90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №60

• 82 100
  • 444
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро мили момичета Hug

Жани, благодаря за новата юбилейна темичка  : bouquet :

На всички останали, за да не ви изброявам поименно, че ще стане да пропусна някой огромни и силни прегръдки от мен Simple Smile

Само искам да ви кажа, че от днес и аз се включвам в баташкото клане Joy

Така сега е време да ви помрънкам малко Simple Smile Вчера бях на доктор гинеколог разбира се Wink И вместо да ме успокои още повече ме притесни Simple Smile. Не стига , че съм с поликистоза, ами сега ми се е появила още една киста – ще се гръмна вече. Аз си чаках тези дни МЦ-то  и както писах по горе цъфнах. Което е добре, защото може и да се е пукнала кистата.
Ще видим като отида във вторник пак , стискайте ми палци. Ако не е ми каза, че ще ми смени „Ясмина” с „Диане 35”- а аз не го искам Simple Smile. Чувала съм много лоши отзиви за това лекарство.
Сега да ви кажа, вчера бях въглехидратна- но тичах из София по задачи в най-големия дъжд и въобще не се сещах за храна.Само сутринта хапнах черешки като 200 гр.
И най-накрая в 18ч. успях да вечерообядвам Joy с един кроасани 1/3 сладолед – милка 
Не съм се мерила тези дни, а и мисля да не го правя, за да не се отчайвам. Ще го направя на 30 ден Simple Smile
И накрая една хубава новина да ви споделя , нали сте ми дружки Kiss Вчера капарирах почивката ни в Турция Simple Smile
Ще почиваме ето тук www.florasuites.com със Свекито, мама ми и щерката. Цял отбор юначки ще сме Joy

Днес съм плодова и съм се заредила с два пъпеша, дано да устоя.
Спирам вече, че стана огромен ферман. Лек ден на всички.

RamEli - добре дошла!!!
На правилното място си , с най добрите хора Simple Smile

# 76
Добро утро и от мен момичета!

Даничка много хубав изглежда хотела дано да е така и като отидите и най важното да си изкарате хубаво.

Аз вчера завърших първия цикъл и резултата е - 7 кг newsm68 newsm68 което мисля че е добре Hug

Добре дошли на новите,а на всички останали фиданки хиляди  Hug Hug Hug Hug

Днес съм на белтъци за обяд ще хапна пилешки сърца,а за довечера риба  Flutter

# 77
Добро утро!

anita_zd браво, страхотен резултат имаш  Hug
RamEli добре дошла,и аз имам да свалям около 6 кг Hug
ili-ana честито минусче, никакво отказване виж че има ефект Wink
Аз ще съм днес на картофи и ще пробвам с повече вода, незнам дали съм свалила нещо но ми е добре с режима.
Хайде хубав ден и спорна работа !

# 78
  • Варна
Здравейте,как сте днес  Flutter
аз съм много щастлива,днес съм 56,8...е вярно че не е кръгло 56 ама и така си ми харесва  Laughing Интересното е,че колкото повече се доближавам до целта (55) все повече ми се струва,че май трябва да я променя на 50-52...а като си помисля,че миналата година по това време тежах 78  Shocked Та така,днес ми е весело,дано и такова си остане.
На всички  Hug
Емили тенкс за кафенцето
Гледам има някои липси - мушморока,дидник,стелхен..ох ще забравя някой тъй че по-добре да не изброявам повече

# 79
Здравейте на всички,харесва ми диетата ви и не изглежда трудна,залегнало е разделното хранене и аз мисля да се присъединя към вас,но ще е от понеделник,тъй като в събота съм на сватба.Имам да свалям около 5кг.и преди 2г ги бях достигнала,но най много зимата се ушишкавих.Успех на всички

