ДЕТСКАТА ГРАДИНА-30

• 13 545
  • 438
  •   1
Отговори
# 390
Ами ще я снимам и ще я пусна .От "Метро" я закупихме.Щом покривът издържа 2 почти четиригодишни хлапета,значи е здрав (засега)

# 391
Ама верно много здрава тази къща  Shocked
Наталия позна - в Гърция бяхме на море, Халкидики - Касандра в хотел Афитис, харесах си го от форума и определено съм много доволна. Изкарахме си мноооого добре.

# 392
http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=5108

Нещо подобно е на това чудо,но не е толкова скъпа, хванахме намаление.

# 393
Sunsunny, щях да те питам още в предишния си пост. Вики има ли температура? Криси днес ми държи една лека Т - 37 - 37.5, ама се усеща топла де, не като да е без хич. Нищо не съм й давала за Т, за сега нямам и такива намерения. А никак не ми се ходи до лекарката  Whistling

# 394
Здравейте от Смолян  Sunglasses

Тук е наистина много хубав град.  Запознах се с Дю и адашката ми, малката сладурана Гери. Гледам че Дю е пуснала и снимка на двете мишлета. Дю е вече с голям корем  и пожелавам всичко да мине добре с раждането на второто бебче.
Ние си правим разходки, посетихме Ягодинската пещера и Дяволското гърло. В Дяволското гърло ни спря тока та малко ме хвана шубето  Confused, но Васи се справи геройски, чак не очаквах от нея да успее да посети двете пещери в един ден, без да мрънка.
Днес ходихме до Смилян, /купихме си боб естествено/, стигнахме до Горна Арда, което е почти на границата с Гърция.

Аурора чакай ни във Велинград другата седмица  Grinning.

Гледам има сополиви дечица, дано да минават по-бързо тези хреми посред лято.

Василенка е станала много непослушна напоследък. И аз с тези хормони дето са ми в повече сега много се ядосвам. Тя използва само думички като Не, Няма, Никога и други от сорта......... Направо не знам като се роди бебчето какъв екшън ще бъде. Малко ме е срам да питам, но може ли някой да ми прати паролата за алума със снимките.

# 395
Гери, пуснах ти ги на лични.

Радвам се, че ви харесва тук. Аз преди малко се прибирам.  Crazy Имахме среща на част от класа от гимназията. Беше много приятно и аз разпуснах без Гергана.

Лека нощ!

# 396
Добро утро!

Гери, на Криси любимият й израз напоследък е: "Аааа, не, забрави!", което ме влудява направо. Подозирам, че го е чула от Франклин  Rolling Eyes

Днес тя е по-добре, леко й гъгне още нослето, но пък няма сополи като вчера (да чукна на дърво). Мисля днес да поизлезем малко да се разходим, че вчера се побърка детето  Hug

# 397
Симба, Вики в началото беше по-топъл на пипане, но термометъра показа 37.1. Реално не го броя за Т. Ама кашлицата му се промени - стана една дълбока и влажна и тази сутрин го водих на лекар - освен това което давам /вит.С ампули 2 мл + оксилоскокцинум/ ще пием Синекод и Вентолин. Аман от болести  #Cussing out Радвам се че вече се пооправяте! Hug
Аз да ви питам пък за ваксината БЦЖ - какъв е белега на рамото на дечицата ви???? На Вики уж като му я биха казаха че е ОК, но не е като моя белег, а едно разлято петно едва видимо. Но сега на морето като се напече стана доста тъмно петно  newsm78

# 398
Sunsunny, Криси няма видим белег от БЦЖ. Нали става дума за тази ваксина, която се бие 48 часа след раждането  newsm78 На 6м правихме манту и уж то си беше наред, т.е. имаше имунитет. Като питах педиатърката защо няма такова "цветенце", както са нашите белези, тя каза, че сегашните не били като по наше време и не оставяли такива белези. ПОмня, че един колега също се беше протеснил, че на бебето им няма белег никъде по тялото, но им казали същото, правили контролно манту и там всичко било ОК.

