ЮЛИ е и вече мина половината година.

• 13 202
  • 204
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Няколок дена като не вляза във форума и изпускам толкова много радостни поводи, така че да честитя на рождениците със закъснение.
Честит рожде ден на Алина и Асето!
Честита половин годинка на Денис! Да расте здраво и послушно детенце!
Честита месечинка на Божидара, да носи много усмивки на мама Мърморана!
Честит рожден ден и на Марти!
Дано не съм изпуснала някого, но ако съм, моля за извинение.  bouquet

# 91
Благодаря на всички за хубавите пожелания.
Ники,не съм визабравила,мислиш ли,че бих могла.Но компютъра,който имам в момента е ужасно бавен  и за това рядко сядам да пиша,а и напоследък все нямавреме,вечер съм скапана.Постоянно мисля за всички,даже миналата седмица чаках обаждане от Рита за среща   newsm78
С нов номер съм,изпратила съм го на Рита,ще го пратя и на Ники на ЛС,на който му трябва да си го поиска от тях  Mr. Green
Рони,какво означава тази странна думичка  Thinking
Целувам ви,до скоро  Hug

# 92
Рони,какво означава тази странна думичка  Thinking
Чутолийки ли?  Mr. Green Щуротийки, разбира се. Едно време като учех племенницата ми да прави щуротийки, тя така произнасяше думичката.
Сега, за да не изпускам нещо съществено, съм подхванала Мария да я "образовам". Вече може да пърди с уста и да плюе.
В събота даже предаваше наученото на пеперудката от Ники. Лежи си милото в количката, че аз уж съм я приспала. Заподозрях, че нещо не е според традициите (а те са мрън и рев, даже и когато си подремва). Намерих какво е погълнало толкова много бебочка - пърпори срещу пеперудата и после й се хили.
Някой да иска да ме вижда все още?  Mr. Green

# 93
Здравейте,мацки!

И аз с доста закъснение да се включа и да честитя рождените дни на Асето и Алина newsm59със сърдечни пожелания за много хубави моменти!

ЧРД на Марти nbirthday,да е жив и здрав и много да радва мама и тате.

Честита месечинка Божидара и половин годинка на Денис.Времето направо лети!

Лилибонче,много се радвам ,че се запознахме и успяхме да се видим,дори за кратко. Hug

# 94
Здравейте момичета!
Върнахме се от морето и ще се стягаме за РД. Имах ужасни дни с повръщане на всичко, което хапна, но като се прибрах и се оправих. Никаква почивка не заслужавам Mr. Green Връщам се да ви изчета и ще се включа по-адекватно.
 Hug

# 95
Здравейте на всички от слънчев Китен.

Първо да честитя рожденият ден на Марти и да му пожелая едно щастливо детство.
Берни Hug Heart Eyes

Лили ох този вирус е ужасен,радвам се,че вече си ОК,а аз се моля да ни се размине тази година,че досега почти нямаме пропуск.
Иначе тук е чудесно,времето е много хубаво,по цял ден сме на плаж,а Хриси е като жаба-не излиза от водата,докато не почне да трепери от студ и да вика:
Целия тепеа Mr. Green
Аз гледам да се държа и да не плача,но ми е много трудно.
На всички много гушки

# 96
 Мили мои, утре /то днес станало/ пътувам за няколко дни, предполагам нет няма да имам, затова пожелавам на милите ни юлски рожденичета много хубав празник, а като се върня ще честитя:)) Много цАлИФки на всички! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 97
Днес е голямо затишие.Сигурно всички са на почивка Laughing

# 98

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН, ДЕНИ! Желая ти детството ти да е като днешния специален ден - весело, слънчево и изпълнено с много светлина и топлина! Желая ти много радости и красиви емоции напред по пътя ти! Бъди щастлива, мъничка! Лилинце, честит празник, милинка!   bouquet Heart Eyes

Да честитя и пропуснатите празници, на всички, имали хубав повод да се усмихнат предишните дни!   bouquet Hug Няма да е поименно, че да не пропусна някого! Специално обаче за втората годинка на Марти ми се ще да пожелая третата да празнува вече като батко на малка кукла!  bouquet

# 99
  • София
Честит празник на красавица , Деница !Да е здрава, щастлива и все така слънчева малка принцеска! Heart Eyes

Ние сме вече в БГ. Grinning
Жорко направо ни изправи косите преди малко(кога се прибрахме,кога започна белите и тук).Баща му го завари на перваза на прозореца качен. ooooh!Там има една решетка,но тя му е до коремчето.Направо не ща да си помислям,какво можеше да стане . SadНе може за минута да го остави човек.В хола не го отваряме целият ,а го пускаме да "падне" малко ,но наще си бяха оставили в спалнята изцяло отворен и той си отворил вратата и право там

# 100
О,имали сме рожденичка!

Честит рожден ден на Деница,да е жива и здрава,усмихната и весела,за радост на мама и тате. bdbaloni

# 101
  • Варна
Честит празник на Деница-хубавица! Да грее, да свети, да порасне като цвете, да е здрава и щастлива и да носи много радост на всички, които я обичат!   newsm51  party006

Лиле, и ти бъди здрава, че кой ще изнесе организацията на тридневните всенародни празненства?  Grinning

# 102
                                      Честит рожден ден Деничка!
        Желая ти детенце малко ,много здраве, много щастие и любов да топли детското ти сърчице!

Лили,честит празник  и на теб  Hug!
-

# 103
                                           bdbaloni на пораснала Деничка!
Лиле да ви е жива и здрава малката красавица и много да ви радва.Весел празник и много  Kissing Heart

Зори просто ужас,но важното е,че няма инциденти.Ама наистина много палав тоз разбойник Mr. Green

Виждам,че Светлето се появило,ама нищо не казва Crossing Arms,как мина почивката?
И да ти кажа Светле,тези дни много ми липсвахте  Hug

Ние сме добре,като изключим едни зелени сополи,които много мъчат Хриси.Дано само с това се размине и не стигаме до лекар.
Иначе се пържим по цял ден на плажа и вечер сме направо скапани от умора(е приятна разбира се)
Айде,че става война за лаптопа-Хриси иска да гледа филмче

# 104
Честит първи рожден на Деница -хубавица! Да расте здравичка, умна и засмяна и да носи много радост на всички  Heart Eyes
Лили, честит празник, Hug

Общи условия

Активация на акаунт