ЯНУАРКИ 2010 за ФМ се стягат ......(7)

• 12 003
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
Относно предчувствията, аз мисля че ще е момиче. В интерес на истината съм убедена, може би защото имах един интересен сън преди време.
Сънувах, че вече съм родила едно малко момиченце, със светли очи, тъмна косичка и плътни, малинови устни. Беше новородено, но вече бърбореше и се смееше Simple Smile Някой ми я подаде и аз казах "Казах ли ви на всички, че ще е момиче?!" Mr. Green

Та... ще видим дали ще позная, или е просто много силен мерак за розови панделки  Heart Eyes

# 136
Не, не съм априлка  Laughing, термин 02.01.2010
ходих на БХС първото което е 11-13 седмица и на ФМ пак първа което всъщност се води скрининг в 12г.с. т.е. преди няколко дни ходих и на 2те.

# 137
а аз може би след поста на Лионита или незнам защо, тази нощ сънувах, че ме гледат на ехограф и се виждат близнаци Laughing голям шок беше, после някакви други глупости сънувах и така Simple Smile а иначе си мисля,че ще е момче, само да не се изненадаме с двойна радост ooooh! утре не прегледа ще се види Simple Smile
а стрии си имам в изобилие още от американския ми период когато качих 15кг за 3-4 мес, и посмъртно няма как да изчезне вече така че не се плаша много Crazy

# 138
Аз два пъти сънувах, че се намирам в болница,излиза една сестра и ми връчва две момичета близнаци, аз й казвам, че не са мои, защото не съм бременна, а тя се смее.
Май месец пък сънувам, че съм бременна с голям корем и насила искат да ме карат да раждам нормално, а аз съм за секцио, тогава бебето беше едно и беше момиче.Аз тогава не знаех, че съм бременна, може момиче да излезе накрая.

# 139
Май месец пък сънувам, че съм бременна с голям корем и насила искат да ме карат да раждам нормално, а аз съм за секцио, тогава бебето беше едно и беше момиче.Аз тогава не знаех, че съм бременна, може момиче да излезе накрая.

Аз преди да разбера, че съм бременна сънувах как гледам един положителен тест за бременност Simple Smile Все още нямах закъснение, нямах индикации. Само меракът ми беше голям Wink

# 140
Страхотна тема сте подкарали, много се разведрих с невероятните ви способности.
Относно бебетата притежавам обратното на майчина интуиция. Първата бременност бях убедена, че ще си гледаме Самуил и чак в последния момент измислихме женско име за всеки случай. Ехографиите бяха мезмълвни по отношение на пола. При второто бебе около 16-17 седмица доки каза, че май пак ще е момиче, но следващите прегледи до края не се виждаше и повече никой не потвърди пола. Аз пък отново си мислех, че е момче - казваше се Константин, но си признавам, че вътре в себе си ми се искаше отново момиче с купищата розови рокли и пр. у дома. Сега си мисля, че пак ще е момиче, макар че всички около мен ми пожелават най-после да "нашарим". Ако се водя по антипредчувствията си, ще е момче, но времето ще покаже Simple Smile

# 141
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Хихи, момичета - готино разговорче!

Аз винаги съм си мислела, че първото ми дете ще е момиче! Дори за миг не съм си се представяла като мъжка майка.
Но сега ме е обзело едно мъжко предчувствие!
Днес ми партиха някакъв календар китайски (http://www.thelaboroflove.com/chart/cal.html) - падна ми се момиче, ама....... знае ли човек!

Ще видим!  Whistling Каквото е, такова!  Heart Eyes

ivalex - прекрасна художничка и прекрасни картинки   bouquet

# 142
  • Mediterraneo
а стрии си имам в изобилие още от американския ми период когато качих 15кг за 3-4 мес, и посмъртно няма как да изчезне вече така че не се плаша много Crazy

Анджък, един на моя хал  Grinning Аз се нацепих още при първото бременеене, когато от 60 кг станах 90... Тогава не ми помогнаха никакви мазила, така се нацвъках  ooooh! Имам по корема, гърдите, дупето, бедрата, ужасна картинка. Ама не се мисля много, де. Така и така връщане назад няма  Tired Но пък сега не се притеснявам, не се и мажа с нищо- 2 или 20 стрии отгоре едва ли ще се забележат  Rolling Eyes

# 143
Катинче ти как си,мина ли ти стреса,успокои ли се вече.

Уф, днес цял ден бях яхнала метлата afwitch сега съм по-спокойна  Hug

А ти защо си притеснена за почивката, отпусни се и се наслаждавай Party и...снимков мат'риал задължително  Flutter

Fallen_91, забравих да те питам как ти е ръчичката, нищо не казваш Thinking
тази седмица го махат