СЕга като препрочитам поста ти гледм, че явно си била там, когато са му били БЦЖ, да не говорим за различни ваксини? Или има някаква реимунизация, за която на мен никой не ми е казал  newsm78 ПОнеже аз изобщо не съм разбрала, като са й били тази БЦЖ в Шейново. После видях в картата, с която ни изписваха какво са й правили.

# 399
Симба, точно за мантуто питам - правилно си ме разбрала  Hug Точно това ме притесняваше и мен че почти няма нищо видимо като белег /така де - нямат си цветенца като нас Wink/ сега вече съм по-спокойна - явно е нормално да е така, благодаря Hug

# 400
  • София
"Белег" трябва да има на 6 месеца.  Peace Ако няма - манту. Ако и то е отрицателно - реваксинация. Ади в момента също няма никакви белези никъде, но на 6 месеца не й правиха манту, защото белег си имаше. Сега ще погледна дали има и кога е следващото манту/ реваксинация.

Ето:

Седем години - Реимунизация против туберкулоза (след отрицателна проба Манту) - БЦЖ ваксина вътрекожно, 0.1 мл
Единадесет години - Реимунизация против туберкулоза (след отрицателна проба Манту) - БЦЖ ваксина вътрекожно, 0.1 мл
Седемнадесет години - Реимунизация против туберкулоза (след отрицателна проба Манту) - БЦЖ ваксина вътрекожно, 0.1 мл

ИМУНИЗАЦИОНЕН КАЛЕНДАР НА Р. БЪЛГАРИЯ

# 401
Здравейте. Завърнахме се с дребния от вилата. Беше супер. Единственото кофти беше времето, в смисъл, че не беше достатъчно  топло за къпане в басейна с изключение на вчера. Иво изкара един двудневен вирус с температура и в неговия случай сополи естествено, от които сега кашля от време на време.

Цък 

Ей  ви малко снимки да зяпате ако искате.

# 402
Здравейте и от мен!
И нашата г-ца е болна - ангина. От 3 дни сме на АБ (Сумамед) и на сироп за кашлица (не му знам името, защото за пръв път го пиеме този модел). Няма температура, няма секрети, една кашлица само при ставане и лягане от сън и зачервено гърло. Надявам се следващата седмица да се възстанови напълно, защото мислим да отскочим за 10-на дни до морето.
Диетите виждам, че обсъждате. Аз съм най-доволна от житната. В началото (преди година) я направих за 10 дни и имах положителен резултат - 10 кг. надолу. Оттогава не качвам и грам, но веднъж в месеца за по 5 дни гледам да я спазвам. Сега съм 48, а бях 60кг. - Animal Pig. Ограничението в храната също е метод - спрях хляба, сладкото, тлъстите меса, алкохола и газираните напитки - помага определено  Peace.
Отивам да гледам снимки, докато шефовете не са ме хванали пак с работа Hug.

# 403
dona_leone, каква е тая ангина при вас Sad Дано по-бързо да се оправя девойката  Praynig

Вятърче, мерси за инфото. Явно на Криси са й правили манту проба на 6м, понеже белег така и не е имало никога.

Мечо Пух, това всичкото от двора на вилата ви ли е  Shocked

# 404
Да се оправят бързо всички болни дечица! Hug
Какви са тия болести посред лято  #Cussing out.
Стефи също няма никакъв белег на ръката.Мантуто беше уж наред ,но не помня кога го правиха Embarassed.Но аз пък не  се притеснявам,щото предпочитам да й спестя допълнителна имунизация.И след две години имат на 6 години реимунизация ДТК и полио,и просто не ми се мисли от сега какви реакции може да направи ooooh!.
Дона,ми ти с тия 48кг си се свършила.Аз в момента съм 45кг. и се чувствам като самоходна точилка Embarassed.Ама как го обясних......... Joy.Ама не ми е добре така.Бях до 2006 г. 54кг,приличах на човек,пък сега.....

Общи условия

Активация на акаунт