Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 3

• 145 599
  • 929
  •   1
Отговори
# 495
Родих дъщеря ми близо месец преди термина. Насих я високо и се очакваше се да е около 5 кг. За това родих със секцио. Благодарение на подранилото събитие "малката" тежеше 4.100, но и това не се носи лесно. С моята херния се сдобих именно по време на бременността - в петия месец се подхлъзнах по стълбите и добре че съпругът ми ме задържа. Прелетях 25 стълби по задник. Хората, които видяха случката не врваха, че ще износя бебето. Но като му е писано на човек........... Уф, не е за разправне през какви чудесии минах последващите 3г. Равносметка - станах мама и се обзаведох с най-вярната приятелка ДХ. smile3503

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 13:07 от чана

# 496
Според мен като гледам снимката, си е заслужавало да минеш през всичко това, и никога не трябва да съжляваш newsm10

# 497
tishoo, аз пих Габаневрал. Колкото странични ефекта имаше описани, май всичките получих ... включително болките в гърлото  Laughing Повечето отшумяха след първите 1-2 дни. Останаха световъртеж, отпадналост, неориентираност ... Абе бях много надрусана и се чувствах като парцал. За ефекта от него не мога да кажа със сигурност. Пих го 15 дни и после ми изписа Рекокса. Мисля, че имаше подобрение, но не особено голямо.
***elpida***, благодаря за предупреждението! 5 дни ям само белтъци, после 5 дни белтъци с превес на зеленчуци. Така вече почти 4 месеца. Пия витамини и по 3-4 литра тенчости на ден. Бирата съм я отказала по принуда  Laughing

# 498
  • София
се обзаведох с най-вярната приятелка ДХ. smile350
Да ама па е най-вярната,навсякъде е с нас,никога не ни съди,не лицемерничи и не ни краде мъжа Mr. GreenКапризна е ама нали сме приятелки трябва да се понасяме Laughing
Булка-И аз така,ама през ударния свалих само 2 кг.Повече на см.

# 499
Родих дъщеря ми близо месец преди термина. Насих я високо и се очакваше се да е около 5 кг. За това родих със секцио. Благодарение на подранилото събитие "малката" тежеше 4.100, но и това не се носи лесно. С моята херния се сдобих именно по време на бременността - в петия месец се подхлъзнах по стълбите и добре че съпругът ми ме задържа. Прелетях 25 стълби по задник. Хората, които видяха случката не врваха, че ще износя бебето. Но като му е писано на човек........... Уф, не е за разправне през какви чудесии минах последващите 3г. Равносметка - станах мама и се обзаведох с най-вярната приятелка ДХ. smile3503

Чана, права си, като му е писано на човек да се роди и да живее няма как да стане друго. Четох вчера за едно бебе, дето му издали смъртния акт и го предали на родителите за погребение и то в кутията проплакало и се размърдало след няколко часа. Та така и с нас -писано ни е някъде да си носиме приятелките и всички болежки покрай тях и друго не може да бъде. Е, къде по-лоши работи има та този свят!

# 500
Поздрав за "верните приятелки". Какво ще кажете да ги пораздвижим  малко?http://vbox7.com/play:76929d1f

# 501
tishoo, аз пих Габаневрал. Колкото странични ефекта имаше описани, май всичките получих ... включително болките в гърлото  Laughing Повечето отшумяха след първите 1-2 дни. Останаха световъртеж, отпадналост, неориентираност ... Абе бях много надрусана и се чувствах като парцал. За ефекта от него не мога да кажа със сигурност. Пих го 15 дни и после ми изписа Рекокса. Мисля, че имаше подобрение, но не особено голямо.
***elpida***, благодаря за предупреждението! 5 дни ям само белтъци, после 5 дни белтъци с превес на зеленчуци. Така вече почти 4 месеца. Пия витамини и по 3-4 литра тенчости на ден. Бирата съм я отказала по принуда  Laughing
Аз започнах от днес да го пия, днес 1 хапче, утре 2, на третия ден 3 и така 3 месеца.
Обаче след около 1-2 часа не знаех къде се намирам, спи ми се ужасно много, замаяно ми е, имам чуството, че ще припадна все едно ми е ниско кръвното и не зная какво правя.
 Като на автопилот съм днес #Silly.
Аз си купих само едно блистерче, и не знам какво да правя, да ги пия ли както ми ги изписаха или не?

# 502
Добро утро! Grinning

# 503
Здравейте колеги!!

От няколко дена си играя с Facebook-a и направих група "Дискова херния"
Който желае може да се присъедини, това е линка http://www.facebook.com/photo_search.php?oid=252720065326&id … ?gid=252720065326
В групата е събрана информация от началото на темта в раздел "Форум"
В всяка нова тема от тук на татък, ще има линк към групата.
Има още снимки за качване, но чакаме разрешение от авторите, гарнтирам че личните данни от снимките ще бъдат заличени преди качване то им.
Идеята на тази група е, че може да се добавя информация, снимки и клипове по всяко време, от всички участници, тук това е ограничено само в първите 24ч. и само за модераторите на форума.
Приемам критики и препоръки!
Ами общо взето това е,надявам се да се включат повече хора и да става купон Hug

# 504
Освен Тишо и Софи аз също съм тапосана във Facebook-a. Смятам обаче, че като дискусия не е много удобно да се ползва там форума. Лично на мен не ми е много конфортно, но като инфо няма да е лошо. Ако се разрастне групата моля свирнете в БГ мама, че да поглеждаме и там.

# 505
  • София
Да, аз също съм там.  Simple Smile
Аз съм новичка във Facebook и все още го разучавам.
Смятам обаче, че като възможности за свободно качване на информация, снимки и т.н. от всеки член на групата,
е безкрайно по-удобно.
Освен това, има опция като се разрасне групата да я направим затворена, тоест нещата, които пишем да са видими
само вътре в нея и тогава това дава по-голяма свобода за споделяне на лични неща, отколкото един обществен форум.

Така че, заповядайте!  Peace

# 506
Не го разбирам този Facebook, не го и обичам! Crossing Arms

# 507
Не го разбирам този Facebook, не го и обичам! Crossing Arms

Недей така, направи си регистрация, и ако нещо не ти е ясно питай  Hug

# 508
  • София
Бижу, върна ли се от морето? Добре дошла, ако е така!  Hug
Дай подробности как се чувстваш.

И аз го разучавам още Facebook, но мисля, че като свикне човек, е забавно.
Чакаме те и там!   bouquet

# 509
И аз направих опит да се регистрирам. Имам много снимки (ЯМР) за качване, но сега нямам време. Ще разгледам всичко отново, но нещо не ми се иска да си пишем там..

Общи условия

Активация на акаунт