90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №60

• 82 111
  • 444
  •   1
Отговори
# 45
записче

честита ни юбилейна тема!
Жани мерси мила   bouquet

честито на всички за минусчетата!
Добре дошли на новите фиданки! успех и много минуси   bouquet

За динята мисля скоро да ни направя динен ден  Mr. Green или дини и пъпеши, обожавам ги  Crazy

# 46
 Hug Hug Hug
Галя и аз искам от понеделник да се пробвам със зелевата супичка. Дано се наканя да си я сваря в неделя вечерта...то не че е сложно Wink
Ели мерси за пожеланието. Аз от колко време се каня да правя супата и да побутна килцата още надолу. Да видя дали ще я започна Hug
ПепаНП аз се тегля всеки ден.....и когато правя диета и извън диетата за да следя всеки ден как е теглото Peace
Х.Кирова получих ти ЛС с данните за табличката но искам да кажеш от коя дата стартира диетата? Желая ти успех. Относно плодовете сутрин-постарай се да не ги пропускаш защото са важна част от диетата Hug
НаТи браво миличка. Това е много стимулиращо. И сега искам да кажа за десертчетата от предната тема, които си правила. Аз правя същите кремчета с компот(пасиран) и нишесте с бисквита. Много е вкусно-правя на бебчо и много обича да го хапва Peace А Петко ще го набия за грозния коментар Naughty
Петко я се дръж по-прилично и без обиди. Спазвай добрия тон в темата. Не е нужно пишейки да се обръщаш към всички тук с: ".........гъски такива..." Naughty Спазвай добрия тон на поведение във форумите за да не те накажат модераторите Naughty
Ками добре дошла при фиданките и успех Hug
Бубулечката добре си ни дошла отново и успех Hug
Мери добре дошла и ти при фиданките Hug А за динята-тя си е плод и то с много вода. А бананите са позволени в диетата Peace
puppet добре дошла и ти при фиданките Hug И като тръгне леля Ели на Видин да свирка, че може и аз да имам пъттам при свекърите Hug
Амбър честито минусче Hug
Жабче ти пак много работа си вършила този ден. И не се изчервявай-аз си знам, че не ме забравяш Hug Ох ставам, че малкия пак се скъсва да реве....тия зъби са голям проблем. За 4 дни избиха още два и всеки миг има да избият още 4 ooooh! и е рев, рев.....

# 47
много се дърпа нашата е Ели .
Но като се върнем с малкия от Шумен е тука, че иначе ще яде бой и то голям хем да имам контрол с отслабването:)

# 48
Janeta* на 22.06 съм пропуснала да ти напиша.
като се върна на работа сигурно няма да ги пропускам ,но продължавам да си пия едно кафе сутрин с малко захар.

# 49
Приемат ли се нови  Rolling Eyes

# 50
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Естествено , всички са добре дошли.  Hug

Добре дошла и успех.   bouquet

# 51
  • София
Жани, благодаря за юбилейната тема!
На всички пожелавам лесно сваляне.
Благодаря, че се загрижихте за мене - да не взимам лекарства, но само с него свалям.
Ако се наканя и на зелева супа от понеделник може и да стане нещо.
Сега се връщам да чета назад.

# 52

Естествено , всички са добре дошли.  Hug

Добре дошла и успех.   bouquet

Благодаря ти, за посрещането  Hug

# 53
Оох как похапнах пак  Embarassed дробчета по селски и салата, за утре си варя картофи  Laughing
Хайде кой ял ял, давайте отчет  Wink
Да ви кажа не мога да изпивам по 2 л вода ,проблем ми е това.В офиса си държа вода умишлено на бюрото за да се сещам и така изпивам 1 л, после по една чаша в къщи и май не е достатъчно, а в основата на всяка диета е повече вода.Ако е безалкохолно особено кола  в промишлени количества мога, но вода не.

# 54
Току що страшно много се зарадвах newsm44 защото идвам от Метро и си купих ел. везна, та преди една седмица се теглих на един огромен търговски кантар и ме изкараха 68,5 и аз мислех даже, че до този понеделник съм станала около 69. Направих си линийка с 69 килца, а искам да стана около 60, нооооо за моя огромна радост качвам се на новия кантар и какво да видя 65.6 супер яко се почувствах  dance сега всеки ден ще се тегля и ще ви съобщавам и аз за – или +

# 55
Мери , браво на новия кантар.  Peace
От първата среща сте се харесали.  Laughing

Емили , ммммм колко ги обичам и аз дробчетата по селски.  chef
Утре може да си взема от някое заведение за у нас.  Peace
Опитай се поне още половин литър да изпиваш.
Водата е много важна за отслабването , така и
кожата не висва след свалените кила. 

# 56
Добре дошла Шуши и много минусчета  bouquet

Мери браво,може би е от режима Peace

Жабче ще се разберем бе душко Hug

А Вирджиния къде се загуби пак,тя и Ели и Жанет все се губят по малко Flutter Hug
Забравих да се отчета днес трябваше да  ми е воден ден ,но изядох една ябълка и към 19.30 малко диня Crazy провалих се,но не можах да издържа Ще опитам на втория да се справя.Утре ще ви кажа крайния резултат за първи цикъл

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 20:27 от anita_zd

# 57
охх, а  аз  се чудя защо не пишете,  то нова  тема имало  ooooh! много  съм зле след   този  РД  остарях ... оглупях  Blush
успех  на   новите   Hug
аз    съм здраво  заковала  и не  мръдва   кантара му с  кантар, но пък  от  днес   съм  с МЦ,  та дано  там  да е причината
прегръщам   ви всички, няма да споменавам  имена, че  ще пропусна  някого  и  се  връщам да  ви чета  Hug

# 58
Анита , не се претеснявай за водния ден , все пак много малко
си хапнала днес.  Peace Утре да се отчете кантара подобаващо.  Grinning

Крис , след 2-3 дена ще имаш резултат , нека мине МЦ.  Peace
Аз утре се надявам да отчета минус , ма да не си остана само с надяването.  Joy

# 59
  • Панагюрище
Ох догоних ви.
Жани ,добре си се завърнала и мерси за новата темичка.Дано зъбките избият бързо,че много го озориихте покраи тях.
Поля, паролите са 2293 за първия албум и1972-за втория.
Ели, Hug,честит нов аватар.Много си сладка на него,но всъщност ти винаги флиртуваш с апарата и тои си те обича.
Теодора,ти можеш да я караш по-умерено.
Пеца,браво и за отцевките и за свалените килца.Е тази любов може и да е по-дълга.
Мери,Миди,Пупет,Шуши,добре дошли и успех.
Крис,споко не си само ти и аз днес цъфнах с МЦ.
Гале,как са бебоците,ати успокои ли се?
Нати,споко бе нали успяваш да задържаш постигнатото.

Общи условия

Активация на акаунт