# 80
Добро утро и от мен, прекрасни фиданки, бързам да се похваля, че тази сутрин видях 7 отпред, което много ме радва, направо ми идвеше да подскоча от радост, но се замислям възможно ли е за 3 дена да съм -2,700, как мислите, аз си мисля, че нещо гнило има тук, но дано така вървят кг надолу пу пу пу.
Emili* сипвам си от кафенцето, днес съм на белтъчени, така че може с мляко да е.
anita_zd   браво резултата ти е страхотен -7 супер е, все така да продължаваш.
ili-ana видя ли, че стават нещата браво, то като няма много за сваляне е така по-бавно, не сте вие като мен, аз сигурно съм най-голямата.
Даничка1979 хубав хотел, дано си искарате супер.
galia69 ще стискаме палци и за мъжа и за детета, всичко ще е наред  Peace
Роси72 разгледах ти снимките изглеждаш супер браво.
 Hug Hug Hug на всички фиданки, благодаря ви отново и най вече на Ели, че ми показа правия път.

# 81
Добро утро мили фидачици и Петко.

Добре дошли на  ana74 и RamEli Успех момичета с диетата.   bouquet
polq29 супер резултат за такова време. Ако си се премрила както трябва още от началото всичко трябва да е наред и кантара да те е зарадвал.
anita_zd поздравление и ти си постигнала добър резултат
Emili* мерси за кафенцето  Hug

Аз днес съм на варива и сутринта 2 праскови, на обяд лозови сърмички с ориз и на вечеря същото.
Не съм се мерила още че нещо имам проблеми с 00-те пък и МЦ-то си го чакам, та не знам дали има много смисъл, само ще се депресирам.

# 82
Добро утрооооо!
Глътнах кафенцето на Емили, да ви се отчета Simple Smile
След вчерашния плодов ден съм само минус 100 гр., но и аз като Виржиния чакам гостите...та и това ми е добре.
Днес съм белтъчна, ама не се радвам много, щото утре си знам, че ще съм плюс  Sad
Хубав ден на всички фиданчици, и успех най-вече на новите, ще видите, че сте на точното място  Hug Hug Hug

# 83
Може ли само да ви попитам, може ли за обяд да си хапна едно парче от примерно 200гр кашкавал, на белтъчини съм днес, или е по-добре да си закупя пържолка.
virdjinia  аз се тегля на ел. кантар, това беше първото нещо, което си купих преди да започна да си следя кг и да се замислям за диетки, така че и аз се надявам да няма грешка.
Мартинче в белтъчния качваш ли?

# 84
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Гале , успех на твойте момчета.  Hug
Стискам палци и дано има резултат и добри новини.  Praynig

Аз днес съм с -500гр.  Party Супер е , доволна съм.  Grinning

Поля , може да хапваш кашкавал , нали си белтъчна днес.  Hug
Не е задължително да е само месо , може и други неща от групата.  Peace

# 85
Аз продължавам да разучавам диетата,така е винаги когато се захвана с нещо,първо чета и се чудя киселото мляко към кой ден е - към белтъчния или въглехидратния според табличката,която видях-
Продукт            kcal/100g   Мазн, g   Белт, g   Въгл, g
Кисело мляко 0.5%   37   0.5   3   4
Кисело мляко 2%   42   2   3   3
Кисело мляко 3.6%   60   3.6   3.2   2.5
Прясно мляко 0.1%   32   0.5   3   5
Прясно мляко 1.5%   47   1.5   3   5
Прясно мляко 3%    60   3   3   5,аз си мислех че е към белтъчния ден.

# 86
Мартинче в белтъчния качваш ли?
Обикновено или задържам или имам плюсче, ама и аз имам вина...за количествата понякога  newsm78

# 87
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ана , млякото е към белтъчния ден.  Peace

# 88
Благодаря  ♥ ЖаБкА ♥  нали съм още нова, та да питам.  bouquet

# 89
Добро утро,фиданки!
Мерси за кафенцето и 4е сте толкова готини  Hug
Аз след въглехидратния в4ера имам пак малък минус,и ве4е е по4ти кило за трите дни,но линийката си я направих на 65,а се оказа,4е като по4нах съм била 66 та ни6то нямам за отбелязване  Mr. Green
За днес съм се заредила с 4ере6ки,кайсии и праскови.
Успе6ен и режимен ден на вси4ки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт