90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №60

• 82 105
  • 444
  •   1
Отговори
# 15
Хайде и аз да се запиша в новата тема
Janeta, благодаря ти  bouquet
Сетих се да ви питам: всеки ден ли се теглите?

# 16
Здравейте и аз съм тук днес е въглехидратния ми ден .Чувсвам се добре не знам да ли имам свалени килиграми защото кантара ми не е еликтронен .Исках да ви питам нали не е проблем че пропускам плодовете сутрин сега като съм отпуска покрай децата забравям че не съм яла и направо отивам на обяда.

# 17
 Айде и аз в новата тема Crazy  Жани   bouquet

Ели тук съм  Hug обикалям насам-натам,готвя,ям Mr. Green
         Илиана бъди упорита ще се справиш  Peace
        Жабчето нещо се губи,това не е типично за нея ThinkingДано да е добре.
    Честити минуси на всички,радвам Ви се Hug
    Аз да Ви кажа някъде когато бях в средата на диетата си купих едни дънки от разпродажба без да ги меря и като ги обух у дома ми бяха малки(стигаха ми до средата на бедрата ooooh!) и ги захвърлих.Днес реших да ги изровя макар,че не очаквах да ми станат и представете си малко със зор ама си ги закопчах и си излязох с тях CrazyМного съм щастлива.Килограмите ми пак станаха 58 Blush овулацията си казва думата Mr. Green(абе оправдания Rolling Eyes)
     гушки Hug
 п.с.Ей Петко писа,че е влюбен и изчезна Mr. Green,ех младост,младост hahaha

# 18
  • София
Здравейте, фиданки!
Аз от 1.06 съм на вашата диета, но сега реших да се запиша Simple Smile. До тук съм -4кг(бях 77, сега съм 73), но да си призная май не я спазвам съвсем строго, защото цяло лято ще съм на гости на мама и тя, макар че се съобразява с моята диета , понякога прави пържени вкуснотийки, от които ми е трудно да се откажа.  На 29-ти ми е първият воден ден, тогава ще ми е нагорно, иначе до тук не съм срещала особени трудности. Озадачи ме това, че доматите не трябва да се смесват с краставици, но това ми е едно от прегрешенията. Благодаря ви за съветите!  Hug

# 19
Хич вече не съм влюбен гъски такива  Laughing По точно любовта ми мина(Eли каза,че само възраста е била проблема :\\ ),ама сега намерих нова ... ама и тя ще е с такъв живот 3-4 дни  Laughing Laughing

Laughing  Тъй като съм си обещал нещо,ще влезна да ви пиша пак в Петък. Колкото и да и се пише...  Laughing

Бтв днеска вече сме 88,5 килограма Wink (от Май месец- -10,3 кг,от 8 Юни - -7,3кг): Oстават:9 килограма до 79 Wink   Mr. Green NANANA  До края на юли  макс ще ги сваля мамка му   Crazy Party

Btw преди 4 дни в магазина ми казаха,че съм бил много отслабнал   Blush Mr. Green  яхууууууу нека бъда в хорските усти  Crazy
Стискайте палци за утрешният плодов Laughing

# 20
Привет,фиданки.
Мерси за теми4ката   bouquet
Аз да се похваля,4е след оризеца в4ера съм смъкнала 500гр ,днеска съм на фурнети- 4 за обяд и 2 за ве4еря.

# 21
 Ей Петко браво бе Peace,супер резултат. Много бързо ти минава любовта Mr. Green Какво ще пишеш чак в петък ,айде изплюй камъчето Crazy
Буболечката браво Hug Днес не е ли много малко хапването ти Rolling Eyes,аз не бих издържала на толкова.

# 22
Кирова,аз също много често пропускам закуската,не мисля че е проблем,но да кажат по-вещите.

Аз и без друго малко съм видоизменила режима
От сладолед и мохито,не се лишавам в нито един от дните Embarassed

Днес ще хрупам зеленчуци.
-3кг.съм Laughing

момичета аз не помня кога започнах диетата,май ми е трети...или втори плодов ден...не помня,трябва да изровя поста си тук

Ками,Нати,браво на вас,продължавайте все така!

