ЮЛИ е и вече мина половината година.

• 13 205
  • 204
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Честит първи рожден ден, Лора! Желая ти весело и забавно откриване на широкия свят, без да изправяш косите на мама и татко!   Grinning

Честит рожден ден  и на малкия принц Филип! Все така красив и щастлив да расте!
  bdbaloni

Последна редакция: сб, 18 юли 2009, 23:04 от Lilibon

# 121
  • Варна
Честит първи рожден ден Лора! Пожелавам ти весело ибезгрижно детство! newsm38
Стискам палци за бързото оздравяване на Марти!
Марморана все така да растете!

# 122
 bdbaloni на Лорка,нека расте здраво,щастливо и обгрижено с много любов дете.
Ритко много целувки и весел празник  bouquet

На Марти пожелавам бързо оздравяване и скоро да са си в къщи Hug

Браво на малкото марморанче,все така да расте Heart Eyes

И ние днес посетихме лекар.Мисля,че попаднахме на съвестна педиатърка.
Най-вероятно се касае за бактериална инфекция ,защото има зелени сополи и му текат очетата и засега сме на антибиотични капки за нос и очи.Но ако до понеделник не се оправи ще се наложи да пием АБ
А вчера да ви кажа Хриси падна в един фонтан Crazy ooooh!,добре че не беше дълбок.Направо изпаднах в  Shocked като го видях целия вир водица.А така ме е страх от тези фонтани,защото до колкото знам по тях тече ток  уж изолиран ама знаели човек..........
Абе спокойствие НЕ...............
ЛЕКА НА ВСИЧКИ

# 123
  • Варна
Честит първи рожден ден Лора! Бъди здраво и лъчезарно дете! Бъди усмивката, красотата и блаженото щастие в дните на мама и тати!

За Марти  Praynig, да оздравее по скоро.

# 124
Честит ПЪРВИ рожден ден, како  Grinning Лорче! Прекрасните ти щастливи очи винаги да греят сърцата на мама и тати, красива моя любимке!   bouquet
Честит празник, мамо слон!
  bouquet
Честит рожден ден, на още по-големия двугодишен батко Филип! Ренче, превъзходен младеж си имаш  Heart Eyes и честит празник!     bouquet
Марти да се оправя бързо от този гаден летен бацил.  Praynig
Браво на Божидара за хубавите мерки! Все така да радва мама с добри постижения. Мърморанче, лошото настроение може да е комбинация от зверските горещини и ваксината. Да отминава бързо.

# 125
Честит първи рожден ден на Лорчето!  newsm59
 Щастливо детство мило дете! Весел празник и щастливо майчинство мамо Рита!
Честит втори рожден ден на Филип!   ura
Да е все така чаровен малкият принц и да служи за пример на малките "рачета"! Ренче, честит празник!

Praynig За бързо оздравяване на Марти  Praynig
Мърморанче, много добре наддавате  Peace

Нашите тридневни тържества приключиха. Когато ми остане малко време ще кача някоя снимка. Дано да има и такива, които стават, че особено днес май снимахме повече природата Mr. Green
 Hug и лека и прохладна вечер ви желая

# 126
               Честит рожден ден на Филип
              Да расте здрав ,палав и щастлив!

Рени, честит празник и на теб Hug !

Исе, докторката да не се казва д-р Георгиева?

# 127
Ренка, голяма бяла птица съм, ама дати като не помня пусто...  Embarassed Зло да ви забрави, милинка!

Честит рожден ден, пораснал малък принце! Бъди жив и здрав и все така очарователно сладък! Върви смело напред и нека съдбата е начертала само красиви планове за теб! Весело и слънчево детство ти желая, Филипе!

