Правили ли са ви хороскоп?

• 699 562
  • 2 845
  •   2
Отговори
# 2 460
  • в 1001-та нощ
... Колкото е по-осъзната една душа и подчинена на Висшата воля, толкова по-малък избор има. Просто безусловно следва предначертания път. На по-високите духовни нива също нямаш избор, изпълняваш определена програма. Така е при светците, мъчениците и някои особено алтруистични хора, избрали пътя на саможертвата.

Аз съм на това мнение. Защото силната душа си избира трудна програма и не си оставя вратички за измъкване.

# 2 461
Именно. Вратички
 Дето широката практика днес при консултациите с астрологията е как да "излъжем " съдбата, че да си облекчим това или онова, т.е. -да минем по лекия път. Неосъзнавайки каква вреда си причиняваме и как себе си измаваме.
А за планираните бебета, изчислени така, че да им е  " тип топ " часа на секциото дори не смея да си помисля какви каши се забъкват в духовен план.
 Нима така Душата  ще заякне и стане  силна?  

# 2 462
Именно. Вратички
 Дето широката практика днес при консултациите с астрологията е как да "излъжем " съдбата, че да си облекчим това или онова, т.е. -да минем по лекия път. Неосъзнавайки каква вреда си причиняваме и как себе си измаваме.
А за планираните бебета, изчислени така, че да им е  " тип топ " часа на секциото дори не смея да си помисля какви каши се забъкват в духовен план.
 Нима така Душата  ще заякне и стане  силна?  
Не се кахъри напразно, Катеричке. Човек предполага, Господ разполага. За плановете...

# 2 463
luna , така е. Heart Flowers Rose

Скрит текст:
Скрит текст:
Преодолях (смея да вярвам)  ужасно си чувство за вина, за това, че се подчиних на лекарите и което ме смазваше. Беше ми внушено от астроложката, коментирайки картите ни

# 2 464
  • в 1001-та нощ
Това надхитряне ... хич не вярвам в него ... истината е да имаш осъзнатост при изправяне срещу проблема - той е урок; и да си вземеш изпита - така продължаваш напред. Иначе с хитруване - се връщаш в изходна позиция, и същия тест ти се поднася отново, макар и под друга форма. Уроците нас чакат - и да затворим вратата - влизат през прозореца.

При мен значимите събития, трудности, уроци са били неизбежни. Не само, че съм нямала избор, но и са ми идвали шоково - когато си в ситуацията - просто трябва да се справиш, не да гледаш как да побегнеш. Иначе прахосваш енергия на халос ... а тя е най-силният ни ресурс.

# 2 465
a.l.e.n.a, точно, кратко и ясно казано. Flowers Bouquet
 Към написаното от теб,  искам да те попитам - усещаш ли дали си си взела теста, след някой подобен шоков прозоречен изпит?  (аз за себе си не съм сигурна) Също и за енергията. То че в такива моменти губим енергия, е ясно. Ама дали е можело да спестим малко, в смисъл, да подходим по -осъзнато?  
Лично за себе си, смятам, че много бавно узрявам. И много енергия съм прахосала. Все се вдавам и раздавам до капка.

Последна редакция: ср, 07 фев 2018, 22:05 от Катерица

# 2 466
  • в 1001-та нощ
След взет изпит - усещам крачката напред, осезаема е зрелостта след това - едно ниво по-нагоре. Но процесът е дълъг и не зная дали един живот стига. До "пълно съвършенство" в никакъв случай.

При мен такива теми са агресията и влизането във взаимоотношения. Агресията, която нося - независимо дали ще насоча към себе си или към другите. Първо я насочвах към  другите, после към себе си, а след това - започнах да се уча да я овладявам. Тя е всъщност енергия, която може да се използва и рационално. Като огъня - можеш да изпепелиш къща, но можеш и да стоплиш дома с него.

И другата голяма тема - взаимоотношенията - да влизам във взаимоотношения, основани на баланс и хармония - без агресия, манипулация и надхитряне. И да ги поддържам.

И други има, разбира се, но са съпътстващи Simple Smile

# 2 467
a.l.e.n.a, благодаря за споделеното!  Много благодаря. Ти си с АК Марс ; идеално си почувствала и осъзнала задачите му. Изучавам го по - обстойно, заитригувах се покрай това, че и двете деца (племенникът и синът ми ) са с АК Марс.
Скрит текст:
Аз съм с Луна. Точно Ведическата астрология ми отвори очите за преживяванията, изпитите, задачите на Луната ми като АК.

# 2 468
  • Sofia
А някой от вас запознат ли е с Ванеса Виденова?

Тя не е професионален астролог, просто записва клипчета.

Моля ви се, бъдете малко по-избирателни. В социалните мрежи сега е пълно с шарлатанки.

Сотис, наистина много те уважавам и ценя. А също така виждам, че си доста по-напред в астрологично отношение от мен. Благодаря ти и за това, че толкова активно пишеш в астрологичните теми.

Но в този случай не съм съгласна с написаното от теб. Ванеса Виденова не е просто ютубърка или човек, който пише. Опитвам се да бъда избирателна, с това съм напълно съгласна. Но отчитам, че един човек и астролог е подходящ за един човек, а друг - за друг. В този смисъл съм напълно сигурна, че именно Ванеса може да се окаже подходящият консултант за доста хора. Без грам ирония го казвам и заставам зад думите си.

