Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 3

• 145 589
  • 929
  •   1
Отговори
# 510
И аз направих опит да се регистрирам. Имам много снимки (ЯМР) за качване, но сега нямам време. Ще разгледам всичко отново, но нещо не ми се иска да си пишем там..
Ще си пишем и тук никой не е казал че там ще си пишем, просто групата може да се използва като база данни, и всеки може да добавя нови работи Hug
Снимките можеш и сама да ги качиш ако имаш проблем ми ги изпрати
Другото предимство на групата е, че ставаш приятел с хората от форума, опознаваш ги и ставате по близки, това го установих днес след като си чатихме 3-4 часа с някои от участниците Wink
ти ли си Магдалена?

# 511
Аз съм Магдалена. Относно снимките (от ЯМР) проблемът ми е, че не знам кой са по-значими, за да кача само тях, защото са много.

# 512
Тези на гръбнака на които си личи ДХ, виж снимките в Фейса

# 513
Привет от мен  Hug Идеята с facebook  не е лоша , обаче тук като че ли се получават по -добри диалози . Времето ще покаже . Аз се стягам за морето  newsm44 newsm44  Дано времето да е хубаво , за да хвана малко тен и да се изкъпя и поплувам както си обичам ( плуването ми е по на на сърце ) . На вас пожелавам слънчеви дни , по -малко жега и повече емоции ( и без болки ! ) . Ще ми липсвате  Hug

# 514
  • София
Наде, утре ли тръгвате?
Супер да си изкарате, да поплуваш и заради нас!  Hug

# 515
Не го разбирам този Facebook, не го и обичам! Crossing Arms

Хайде да не се отегчаваме от първия ден! И на мен не ми е много по душата, но съм готова да пробваме. И снимките се качват много лесно, и диалогът е гарантиран, че ще е само в групата. На мен от няколко часа взе да ми допада!
Браво, вече сме 5 човека! Обаче пишете кой кой е във Фейсбука, че нещо ще се объркаме. Помислих, че Магдалена е попаднала по грешка при нас.
Наде, приятно изкарване на морето! Тук времето не се е разваляло цяло лято, така че сигурно и за вашия престой ще е добре.

# 516

Привет от мен  Hug Идеята с facebook  не е лоша , обаче тук като че ли се получават по -добри диалози . Времето ще покаже . Аз се стягам за морето  newsm44 newsm44  Дано времето да е хубаво , за да хвана малко тен и да се изкъпя и поплувам както си обичам ( плуването ми е по на на сърце ) . На вас пожелавам слънчеви дни , по -малко жега и повече емоции ( и без болки ! ) . Ще ми липсвате  Hug
Ако знаеш само как ти завиждам, благородно разбира се Sunglasses.
Времето не го мисли от утре ще се оправя в Неделя ще е 30-31С
Приятно изкарване!

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 22:18 от tishoo

# 517
Писах се и аз във фейсбука ... Никаква представа си нямам що е то и как се отглежда, но ще се уча с вас  Hug Сега отивам в банята и после в леглото, че пак не ми остана време за сън!
Ей така мимоходом да ви се оплача, че почва да ми се прокрадва една болчица в дясно, за разнообразие, да не е само лявото  Rolling Eyes
Лека нощ и ползотворен и спокоен сън на всички  Hug

# 518
Майтап стана, вече мога да ви пиша от леглото от новият ми gsm!

# 519
Булка..., ти Гергана ли си?

# 520
Добро утро!  Simple Smile

# 521
Здравейте всички членове на клуба!
На 64 год. съм, от 2 месеца имам ДХ на L5-S1 с притискане на нерва и болка в задната част на бедрото и коляното. Колебая се за операция.
Имам следната молба за помощ:
В link на Elpida от 18.06.2008 има статия на д-р Lali Sekhon за лечение на ДХ. На последното изображение от статията е показана рисунка как изглежда гръбнака след оперативна намеса. На рисунката и от текста ясно се казва, че оперативно се маха само тази част от диска и ядрото, която е навлязла в канала. Пробития диск си остава. Автора ясно казва, че в 10-15 % от оперираните след време се получава нова ДХ на същото ниво. Според мен обаче това е за предпочитане, защото и когато се отстранява целия диск, вероятността от нова ДХ на съседно ниво не е по-малка. А ако и там махнем диска, къде отиваме?
Каква е практиката в България, кои хирурзи оперират така?
Може би във форума има отговор, четох много, но не го намерих.
 Извинявам се и благодаря предварително.

# 522
Здравей!
Добре дошъл!
Според мен, трябва да се опитат всички други алтернативни методи на лечение, и ако няма резултат и има опасност за увреждане на нерва, да се прибегне към операция.
Аз имам като твоята херния получи се Януари, 4 месеца бях в болнични от 2 месеца съм на работа и още ме боли, но спря да ми изтръпва крака. Трябва търпение.

# 523
Тук ми е по-познато и по-уютно!

Имам питане: познавате ли добър невролог, търся по-адекватно лечение. Консултациите с неврохирурзите стигат само до операциите. А вече 3 месеца откакто направих кризата и все още не ми минава болката. Всяко движение е болезнено по целия гръбнак. Имам моменти в който пак изпадам в депресия, защото всяка мисъл ми е свързана с това, че непременно ще ме среже, каквото и да правя. Знам, че изпитите хапчета няма да помогнат (Волтарен, Мидокалм, Милгама,  Дипрофос, сега с Нивалин, Румалая). Сега ще мина на ТЕЛК за продължаване на болничния, но знам, че това няма да ме излекува. Вече ме е страх от масажите. Преди години ми помогнаха, но сега не знам...

# 524
Знаете ли нещо за термо-масажната маса в Токуда?

Общи условия

Активация на акаунт