изчетох темата доста внимателно.. Богиня напълно те подкрепям, подарък се прави за човека, на който се подарявам

На авторката не и е харесало - случва се... колко неща ми е подарявала свекито, които не са ми харесали...

Само че прекратихме с тези подаръци, след като веднъж просто и казах (тъй като тя е много притеснителен човек, трябваше да
бъде възможно най-тактично, но колко пари трябва да ръсне жената, за неща които приемам с усмивка и след това давам на мама, за да не ги изхвърлям (добре че двете имат еднакъв вкус
)Жената го прави с удоволствие, разбира се не става въпрос за стари неща, тъй като финансово не се оплакваме

Но и аз нося няколко нощници от баба ми от много фин памук и не бих ги заменила за нищо на света.
Съвет към авторката: Поговори със свекърва си, кажи и че няма смисъл да ти носи неща, които няма да ползваш и е по-добре
да не ти носи нищо.. бъди възможно по-тактична, все пак жената наистина може да го е направила не с лоши чувства...особено ако
е и по-възрастна (бабата на мъжа ми пробутва едно "кувьорчета", за които всеки път тактично няма място в колата), но сърце
не ми дава да й кажа на жената, че ако дойдат до нас ще посетят боклука
- тя не го прави, за да се отърве от тях, азащото са голяма ценност според нея) Потърси и другата страна на медала - никога не съди само от една гледна точка

Дяволът може и да не е толкова черен

Нали няма само тя да спи на тях. Защо не подари тях на синчето, а пък на снахичката блузка?