ЮЛИ е и вече мина половината година.

• 13 193
  • 204
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Фивър, успех!  fingerscrossed  Hug

Исе, прегръщам те, знам, че ви е много тежко с майка ти, но човек просто трябва да си изплаче очите и да си изживее мъката.  Hug

Честито на Елинор и Спиди! Да бъдат здрави и щастливи!
   bouquet

Тука сме, бе, Светле, какъв отчет? Може ли човек да пише във форум, докато се топи в морето, захлупен е с шапка и тъмни очила и ръцете му са заети с коктейли?  Mr. Green

Шерче, само да кажа и на теб, че девойката ти всеки път е толкова  различна и пораснала!

# 181
Фивче, имаш и моите силно стиснати палци. Да мине възможно най-леко  за теб.  Praynig Измъчи се ти, но съм убедена, че ще дойде ден, в който ще бъдеш щедро възнаградена за борбеността си. С две-три ревящи вързопчета.  Peace

Тука сме, бе, Светле, какъв отчет? Може ли човек да пише във форум, докато се топи в морето, захлупен е с шапка и тъмни очила и ръцете му са заети с коктейли?  Mr. Green

Забравяш нещо важно - негърът, дето вее с палмово листо.  Mr. Green

# 182
 Фивка, много стиснати палци и от мен!!! Дано наистина с тая манипулация да се сложи край на мъките ти... Много искам момента, в който ще прегърнеш щастието си, да е на 10-11 месеца оттук!!! Ще се радвам да се видим:)

Шерче, Вики е страхотна! Винаги с голем кеф й гледам снимките!

Мойта Бела-Белята става все по-щура:)) Вече се опитва да тича и все към чешмите и забранените неща я влече:) Естествено:) Имам чувство,че вече всичко разбира, помни .. и много ме забавлява. Получава от майка си огромна доза мачкане и целуване, че чак и похапване от време на време...Другата седмица, ЖЗ ще я оставим за 5 дни при свеки, а ние ще ходим надалече. Надявам се да се разберат добре, като бях в Белгия бяха 3 дни заедно и всичко беше ОК. Много ми се иска и ние да започнем борбата с памперса, но не прекарвам достатъчно време с нея, а не знам дядото дали ще се справи и дали и на него няма много да му дойде и това... Все още не говори и не може да си казва и си мисля, че може да почакаме още малко..но пък сега е лято и е подходящ момента.

# 183
feverfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover дано това е последното изпитание пред теб. Hug Hug Hug

# 184
  • Варна
Fever стискам палци всичко да е наред. fingerscrossed

# 185
Ники, не го мисли за гърнето толкова. Когато е готова, ще си покаже сама! Ами я бързо издавай къде ще ходите вие за 5 дена! Mr. Green Нацелувай Беличка от нас! Heart Eyes

# 186
Фивче, много силно ти желая това да бъде последното ти препятствие по пътя към толкова отложилото се във времето щастие! То си те чака, да знаеш.  Heart Eyes Hug За срещичка ще се пробвам да участвам и аз, но с моето ремаркенце.
Светлето като вземе, че пропише и решава да ни стои в две редици. Като я няма, никаква я няма, а сега строй се - преброй се.  Mr. Green
Ники, днес Бела целува ли те? Че й бях заръчала.  Grinning

# 187
Фивче, присъединявам се към стиснатите палци и молитвите ТОВА да е краят на твоите препятствия към мечтата  Praynig

# 188
Фивърче, стискам ти палци всичко да мине бързо и успешно  Praynig Praynig
Шерче, изгледах всичките ви снимки, Вики е голяма сладурана  Heart Eyes
И ние да се отчетем, вече гукаме, обръщаме се сами по корем, и се мъчим да лазим, голям смях пада, успяваме да си вдигнем само дупето. Обаче днес сутринта я намерих да спи по корем, забила глава във възглавницата, и малко се притесних  Cry
 Hug на всички

# 189
 GrinningМарморанче,браво на вас вече се мъчите и да пълзите Hug

# 190
Мърморанче, браво на вас! Много сте бързи в обръщането, а и в опитите да пълзи.  smile3501 Лошото е, че трябва винаги да си имаш 1 на ум накъде би могла да се завърти. Аз в това отношение бях доста спокойна че Дени я мързеше да се върти. Правеше го с лекота и доста бързо, но в много краен случай, за да достигне някой предмет  Mr. Green и така почти до 8-9 месеца.

А сега да ви се оплача, може да ми натриете сол на главата и да ме  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Днес около 14.30 Дени заспа на спалнята и имах намерение да лягам до нея, че нещо ми беше уморено. Обаче преди това отидох в другата стая да проведа 2 телефонни разговора и вместо да оствя включен бебефона, аз включа, погледна и изключа. И-и-и...в един момент чувам гласче "А!" /тя като се пробуди и първо отчита, че някой го няма, показва с ръчички и възкликва А!/ И аз с 2 скока се озовах при нея,  #Crazy #Crazy #Crazy и какво да видя малка буболечка на пода по дупе и ми посочва, че на стола пред компютъра няма никой.
УМРЯХ ОТ СТРАХ, СРАМ, ЯД.... smile3511
Гушнах я, нацелувах я, огледах я, видимо нищо...след 5 мин пак си заспа, обаче откачих. Сестра ми /медицинската сестра/ половин час ми обяснява, че вероятно така си паднала по дупе и щом не плаче най-вероятно не се е ударила, ама...
ЯДОСВАМ СЕ НА СЕБЕ СИ, ЧЕ КАТО ЗНАМ КАК СВЕТКАВИЧНО СЕ ПРИДВИЖВА ПО ДУПЕ И С 2 СКОКА МОЖЕ ДА СЕ ОЗОВЕ НА ПОДА, СЪМ Я ОСТАВИЛА НА СПАЛНЯТА. smile3511

ОТИВАМ ДА СЕ ГУШКАМЕ ЧЕ СЕ НАСПИНКА

# 191
Обаче днес сутринта я намерих да спи по корем, забила глава във възглавницата, и малко се притесних  Cry

Защо се притесни?Ако се притесняваш така да не се задуши, да знаеш, че продават такива възглавници, които пречат на бебето да се върти. Peace Впрочем и Дарето много се върти като спи и редовно спи по корем с дупето нагоре.

Лили, Hug не се тревожи - ако се беше ударила, щеше да плачка! Май страшното е за мама, не за Дени! Впрочем не се чувствай виновна - на всеки се случва! Peace

# 192
Здравейте и от нас
Фивче стискам много силно палци,дано това е последното изпитание Hug

Ама Лили,Хриси толкова е падал от леглото,но винаги е плакал,а Дени явно наистина не се е ударила.

Мърморанче браво на бебка,много да я нацелуваш

Ники я не й се притеснявай на Бела за гърнето,когато тогава.Ти се тревожиш за гърне,а аз какво да кажа като все още сме със baby_neutral Иначе пишкаме в тоалетната,но за пусто акане,не и не.А като се сетя,че живот и здраве на есен тръгва на градина ми става зле Tired
 Hug Heart Eyes

# 193
  • Варна
Здравейте милички, за съжаление и това няма да е последното препятствие, но все пак край ще има. Хубавата новина е, че септума със сигурност може да се махне, но днес се стигна само до диагностична хистероскопия. Вследствие на лекарствата, за нагласяне на цикъл всъщност съм получило изкуствено кървене, и матката не се изчистила от лигавицата. Затова не е било възможно да се работи.
Отначало разбира се много се ядосах, но след като ми обясниха по-подробно нещата се успокоих. Ще записвам нов час за септември. Утре преди обед имам възможност да се видим, ще чакам да пишете тук, по късно пак ще се появя  Rolling Eyes

# 194
Фивче,  Hug радвам се, че въпреки поредното препятствие не звучиш сломена. Знам, че един ден ще бъдеш щедро възнаградена за това. Прегръщам те силно и силно се моля краят на твоите изпитания да е съвсем близо.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт