СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ- палцестискането тече, децата се тестуват

• 23 687
  • 375
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Току-що в новините по Нова тв  Даниел Вълчев каза, че може да се пише по тестовата книжка с въпросите.

# 31
  • Sofia
Мили момичета, имате ли представа кога ще публикуват утрешния изпит в интернет и на сайта на РИО ли да го търсим?

# 32
  • Sofia
Току що излъгах най-безочливо дъщеря си, че няма никаква причина да се притеснява  и я изпратих да играе, за да не ми гледа сеира.

# 33
Успех утре  Peace
Аз се оттеглям достопочтенно и рано при чашката с джинче  Wink

Лили реши всички тестове на света, та чаксе ядоса, че изреченията се повтаряли  hahaha
Няма накъде повече да се изтрещява.

Късмет! Късмет!!!
Ще се видим с някои  Hug

# 34
Като прочетах всичко написано по новата и старарта тема/понеже нямах време да чета и пиша днес/, виждам ,че всички са притеснени май.
Аз се имам за много спокоен и хладнокръвен човек, но нещо взе да ме стяга под лъжичката,добре че сина ми е на тренировка та поне неговото време да минава по спокойно.

Темата е страхотно озаглавена, стискам палци fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed и се моля всичко да мине спокойно /кой успокоявам всъщност????/.

Желая Ви успех

P.S. По почина на ЗНАТОК се оттеглям на чаша изстудено бяло винол

# 35
  • София
Рядко се включвах, повече четях. Аз също се оттеглям временно. Засега  beer, а утре заформям едно лудо чистене на къщата, защото иначе... smile3511 И аз не позволих на сина ми днес да решава каквито и да било тестове. Почти цял ден е навън с приятел. Преди малко се прибра. Купил си е химикалки. Дала съм всички възможни инструкции на света, та чак му досадих, ама какво да се прави... Пусто притеснение. Желая на всички успех утре. Ще се "видим" пак тук.

# 36
Девойки,ама наистина сте изтрещялиииииии,какви книжки,а?Нали в линка от РИО  пише,че ще се разпечатват тестовете на място,ето в момента сега го говорят по първа.....................

# 37
Никакви книжки няма да има,а тестовете ще се размножават след 10.00 часа до 11.00 часа.Може да се пише в/у самия тест,но после отговорите трябва да се нанесат на бланката за отговорите.за моливи не споменаха,а само за син химикал................изпита продължава до 12.40
Еми как да не луднеш,след като се обсъждат няколко варианта на протичане на изпит,а? #Crazy

# 38
Всичко решихме като тестове.  Mr. GreenБлагодаря на Лейди - В - за предоставените такива  bouquet
За мамите които се учудват на "безхаберието " на родители които са денонощно на работа Mr. Green и в последният момент намират темата... да ни простят. Не е от безхаберие -  HugПросто някои наистина нямаме време!

ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА КАНДИДАТСТВАЩИТЕ УТРЕ!

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 21:04 от JuliS

# 39
 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Спокойна(до колкото може)нощ,навийте телефоните за 0630,за да успеят да закусят,а вие кафе да пиете,да не забравите да полеете вода на тръгване,и..........успешно представяне на всички(на моята кукличка) Praynig

П.П. Ако изпадне новина пишете я,аз ще следя редовно форума и тази нощ,и в утрешния ден!на всички кафепияници утре леко пиене.....

# 40
  • гр. София
Ние пък се забавлявахме с ученически бисери.Добре се посмяхме,дано моето дете не сътвори подобна глупост.

http://interesno.start.bg/article.php?aid=1299

Спокойна вечер и от мен! Hug

# 41
Здравейте мами. Аз не знам дали изтрещях но Таня изтрещя днес ми каза че няма да се справи, че ще се изложи  и от 7часа се е затворила в стаята си и плаче и даже не ме допуска вътре а на мен сърцето ми се къса. Ама какво да я правя много е чуствителна и добра милата. Днес и скрих всички книжки с тестове а тя отиде до книжарницата и си взе нови.

# 42
d_e_t_e_l_i_n_a_69
ох,,,много чувствителна е твойта Таня Heart Eyes
стискам палци паниката да премине Praynig
ще се справи, Praynig Praynig

# 43
Нека бъдем спокойни: и дечицата и ние- така ще се представят на най-високо ниво!!! Laughing
Пожелавам на всички деца УСПЕХ утре! Стискаме им палци- те са много добри и ще се справят! newsm10
Хайде да е на късмет и ЛЕКА НОЩ! smile3524

# 44
  • България
КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ и от мен!  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт