ЮЛИ е и вече мина половината година.

• 13 203
  • 204
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Пожелавам щастливо и безгрижно детство на Деничка! Много усмивки, много здраве, много късмет, много поводи за радост и гордост!

Леле angel чак на мен ми се изправиха косите като си представих ситуацията с Жори. Дано да нямаш такива моменти повече  Hug

# 106
Честит Първи рожден ден, Деничке-Красотичке! Расти жива и здрава и пълни все така сърцето на мама с прекрасните си усмивки!   bouquet
Честит празник, Лили!
  Hug  bouquet
Зори, голям ужас ви е всял Жори.  Confused Господ да ни ги пази мъниците.  Praynig

# 107
Благодаря ви момичета  Hug Hug Hug

Това ни е тортичкатаhttp://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13592935

Тази година ще празнуваме близо до природата. Днес на барбекю, а в събота на чеверме в една горичка. Прибрахме се около 22.00 за да спим иначе купона беше супер. Тате остана за закриването  Mr. Green.
Искам да заема от Светлето това
Да честитя и пропуснатите празници, на всички, имали хубав повод да се усмихнат предишните дни!   bouquet Hug Няма да е поименно, че да не пропусна някого! Специално обаче за втората годинка на Марти ми се ще да пожелая третата да празнува вече като батко на малка кукла!  bouquet

Зори, изтръпнах като прочетох какви ги е сътворил Жори.  Praynig Господ да ни ги пази немирничетата.

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 23:36 от Lili_X

# 108
  • София
Лили, да ти е жива и здрава Деничка , да и е честит празника. Да расте дива и много красива.Нацелувай я от нас. И ме извини за закъснението, но вчера не се прибрах цял ден, и не бях в кондиция за включване на компютъра дори. А и Лора реши че трябва да я хване безсънието, което ме довърши тъй като предната вечер си легнахме в 3:30 след РД на моя приятелка.

Зори, Жорката добре се справя с задачката да ти изправи косата , нямаш нужда от фризьор. Не ми се мисли, какво наистина можеше да се случи. И тук се питам къде е онова прословуто чувство за самосъхранение на децата, за което всички говорят.  newsm78  Ние можем да ги съхраним, ама не можем да сме лепнати за тях постоянно, освен че децата ни имат нужда да дишат, и на нас ни се иска. Гушкам ви силно.

# 109
  • Варна
Да е жива и здрава Деничка! Да носи много усмивки на всички покрай нея.
Angel наистина трябва много да се внимава с прозорците.

# 110
Честит рожден ден на Деничка  Giftна патеричка

# 111
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕНИЧКА. ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, И МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ.

# 112
  • София
Аз имам една неприятна новина.  Sad Чухме се с Бени, с Марти са в болница на системи е детето, с някакво чревно неразположение. Скоро да се оправят и да се прибират вкъщи. Бени се надява в събота или неделя да ги изпишат, ще се молим за което.  Praynig

# 113
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН, ЛОРИ! Бъди все така слънчево и лъчезарно дете! Все така озарявай света около себе си с чара, усмивките и красотата си! Дарявай с любов и получавай такава непрестанно! Бъди жива и здрава, бъди много щастлива, бъди все така слънчицето, озаряващо ежедневието  на мама и татко! ОБичаме те много!

Рита, честит празник, маменце! С много трепет очаквахме този ден преди една година. А днес вече празнуваме рожден ден! Целувам те силно! Обичаме те много! И моля, специални поздрави за другия виновник днешният ден да е така специален - татко слон!   bouquet  bouquet

# 114
Дай Боже Марти да се оправи бързо! Praynig И да ги изпишат още утре! Praynig Много са мръсни тези летни вируси. Sad

# 115
                        Чести рожден ден Лори!!!
             Бъди здрава ,усмихната и много щастлива в живота!

Рита ,честит празник и на теб!Много радост да ти носи!-

Бързо възстановяване на Марти и много скоро у дома fingerscrossed.

# 116
  • София

Честит 1-ви рожден ден на малката принцеса Лора!!!
                  Нека расте здраво, добро, умно и щастливо дете
                              и много да радва мама и тати !!!

Ритка,честит празник , мила ! Hug Heart Eyes  bouquet

Стискам палци за Марти! Praynig

# 117
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА КУКЛА ЛОРА!!!!  ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!!!!!

Рита, честит празник и на теб. Да ти е жива и здрава малката принцеса   bouquet
Стискам палци Марти да се оправи много бързо  Praynig
Аз да се похваля, малката Марморанка е вече 4650 кг. За 1 месец е качила 1100 кг.Обаче тоя Пентаксим вече 3-ти ден я мъчи, по крива не съм я виждала  Cry
Приятно изкарване на всички почиващи на морето. Ние го гледаме само от брега и се разхождаме покрай него, но другото лятооооо ще строим пясъчни замъци  Laughing

# 118
Честит празник на порасналата Лори,да е жива и здрава

# 119
Честит първи рожден ден на Лорчето!Расти щастливо и здраво дете! nbirthday
Марти бързо да се оправя Praynig
Марморанче браво,станали сте големички Hug

Общи условия

Активация на акаунт