# 23
Нати,едитнах си горното мнение  Laughing
На мен любовта в кавички така ми идва и отива,аз ви казах,всяко чудо за 3 дни Wink  Mr. Green Бтв сега мам нова гоооооляма любов   Joy Laughing Mr. Green

Ох да ти кажа,по-добре е да не знаеш и знаете,нещо като срок-изпитание за стриктно изпълнение на 90 дневната  Laughing т.е ако не направя и 1 гаф до петък влизам тук  Laughing щото се чувствам иначе гузен  Laughing

Второт нещо,с което да се похваля,завърших с 3-ка по математика  Party ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙ и 5,08 среден успех  Crazy

# 24
kami_ch  защо не трябва да се смесват домати и краставици?
Плодовия ден днес ми върви добре, хапнах си черешки и направих едно компотче в коремчето и всичко е ок, та те плодовете са ми любимите.
PEPANP аз се тегля всеки ден, макар, че си бях дала обещание да е веднъж седмично, но не мога да устоя, даже като ставам нощем към 3 4 да речем до 00 пак се похендрям на кантара хи хи хи. Ще ми се по-бързо да разкарам кг, но не става то така, та аз съм си ги трупала цели 29 години.

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 14:24 от polq29

# 25
  • София
Поля, не знам защо не трябва. В предната тема четох, че доматите трябвало да се ядат самостоятелно. Но, както писах по-горе, точно това не го спазвам. Simple Smile

# 26
Домати и краставици може тук на този режим  Peace Просто коментирахме, ако трябва да е разделно с какво могат да се ядат доматите. Така че няма прегрешавания, понеже както споменах тук не сме на РХ  Peace
Нати той нашия Петко се поизгуби и аз си помислих, че е забърсал някое маце  Wink Ще го видим в петък дали ще ни пише, както виждам че е споменал.
Буболече много ти е малко менюто за днешния въглехидратен ден, не гладувай така  Peace Те форнетите са нищо и никакви като количество, може вечерта и шоколадче или малко сладоледче, незнам. Защото пък и утре те чака плодов ден, помисли си  Hug

# 27
Здравейте, дами! От 22.06 съм на 90-дневния режим...имам да сваля някъде около 7-8-9 ох не знам, колкото се може повече килограми. Преди два, близо три, месеца спазвах режима на Дюкан и посвалих туй онуй, но за Великденските празници го прекратих и килограмите след тези месеци са отново налице! Cry
Днес съм на въглехидрати и си направих спагети с гъби и домати, вкусни бяха, въпреки че никога не съм предполагала, че ще ям спагети без кашкавал или пармезан и най-важното, че ще ми бъде вкусно  hahahaЗа утре съм се подсигурила с кайсии, череши и диня. Малко се колебая за динята, ако не е препоръчителна, моля някой да ми каже, за да не сгафя!
Благодаря предварително, обещавам, че ще пиша редовно!
  bouquet

# 28
Като ми се скарахте така  Embarassed 6те взема да хапна и малко 6околад или сладолед.Искам да свалям по-бързо,4е както си бях 64,5 до петък,събота и неделя направо си бях ка4ила 2 кила  #2gunfire та в момента сутринта бях 65.5 за това си налагам вето,4е тая сватба дето бяхме ми излезе през носа,ама аз пък не се спрях да пийвам да хапвам там ,пък ии в неделя на МакДоналдс като за последно преди диетата  Rolling Eyes

# 29
  • София
To_Mery, аз днес съм си взела за първи път диня, ще видим как ще ми се отрази утре.
Сутринта изядох десетина кайсии, после едно парче диня и мюсли, аз си ги ям от началота на диетат в плодов ден не че е много правилно /на етикета пише, че са ядки -  70% и другото е плодове/ и въпреки това след плодов свалям, за довечера имам още диня.
Домати и краставици съм яла през цялата диета, даже си слагам в салатата и лук, чушка, понякога гъби и много често маслини /тях ги ям през всичките дни/.
И аз се меря всеки ден, не мога да издържа, когато кантара е при мен.

Общи условия

Активация на акаунт