ЮЛИ е и вече мина половината година.

• 13 193
  • 204
  •   1
Отговори
# 75
Честит празник,Асе

# 76
Алина, с малко закъснение - да си здрава, усмихната и щастлива   bouquet
Асе, честит рожден ден! От всички най хубави неща в живота ти пожелавам по много   bouquet
мърморанче, честита ви втора месечинка  Heart Eyes Бързо минава... аз се чудя как отлетяха 2 години...
Честита половин годинка на Дени! Да расте здрав и да радва много всички  Heart Eyes
лейди, гледах ви снимките. Голяма сладурана е Мишето  Heart Eyes
Лилибон, хубави снимки, хубави хора, макар и кратка - хубава среща е била  Wink
Хриска, много ти е хубава щерката  Heart Eyes Пожелавам ти в най скоро време още една синеока красота да си родиш  Hug
Исе  Hug Идете на моренце. Мъката няма да отмине, където и да си .... все ще боли... Най лошото е, че с времето все по осезаемо го осъзнаваш... и все повече ти липсва люмибия човек  Sad
Как е Хриси, аз съм останала с впечатление, че е бил много превързан към дядо си. Какво му обясни  Sad
Аз се улавям, че няма ден, в който да не мисля за братовчедка ми. А когато беше жива, съвсем не беше така.... Виждахме се рядко, но самата мисъл, че я има и че мога да и се обадя и да я видя... а сега не може... Носим цветя и свещи на един черен гроб. Мразя да ходя там. Повече се гневя, отколкото да се успокоя  Sad
Извинявайте за това отклонение... Просто наближава сватбата на брат ми - още един хубав повод на, който тя трябваше да присъства. Толкова обичаше да танцува....
Аз ще съм в отпуска от 15 -23 август. Някъде ще сме на моренце, но не знам още къде. Може би Поморие... Ако някой друг е по това време към морето ще се радвам да се видим  Hug

# 77
  • Варна
Асе, Честит рожден ден! Бъди здрава, обичана и нека 100-кратно се върне при теб доброто, което раздаваш на хората!

Lilibon хубава срещичка сте си направили  Heart Eyes Надявам се и аз да се видя в края на месеца с тези усмихнати другарчета.

# 78
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АСЕ!
Пожелавам ти много здраве и късмет  bouquet

Честита месечинка на малката марморанка lovekiss

Лилибонче наистина чудесна срещичка.Радвам се,че всички са така засмени Hug

А малкото Мише направо го почвам eat

Шерче тръгваме за морето тази нощ,но аз нямам никакво настроение.Дано там успея да се поуспокоя.
А на Хриси му обяснихме,че дядо е станал звездичка,отишъл е на небето и от там ще го гледа и ще му се радва Sad,а той милия не спира да пита:
Къде отишъл дедо?
Аз мога ли да вида зевдичката?
А той ше се вълнели?
Защо станал зевдичка?
Все такива по детски зададени въпроси,на които чака да получи отговори.
Наистина беше ужасно много привързам към него,но............................................ Weary

Извинявайте за тъжния пост
Ще гледам да ви драсна някой ред от Китен
 Hug на всички

# 79
  • Варна
Исе, много съжалявам за татко ти! Нека почива в мир!  Flowers Rose Flowers Rose
На теб  Hug

# 80
Берни ни забрави, но все пак........

Честит втори рожден ден на Марти!!! Да е здравичък и весел, игрив и палав, както му се полага:)) НА мама и тате- честит празник!

Честито и на всички рожденици,месечинковци, които пропуснах тия дни.... Не мога да повярвам,че Дени станал на половин година,сякаш вчера се роди....

Много хубава беше срещата оня ден. Децата ни растат,не се шегуват. А ние... ставаме все по-готини Mr. Green Надявам се някой ден да видим снимките,които направи Рени. Бяха много и запечата доста забавни моменти, особено от ухажването на Бела и Филип:) Ама и Лилибонката добре ги е хванала.
 Ели,много се радвам,че се запознахме на живо Hug

Някой да знае къде се скри лятото?

# 81
                       Честит рожден ден ,Марти !!!
   Желая ти детенце мило да си здравичко и много, много щастливо!

Берни, честит празник  и на теб! Само радост да ти носи!

# 82
  • София
Честит Рожден Ден на малък порастнал Марти. Да не спира да лудува и да слушка мама и тате, ама не много. Берни да ви е жив и здрав и все така чаровен. Липсвате ни.

Ники, знам къде се скри лятото, при нас на морето, за жалост днес си идваме.

# 83
Честит рожден ден на Марти! Да е здравичък и палав!
Бени  Hug Липсваш! Честит празник, много да те радва порасналото съкровище  Heart Eyes

# 84
  • Бургас
Честит рожден ден на голямото момче Марти !

Момичета, благодаря ви много за поздравленията и пожеланията  Hug
У нас обикновенно уикендите са доста натоварени, защото гледаме да обърнем максимално внимание на децата и хич не мога да се добера до компютъра  Simple Smile За съжаление цяла седмица беше адски пек, а сега два дене се муси времето...Мария хич не е щастлива да си пропусне плажа  Wink

# 85
  • София
Честит празник на слънчо ,Марти!Да расте здраво и много щастливо детенце! Heart Eyes

Моят мъж и баща ми днес тръгнаха с колата и багажа към БГ,та сега ги мисля. PraynigНие пътуваме с Жорко във Вторник.

# 86
Честит рожден ден на Марти  bouquet!
Да расте най-здравото и щастливо дете Peace!

Момичета благодаря ви за пожеланията   Hug!
Мъжо ме изненада приятно и прекарахме страхотно.

# 87
  • на дъното
Честит рожден ден на Марти!Нека има много щастливо детство и да расте здрав.

# 88
Честит рожден ден, Марти! Много чутолийки!  Grinning  bouquet

# 89
Честит рожден ден на порасналия Марти. HugДа расте здрав , палав и много обичан.  bouquet
Честит и на Асето с малко закъснение.Нека всичко най- хубаво от живота да получи.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт