90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №60

• 82 109
  • 444
  •   1
Отговори
# 60
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
И ти ли бе , Роси.  Hug
Малееее окървавихме темата.  Joy

# 61
  • Панагюрище
Ма то и на блаташкото клане толкова кръв не се е проливало май Joy Joy Joy

# 62
Добър вечер.
To Mery, midi, Ками Добре дошли момичета! Много успехи с режима.
Амбър добър резултат си направила. Поздравления.

Ей Петко какви са тия изказвания? Напълно съгласна съм с Жани. Не може да обиждаш така дори и на шега. Не само че трябва да се спазва добрия тон, но някак си не върви момче на твоите години да се обръща така към по-възрастни от него. Това е неуважение.

Момичета аз днес на белтъчния малко посмесих няколко белтъка ама нещо овиснах за вечеря и не можах да си набавя същото което ядох на обяд. Въпреки че съм пред МЦ и през уикенда бях нережимна заради толкова много гости, кантара се държи прилично. Не отразява плюсчета а даже леки минуси.
Еличка твойта работа наистина е натоварваща и сигурно изнервяща понякога. Аз си кюткам като счети и не се разправям с клиенти или да имам взаимоотношения с много хора. Преди време беше обратното - имах кантакт с много хора но сега не мога да си го представя. 

# 63
  • Панагюрище
Момичета лека нощ аз си лягам,че съм първа смяна и от 4 и30 съм на крак.И така ще е донеделя включително.

# 64
Нямаше никакви лоши чувства в това изказване Wink  затова сложих и  "  Laughing  " след него Wink не съм имал за цел да обидя никой
\ / 

# 65
Благодаря на всички за милото посрещането!   bouquet
А относно кантара- вече е новата ми любов хихи добре, че приятелят ми не чете!  Joy

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 00:32 от To_Mery

# 66
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Мери , дано докрай да се долюбвате с кантарЯ и да няма сръдни.  Hug

Роси , лека работа мила.  Heart Eyes

# 67
# 68
Айша хайде да я започваме зелевата супичка тричките с Жанито от понеделник  Peace.
Жани миличка измъчи се детенцето и ти покрай него докато изникнат зъбките му .
Роси добре са бебоците растат има ги в албума новите снимки големи са шматки ходят като пияни имат си очички .Аз съм добре благодаря че се сети за мен.Лека работа ти желая .  Hug
Мери дано до края на диетката да се обичате с новия кантар . Praynig
Преди малко се прибрахме от банкет тати ни събира да почерпи нали вече е пенсионер .За това как си хапнахме няма да се оплаквам много вкусно беше приготвено всичко и си хапнахме с кеф .Накрая малко пообърках работата с един крем карамел ама нищо утре ще ближа рани .
Лека нощ момичета утре и аз ще ставам рано да изпратя мъжете че ще пътуват до Стара Загора големия син ще ходи да проверявя за работа на едно място .Дано да стане работата бившите колеги на сина ходили ама никой не му се обадил да отиде с тях  #Cussing outкакви станаха хората просто не е истина .Съпруга ми днес ходи в една фирма да подава молба за работа и казали че тези дни ще се обадят . Praynig
Лека нощ  Hug

# 69
  • София
Благодаря за посрещането!  Hug
Ей, объркала съм се с доматите, оказва се, че нарушенията ми намаляха с 1. Grinning Аз днес бях на плодов ден, закусих с ябълка, наобед хапнах салата - домати и краставици, едвам дочаках да минат 2 часа и си хапнах доволно чершки, към 6 изядох 3 кайсии и се залисах с малката. Когато реших да вечерям, се оказа, че е вече 9, така че, буквално, пих чаша студена вода и сега съм в очакване на утрешния белтъчен ден.
Моят кантар също не е електронен и успявам да отчета само килограмите. Мисля си, че не е толкова лошо, поне няма да виждам малките минуси и да се депресирам.  Simple Smile
Мери, честита покупка, и аз искам от същите  Wink кантари, ако може и 5 кг. надолу да ми отчетат Wink . Сега сериозно, страхотно постижение за седмица!
Емили, и на мен ми е проблем водата, литър на ден съм сигурна, че пия, но е насила. Други течности не пия, може би студен чай, но подозирам, че май не се вписва в диетата и гледам да го ограничавам.Ще взема да приготвям за деня 2 литра, за да ги следя.

# 70

Лека нощ фиданки, утре канатара да ви зарадва с  минусчета  Hug

# 71
Жабке, всъщност си е кантарА/кантарът, тъй като става въпрос за предмет, неодушевен предмет, иначе думи, отнасящи се за лица, хора завършващи на -ар се членуват с -Я/–ЯТ, пример рибар-рибаря-рибарят. За момент се заблудих и аз, тъй като звучи много по-добре с Я, но я произнеси кантарЯТ newsm62
Ками, всъщност нито кантара е магичен, нито постижението ми е толкова голямо, не вярвам за три дни да съм смъкнала 3 кг. Просто като започнах режима в понеделник не се премерих и явно не съм тежала 69 кг.

# 72
Мерси за новата тема!

Много сте изписали, не мога да смогна, но да се отчета:

Днес ми беше въглехидратния ден и ГОЛЯМА излагация, ГОЛЯМА. На обяд ядох за двама, на вечеря имахме излизане и в тъпия ресторант нямаше нищо за моята диета. Уж ядох по-малко, но утре ще си покаже. Поне успях горчив шоколад да хапна. Утре плодове, да видим...

# 73
  • Габрово
Добро утро,момичета сънливи!Ставайте,че е време за отчет.Кой + ,кой - всички в редичка! Joy
Кажете ми колко струва електронен кантар,че и аз искам да си купя.Ориентирайте ме,моля!Аз след плодов ден имам - за пръв път.Не зная дали е вярно,но -1 кг.След ония+0.800,днес съм -1.Този кантар се е побъркал,ще го сменям.Аз в къщи имам механичен,а на работното си място имам друг,който отчита до 100 грама,та на него се тегля и той ми показва  - 1кг.
Момичета,не зная какво да правя -да се оказвам ли,да продължавам ли.Вчера мислех да се откажа,но днес   newsm44 newsm44 ...
Хайде чао за сега!

# 74
Добро утро  bouquet

Приемат ли се още нови  Blush
Имам да свалям около 6 килограма, които постоянно качвам и свалям. Днес ми 3-ти ден въглехидратен, и се надявам да успея да приключа 90те дни с желаните минуси и най-вече да ги задържа.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт