ЮЛИ е и вече мина половината година.

• 13 193
  • 204
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Ичони   newsm59. Да си жива и здрава!Много усмивки ти пожелавам!
Ники браво на Бела!

# 151
Ичони , честит празник.Да си жива и здрава и много щастие в живота. Hug
Ники, правихте ли и прощъпалник (така ли се пишеше newsm78).Ако не сте време е вече.Нека от тук нататък е много стабилна и да си ходи самичка без ръчички. Heart Eyes

# 152
  • Варна
Честит рожден ден, Ичони! Да си здрава, красива, щастлива, да намериш целта и радостта на живота си! Близките ти да са здрави и много да те обичат и да те радват!   bdbaloni

КикиНики, ами честити ви ходещи краченца, както и честит ви приятел!  Mr. Green Съдейки по моята дъщеря, никога не я болят краката да тича към батковци, но ако я карам да дойде при мен за нещо, си намира причини да се скатае. Simple Smile

Исе, човек като е тъжен, и болестите идват. Дано все пак почивката ви ободри!  Hug Бързо оздравяване на съпруга ти!

# 153
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИЧОНИ ! Късмета да не те напуска, а здравето само да ти досажда!
Да се похваля, че в парка само ни хвалят, че много растем, че сме много напред в развитието
пу-пу да не ние уруки, а аз се разтапям като сладолед на плажа.

Само едно не ми харесва, че в България още кърменето навън на открито май само за циганките е нормално.Всички около мен сме кърмачки, но ревнат ли децата тичат към къщи да ги хранят, а аз си го накърмя навън и не го тормозя да ми пищи до вкъщи или пък да се ограничаваме в това къде ще отидем и кога защото трябвало да яде.Бабите естествено ме гледат все едно кърмя Станишев, а не собственото си дете, а те ръфат с беззъбите си усти банички по скамейките #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 154
Ани,пу-пу,все така да растете.Честита месечинка на Тони,голям да порастне!

На Ичони,на патерички,ЧРД bdbaloniс най-добри пожелания!

# 155
  • Варна
Ани, във Варна съвсем нормално си кърмят майките и в паркове, и в заведения. Може би бабите те гледат с носталгия, а ти не им разчиташ правилно погледите иззад баничките?  Mr. Green
Стана ли вече месец откак се роди Тони? Браво на порасналия юнак! Simple Smile   bouquet

# 156
  Честити ходещи крачета на Бела !И на мама Ники  да са и здрави крачетата  Laughing.
  Честита месечинка на Тони !Да расте все така  и да радва всички около него!

# 157
Честит рожден ден на Ичони!   bouquet Здраве, щастие, късмет, любов...и още нещо!
Честита месечинка на Тони! Да папа сладко и да расте все така бързо и дбре! Ани  Hug не им обръщай внимание на зяпачите ще свикнат Mr. Green

Ники, явно твоето момиче имало нужда точно от такъв стимул, за да се пусне. smile3501  Няма да се излага пред баткото я.  newsm78 Сигурно и на срещи няма да те води Mr. Green

Hug и лека вечер!

# 158
Исе, наистина много ти се насъбра на теб напоследък. Иска ми се да мога да кажа нещо окуражаващо, нещо, което ще повдигне духа ти, пък не намирам думите.  Confused Мога обаче да ти изпратя една силна виртуална прегръдка.  Hug Има една мисъл, която обичам да цитирам тук, и която преди време Рени ми цитира на мен самата, за да ми вдъхне кураж: Най-тъмен е часът преди зазоряване! Peace Вярвам, че твоето зазоряване ще е съвсем скоро! Peace

И от мен на патеричка Честит Рожден ден на Ичони! Жива и здрава да си ни, пък да даде Господ проблемите да са само в миналото ви и да ви чакат само хубави емоции занапред!

Ники, м дааа, и аз като Лили - просто не сте намирали подходящ стимул до сега.  Mr. Green
Сигурно и на срещи няма да те води Mr. Green
Това много ми хареса.  Mr. Green Нацелувай ходеща Бела от нас! Пък тя - баткото!  hahaha

Ани, браво на вас! Все така да ни радвате! Целувки за малчо!  Heart Eyes

На мен жегите нещо зле ми се отразяват и затова и не пиша много.

# 159
 Това съобщение чакам цял ден:))

Днес Спиди стана мама на Мария- 3300 и 50 см! Толкова се вълнувам за тях! Да ви е жива и здрава малката кукла, да слушка много мама, тате и бате, да ви радва, да е много здрава, щастлива, усмихната... Обичам ви!!!

# 160
                              Честито на щастливите родители!
   Пожелавам на малката Мария да расте здраво и жизнено бебе , за радост на всички около нея!

# 161
Честито на мама Спиди и на щастливия татко. Да е жива и здрава малката Мария и да им носи много радост и усмивки!

# 162
Браво, Ники! Най-после ни снабди с чудесната новина.
Добре дошла, прекрасна Мария! Бъди щастлива и благословена!  Heart Eyes
Честито на мама Спиди, на таткото и на батко Ици!

На Спиди бързо възстановяване и специални поздрави, когато се чуете.  Hug

# 163
Добре дошла на белия свят на мъничката Мария! Весело, усмихнато и слънчево детство й желая!

Спиди, честита радост, маменце!  Hug Нека радостта и обичта ви съпътстват винаги занапред!

# 164
Извинявам се, че развалям настроението от хубават вест, но предполагам,че повече момичета ще видят темата тук. Стана ми много мъчно за детенцето и родителите и затова си позволявам да пусна линк и тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=415297.msg11969450#new
Не съм сигурна дали постъпвам правилно, ама така ги усещам нещата, а и както се знае аз като авторката силно вярвам в силата на колективната молитва.

Общи условия

Активация на акаунт