Още повече, че изобщо не съм наясно дали въпросната е професионален астролог или не. Според мен Е такъв. Чела съм и слушала от нея достатъчно, за да разбера, че е навътре в материята, а и има свой оригинален начин на представяне. Ексцентрична и нестандартна е, отличава се от масата, на мен ми харесва. Не съм я посещавала, не съм се консултирала с нея, но това не пречи да й следя материалите във Фейсбук, Ютуб и личния й блог. Намирам я за цветна, шарена, интересна и за момиче, отправило се на Път. Нищо чудно да си е завършила необходимите курсове и да има нужните сертификати да практикува. Ако не се лъжа, излязла е и работи на светло, тоест има си фирма и/или организация, плаща данъци, издава документи за дейността си. Да, млада е, но младостта не е порок, нали?

Моето мнение - Ванеса не е шарлатанка. Ако ми се наложи консултация или друго - бих я потърсила. Открита и отворена съм.

Но това съм аз. Не налагам личното си мнение на никого. И се надявам Сотис да не ми се разсърди за откровената ми позиция.

# 2 469
Наистина е цветна и шарена, интересна личност. Не смятам, че има нужния житейски, интелектуален и астрологичен багаж за толкова отговорна дейност. Но след 10-15 години може евентуално да стане астролог, нищо не се знае.

Ванеса, Хули и Оксана никой не ги възприема сериозно в професионалните астрологични среди у нас. Последните двама все пак са някакви астролози, макар и с посредствен резултат. Но първата дори не е към тази група.

Специално погледнах в ютюба какви клипчета поризвежда. Ами всичко е за абсолютни лаици. Прави ми впечатление, че са с по-психологическа насоченост, от популярната сега приложна психология. Поднесени доста артистично – кършене на пръсти, чупки, ръкомахане, правене на сладки муцунки. Просто такъв ѝ е личният стил, което я отличава и прави разпознаваема. Но за астролог са нужни други качества.

В тези клипчета почти няма астрология, по-скоро са тип разсъждения пред публика. Определено е чела, за да се изказва що годе подготвена по темите. Но само дотам.

И това са клипчета по 40-50 минути без никакво качествено съдържание. Превъртам, пускам, превъртам, пускам и пак чувам същото. За сравнение вижте клиповете на Лада Дунчева, за десетина минути колко материал изнася и по същество. Демонстрира и реално работещи техники. Но, да – тя не практикува и не преподава у нас, тук номерът с разводняване продължава да минава.

Сега голямата далавера в астрологичните среди е да правиш безбройни семинари за съвсем начинаещи и да разтягаш безкраен локум, без да кажеш нищо съществено и без да предадеш никакви по-сериозни техники.

Последна редакция: пн, 12 фев 2018, 14:59 от Sotis

# 2 470
Преди време бях попадала на клипчета на Ванеса. То това си е направо нов дял -  популярна астрология, нещо като "чалга" в астрологията.  Не знам дали се занимава с консултиране, прекалено лековато изглежда и не ми внушава доверие. Идеална е обаче да разтяга локуми примерно при Гала или Венета  Mr. Green. Но няма как  да впечатли някой по-сериозно занимаващ се, а за практикуващ астролог - да не говорим.

# 2 471
Обаче следва да ѝ се признае творческият порив. Артистична натура. Обаче някак престорена изглежда, преиграва. Но и това е част от индивидуалния стил, с който малко или повече е станала известна.

В кпипчетата си умело презентира себе си, за сметка на астрологичното съдържание.

Надявам се да се прави разлика между астрологическа психология и астрология, защото това наистина са различни неща. В астропсихологията мисля, че си я бива – там, където се разтягат локуми без конкретика и без да се ангажираш с отговорна позиция. Понякога се търсят и такива консултанти, просто някой да те релаксира, да ти вдъхне спокойствие. Може да има терапевтичен ефект, но това НЕ е астрология.

Абе що ѝ се чудим на Ванеса, толкова подобни "консултанти" са плъзнали из социалните мрежи у нас. Иначе в ТВ предавания точно такива локумджии се канят, идеални са за тази роля – дай му зрелища на народа (хляб може и да няма). Под "хляб" визирам качествен астрологичен контент.

# 2 472
В канала на Лада има нови клипове, направени ot KathyK.
Тя използва карти таро. Не знам доколко е вярно, но на мен ми отговори на много въпроси.
Даде ми надежда.
Аз много се сугестирам от предсказания, надявам се да се окаже права Simple Smile
Ще ми е интересно да споделите и вашите впечатления.

# 2 473
Навярно е някакъв виц.
Хороскоп, базиран на зодиакалните знаци, ще Ви посочи истината, пътя и живота.  Grinning

# 2 474
В канала на Лада има нови клипове, направени ot KathyK.
Тя използва карти таро. Не знам доколко е вярно, но на мен ми отговори на много въпроси.
Даде ми надежда.
Аз много се сугестирам от предсказания, надявам се да се окаже права Simple Smile
Ще ми е интересно да споделите и вашите впечатления.
За Лада Марина ли става на въпрос?
Лично аз не съм доволна от тълкуването и на Таро.

Общи условия

Активация на акаунт