# 144
  • Madrid
Ivalex,вчера разгледах всички рисунки,дори се запалих да осигуря на моето момче по-голям набор от пособия за рисуване,то аз имам моливи,пастели и пластелин.Та затова,само време да намеря и съм в акция. Simple Smile
Аз да ви кажа първия път толкова много исках да имам момиче,че като ми казаха момче ми потънаха гимиите Blush,може би понеже бяхме измислили име за момиче-Ема,а за момче не и изведнъж усетих,че няма да си имам малка Ема.Що рев му ударих ooooh!,хич не се гордея с тези си постъпки,но явно и хормоните си казаха думата. EmbarassedТа сега все се нагласям,че пак  ще е момче,че да няма ексцесии пак от същия вид. Crazy
Style,моя син се казва Самуил. Simple SmileОбожавам го! Simple Smile
Днес бях на втора ехография,най-накрая имам снимка,през първата бременност така и не успях да се сдобия,май днес за пръв път се зарадвах откакто съм бременна. Simple Smile

# 145
  • Варна
Аз наскоро сънувах, че съм в болницата и един лекар ми казва, че ще имам момиченце, без да ме гледа на видеозон  Joy Аз му обяснявах, че са ме гледали и са казали момче, но той каза: ще видиш че ще е момиче. Не знам дали да вярвам на съня си, аз имам предчувствие че пак ще е момче. Първият път също имах такова предчувствие и излезе вярно.
ilindi4ka, много харесвам името на сина ти - Самуил и ако имаме момченце е почти сигурно че ще го кръстим така  Simple Smile Другия вариант за име ми е Максим. А ако е момиче - със сигурност ще се казва Ева  Simple Smile

# 146
  • Madrid
Rosi79,моя мъж държи на българско име при всички положения,понякога до такава педантичност,че ме отегчава,затова с избор на второ име за момче съм затруднена,но виж,за Ема при евентуална девойка май съм се преборила. Simple Smile

Исках да ви питам нещо-често,когато се изправям по-рязко или вечер ако се обърна бързо ми се схваща корема от едната страна,остра болка.Минава след секунди.Това схващане ми се е получавало на прасците по време на предната бременност,та се чудих дали е еквивалентно?Днес щях да питам на прегледа и съвсем изключих. EmbarassedДа се е получавало на някой?

# 147
Здравейте.Да се запиша и аз.Термина ми е на 6.01

# 148
.......Засега големия разход ще бъде ново легло за дъщеря ми, но незнам точно какво, на кой детето ще е на около 2 години, на какво легло ще спи newsm78. И аз като теб се надявам да мога да кърмя, че предния път беше голяма драма и нищо не излезе  newsm17
Желая на всички повече слънце и усмивки  Hug

Минана ние ще местим малкия в друга стая и ще си спи на голямо легло от есента. Предвидила съм да му намерим една решетка за да не пада от леглото. Ще сложим и една на вратата на стаята, за да не излезе някоя нощ че живеем в къща и може да падне  Peace

Аз мисля че ще имаме пак момче но времето ще покаже   Laughing

# 149
Здравейте сладурани!
Напоследък не пиша много , нещо нямам кеф и ми е едно такова  cry чакам с нетърпение прегледа на 29.06
Съчувствам на Дани за гадната "лекарка"   bashна която е попаднала, сигурна съм че ще се оправят нещата, но защо трябва да се мине през това.
Ivalex  мила дано по-скоро се оттървеш от тези меко казано неразположения  #Crazy
Стискам палци на nelito v за прегледа утре.
Липсва ми Цоци, хайде оправяйте се  newsm17
За пола бях споделила ,че очаквам отново мома да е  ladyuu , но таткото е на обратното мнение ( иска му се), аз лично нямам нищо против ще минем на синичко и без това ми е любим цвят, само да е здравичко. На дъщеря ми и казаха пола категорично още към 18 г.с. 1000%
За работата сега съм в семейната ни фирма, не че ми е по специалността но засега така ще е и имам право на всичко както се казва, едно голямооо предимство.
За лекара, ходя при най-свястната гинеколожка- истински човек в Ямбол, поема сигурно 50% от бременните в града, тя не изражда, но аз не мисля и да раждам тук, сигурно в Сливен ще е, но мисля да сменя болниците , има да му мисля още много за сега не е на дневен ред . Картон ще ми правят към 11-12г.с. и тогава изследвания.
Аз знам че пола може още след 12 седмица да се види стига бебето да се покаже както казват и ако е ясно оформено там онова нещо, то има много случаи дето до края ги чудят , например с не добре слезли тестиси или сочни срамни устни и така. Пожелавам ви само такива терзания относно пола   Wink
Моята Дамяна е голям характер спи в отделна стая от осмия месец , а и вече на легло от около две годишна, ама тя е оправна бе и на детска градина ходи при големите от 2г 2м, бе кво да ви разправям. Рано тръгна, рано проговори, абе чудо неземно, това е моето щастие!!!  sohappy

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 20:23 от sugar_lady

Общи условия

Активация на акаунт