Ренка, честит празник , майче!   bouquet Иде ми да направя един  намек за седмеместната ви кола, ама ти и сама ще се сетиш за какво иде реч. Това е и моето специално пожелание към теб.  Hug

# 128
  • София
Честит втори рожден ден Филип(ински). Да растеш здрав и все така буен, да не спираш да ни радваш с прекрасните си дивотийки.
Да си все така красив и усмихнат. На мама слабоста и на татко гордоста. Обичаме ви страшно много и сме щастливи, че сте част от голямото ни семейство.

Рени, да ви честитя празника и тук. Имате един прекрасен син, голяма слабост ми е той. Да му се радвате непрестанно, и да го слушате и вие, че да има някакво равновесие. Много силно гуш от трите слона.  Hug  newsm59   bigdance2

Момичета , благодаря ви за милите пожелания. Лора ви казва едно голямо благодаря, и обещава да не ни слуша много.  Joy
Днес беше голям ден, партито беше чудесно. Надявам се и гостите ни да са останали доволни. Аз в цялата лудница не можах
да си обърна много внимание на гостите, но се надявам да ми е простено.

Болните дечица бързо да се оправят и ако може по-малко неразположения да имат.
Летните грипове са ми меко казано омразни. Да чукам на дърво ... , да бягат далеч от нас.

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 00:38 от rit@_zit@

# 129
  • София
Честита 2-ра годинка на прекрасното Филипче!Да е все такова чаровно слънчице!

Исе,бързо да се оправяте!

Партито на Лоринка беше прекрасно! HugЖорко много се забавлява и поигра наволя,така се измори ,че заспа в колата веднага. Laughing

# 130
  • на дъното
Колко много рожденици съм изтървала
на голямото момче Филип,на малката принцеса Лора!Нека имат едно много щастливо детство и да бъдат много здрави.
Исе,rit@_zit@  Hug

# 131
Леле ужас,голяма съм патка
Честит рожден ден на патеричка на Филипо!
Ренка да ви жив и здрав сладурко и много да ви радва  bouquet

Рени,да Георгиева се казва.Имаш ли някакви впечатления от нея?

Хриси май е по-добре,но аз снощи бях много зле-едни нерви като ме разтресоха,беше ми лошо и много ми се плачеше,но то е нормално след този шок,който преживяхме всички.Знам,че трябва да бъда силна заради малчо,но нещо не ми се отдава много,много Confused
Омръзна ми съдбата да ми забива такива жестоки шамари,само се питам докога............ Sad

Ох стига съм ви натоварвала,дано не съм ви развалила настроението- Hug Heart Eyes

# 132
Исе, тя е личен доктор на цялото ни семейство. Много е добра ,нямам думи за нея.

# 133
С малко закъснение, но от сърце  - Честити да са рождените дни на принц Филип и принцеса Лора! Да са здравички и усмихнати!  :love:
На Марти бързо оздравяване  Hug Бени, като имаш възможност, пиши как сте  Hug
Исе, нормални са ти емоциите. По добре намирай начин да се наплачеш, прекаленото подтискане на емоциите не е за предпочитане  Hug Не се стреми да си силна, в момента си много, много тъжна... Но както те обзема тази безкрайна мъка, така се опитвай да се отдадеш и на хубавото в живота си - загледай се утре в Хриси. Как тича по плажа, как се радва на маловажните неща, как се усмихва. Черпи от неговото безгрижие - в живота не всичко е черно  Hug
Ние си прекарахме супер уикенд. От петък вечерта бяхме на село. С Вики много играхме, къпахме се в басейна, спахме заедно, разхождахме се... Днес пък бяхме цял ден с приятели на една полянка, до една рекичка, ядохме, пихме, много беше разтоварващо  Grinning Единствено нашия работен тати ни липсваше ... ама ... няма пълно щастие  Confused
Светле, разкажи за моренцето  Wink Дай малко снимки!

# 134
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕНИЧКА, ЛОРКА И ФИЛИПЕ!
ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЧИЦА! ГУШКИ И ЦЕЛУВКИ ОТ НАС С ЛЪЧИ!

Бени, бързичко да се оправя Марти! Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт