се сбъдва  stork-girl newsm53

# 96
дадоха реклама по Нова тв вече ще дават сериала от14:30

# 97
Цитат
дадоха реклама по Нова тв вече ще дават сериала от14:30
Ох да има поне полвин час почивка Че утре почва от 4 30 На сбогуване Не мога да си погледна детето от тези сериали
а и мъжа започва да ревнува от тях ooooh!

# 98
това не е супер онур  Joy
по скоро ще се скрие някъде и ще се самосъжалява  newsm43

Че кога го видяхте да се самосъжалява?Нито се е оплаквал на някой(то не че има на кого),нито е търсил разбиране,нито се е самосъжалявал Naughty Прави грешки и си носи последствията без да мрънка Crossing Arms

# 99
Ох Кенан! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Загледах сериала късно, но ми харесва много и ще го следя вече.

# 100
това не е супер онур  Joy
по скоро ще се скрие някъде и ще се самосъжалява  newsm43

Хехе и аз щях да кажа същото  Peace ,и ще мисли,че никой не го разбира  ooooh! и че той е най-нещастния,няма право на любов,не може да обича и такива глупости,а всъщност повредата е в неговия "телевизор "  hahaha

На новите добре дошли прочетете 1 страница

Колкото до Енисе,си мисля ,че  е от злоба

# 101
ООО geradost това където казваш е мн гадно всеки има право на любов но Кенан го страх да обича

# 102
Привет момичета Grinningне можах да се стърпя...и аз се намърдвам тук.Изчетох всички теми,следях ги с интерес само като наблюдател,но сега с радост се включвам.И аз като повечето от вас се "пристрастих" към този сериал  и музиката му,че синът ми ме обяви за тотално побъркана,особено като ме види да плача Cry Cry CryНе съм гледала филми от подобен род,защото го смятах за загуба на време,но на този попаднах още от първата серия,после от любопитство и втората и така...........не мога преживея до другия ден. LaughingСимпатизирам на Кенан  и Ламия разбирасе Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 103
mareto_che,oбоснови се  Thinking
според мен не го е страх,а незнае как да го прави,а и не се замисля за да промени нещо  Crossing Arms

# 104
това не е супер онур  Joy
по скоро ще се скрие някъде и ще се самосъжалява  newsm43

Хехе и аз щях да кажа същото  Peaceще мисли,че никой не го разбира  ooooh! и че той е най-нещастния,няма право на любов,не може да обича и такива глупости,а всъщност повредата е в неговия "телевизор "  hahaha
На новите добре дошли прочетете 1 страница

Колкото до Енисе,си мисля ,че  е от злоба

Това пък кога е било??????????????? newsm78
geradost не си справедлива Naughty Припомнете ми кога точно е търсил разбиране и от кого,че не се сещам Rolling Eyes
А това,че не може да обича му го каза Лейла Peace Както казах в един по-горен пост той греши и си носи последствията без да мрънка и да обвинява някой за своите грешки Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт