Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са специалистите по фетална морфология в ТОРАКС в Пловдив?
Какви са преживяванията на други майки с близнаци?
Какви са съветите за спиране на кафето и цигарите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са специалистите по фетална морфология в ТОРАКС в Пловдив?
-
Какви са преживяванията на други майки с близнаци?
-
Какви са съветите за спиране на кафето и цигарите по време на бременност?
Форумът предлага съвети за спиране на кафето и цигарите по време на бременност, като се споделят лични преживявания и опит. Съветите включват постепенно отказване, консумация на повече течности, консумация на храни като мюсли с кисело мляко, сушени сливи и приемане на фибри и вода за проблеми с тоалетната.
-
Какви са преживяванията на майките с кърменето и какви съвети се споделят?
-
Какви са мненията за изследванията и специалистите по здравно осигуряване?
Някой ми я подаде и аз казах "Казах ли ви на всички, че ще е момиче?!"
утре не прегледа ще се види
Каквото е, такова! 
Аз се нацепих още при първото бременеене, когато от 60 кг станах 90... Тогава не ми помогнаха никакви мазила, така се нацвъках
Но пък сега не се притеснявам, не се и мажа с нищо- 2 или 20 стрии отгоре едва ли ще се забележат
сега съм по-спокойна 
и...снимков мат'риал задължително 

,може би понеже бяхме измислили име за момиче-Ема,а за момче не и изведнъж усетих,че няма да си имам малка Ема.Що рев му ударих
Аз му обяснявах, че са ме гледали и са казали момче, но той каза: ще видиш че ще е момиче. Не знам дали да вярвам на съня си, аз имам предчувствие че пак ще е момче. Първият път също имах такова предчувствие и излезе вярно.
. И аз като теб се надявам да мога да кърмя, че предния път беше голяма драма и нищо не излезе 

чакам с нетърпение прегледа на 29.06
на която е попаднала, сигурна съм че ще се оправят нещата, но защо трябва да се мине през това.
, но таткото е на обратното мнение ( иска му се), аз лично нямам нищо против ще минем на синичко и без това ми е любим цвят, само да е здравичко. На дъщеря ми и казаха пола категорично още към 18 г.с. 1000%