СЕДМО-ОСМОКЛАСНИЦИ - на мама умниците!!!! Браво!!!!

• 27 915
  • 372
  •   1
Отговори
# 150
с детето ми много се чудим в коя гимназия да пишем за първо желание ( въпросните гимназии са 1 АЕГ и 164 ГПИЕ ) . момчето ми е с бал 33  Heart Eyes ако имате някакво мнение или коментар ще е от полза. Благодаря предварително

Извинявам се , че не се регистрирах, но мразя регистрациите (:

# 151
Детето трябва да каже кой език иска учи. С този бал ще влезе и в двете. Просто трябва да прецени само. Преди 8 години големият ми син като каза немски ,та немски. Добре немски щом искаш учи. Декември месец в края на първия срок така се беше оплел , че сам си казваше , що ми трябваше този немски, като съм учил 7г. английски. Но се стегна и сега не съжалява.  Знае и немски и английски.
Така , че успех във вземането на решение. И двете училища са много добри.

# 152
Момичета,може ли някой да пусне статистиката с баловете от миналата година по  училища.Имам проблеми с нета и ми е трудно да ровя.Благодаря предварително. Hug
ellytza, ето ти МИНИМАЛНИТЕ балове на няколко от най-популярните училища за момчета за 2008г. Баловете са от справочника  на Веди.
НЕГ - на първо класиране -32,428; на второ класиране-32,214
Втора АЕГ- първо кл.-29,320; на второ кл- 28,928
Испанската- първо кл. 31,106; на второ--30,786
Първа английска- първо кл.-31,714; на второ-31,606
СМГ- първо кл. (с англ. език)-30,159; на второ-29,571 С немски мин. бал е над 32
Френската- първо-30,178; на второ-30,036
73 (Втора немска) първо-30,536;второ-30,00
Търговско-банковата-(оперативно счетоводство) първо-28,321; второ-27,410
НФСГ -първо-27,446;на второ-27,142.
Заб. Това са минималните балове в тези гимназии за определена паралелка, която е с най-ниския бал. Освен тези паралелки, има и по три, четири други паралелки, които са с по-високи минимални балове. Дано ме разбра.
Надявам се това да ти даде ориентир. Ако нещо те интересува конкретно, моля -питай. Ще ти отговоря с удоволствие. Може и на лични.
Пред нас с натрупване има 100 момчета, а в нашия диапазон са 128, като ние сме с 10,357.
Тази нощ ще спя(то половината нощ мина вече Joy Joy, но все пак....

# 153
  • Сливен
Някой наясно ли е с алгоритъма, по който се извършва общото класиране?

# 154
  • София
Някой наясно ли е с алгоритъма, по който се извършва общото класиране?

Само тези от РИО и компютрите  Laughing

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 06:25 от any_p_2000

# 155
  • София и там където не се пуши
Даваха децата от отбора на Балканиадата.

Сега след 8.30 по БТВ ще дават и министъра, да каже за теста по математика.

# 156
  • София
Стискам палци и за баскетболистите!
Видях по БТВ засмяната снимка на математиците от Балканиадата. Още много успехи им желая!
Успех и на тези, които днес са на контролното за Филипините! Пеши е там, а Камен, Лили, Иси? Виктория тази сутрин ме изненада, че всъщност е мислела да отиде, ама датата за рисуването съвпаднала с контролното  Rolling Eyes
Ей, много ме радват децата ни, страхотни са!

Благодаря за добрите думи за Дребния. Имахме съмнения за сериозен неврологичен проблем, дори в болница постояхме с него за изследвания. Вчера бяхме на контролен преглед и според доктора бебето е съвсем здраво и расте добре, дори твърде добре (направо си казаха, че е дебел - над 7 кг на 5 месеца).

Айде утре да наредим желанията в гнездата и да приключваме с бумащината!

# 157
 bg bg bg
Ирина Б. - ще се класирате за Филипините!
За Овергаз  bg fingerscrossed (ама сме тантел-марка   Joy)

Според статистиката, все пак математиката ни е измъкнала. По БЕЛ има още 470 човека  в диапазона.
Днес гледах БТВ на спирката  Joy - в един магазин. Т.е. пред магазина (не бяха отворили още) виех врат. Видях сминки на Шаркова с децата. Разпознах Пеши и Павлена. Стори ми се, че националният отбор (Ивайло... когото не познавам) решаваше задачата с асансьора  Joy Цяла група мастити математици чертаят  hahaha

Янита - Лили вече няма да се състезава по математика  Tired. Няма Филипини за нас  Mr. Green

# 158
  • София и там където не се пуши
   . Стори ми се, че националният отбор (Ивайло... когото не познавам) решаваше задачата с асансьора  Joy Цяла група мастити математици чертаят  hahaha

Да Иво решаваше задачата, но беше много притеснен е как не толкова(предполагам) камери наоколо.

# 159
И аз да се запиша моя син има 5.00 по математика и 5.589 по БЕЛ
а статистиката на Пловдив я няма в РИО Пловдив спят сигурно.
Браво на вас!

Тогава спали, сега вероятно или не са станали, или пият кафе  #2gunfire  Joy

Мен не ми е голям зор, че там където щерката иска, влиза поне на 99% по мои сметки, но ми е любопитно, пък и докато не напишем желанията нищо не мога да твърдя, че на всеки час си сменя мнението  Laughing

? Сега до 5ти трябва да отидем в уч-щето гнездо, за да подадем документи за класиране, нали? Тези с писането на желанията...носим личната карта, удостоверението с оценките за завършен 7ми клас и бележката, с която е кандидатствала, нали така?

Браво и на всички деца! Според мен всички трбява да се гордеем с дечицата си.
(това все изпусках да го напиша последните пъти  Embarassed)

# 160
  • София
Ирина , благодаря за подкрепата. Заедно с моето дете е и детето на mymomgot - Любо. Те са в един отбор. Той се е справил много добре. Браво и за оценките му  в НПМГ.  Пожелавам му да го приемат в 91НЕГ. Ние ще се борим за 31СУЧЕМ, но за технологичните профили.
Пожелавам на сина си Ники и на Любо шампионска титла на 3ти.
На всички други деца късмет в класирането!!!!!

БРАВООООО на спортистите!!!!!

УСПЕХ!

стискаме палци!  bg

Ама какви хубави новини се сипят тук една след друга!!  Децата ви не само с хубави оценки, ами и спортисти!!!

Hug

Да ви кажа, аз съм много горда от това, че съм сред всички васHug Навсякъде се фукам с какви майки съм във форума, какви деца, какви постижения!!!

И аз, и аз! Страшно съм доволна че се запознах с всички мами и техните чудесни деца! Lady каза точно каквото мислех! Wink
Успех, всички успяха! Късметв класирането!

# 161
Момичета , излиза ли статистика  с общият бал или само с изпитните оценки по БЕЛ и МАТ.

# 162
Kъде ми изчезна цитата и поста  Laughingисках да кажа нещо на едно детенце/явно/ тук  Confused

Иначе Браво и Успех на отличниците-ние сме на голям кантар май Tired но младежа гледа оптимистично естествено  Laughing

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 09:44 от teo_71

# 163
И аз да се запиша моя син има 5.00 по математика и 5.589 по БЕЛ
а статистиката на Пловдив я няма в РИО Пловдив спят сигурно.
Браво на вас!

? Сега до 5ти трябва да отидем в уч-щето гнездо, за да подадем документи за класиране, нали? Тези с писането на желанията...носим личната карта, удостоверението с оценките за завършен 7ми клас и бележката, с която е кандидатствала, нали така?

как до 5-ти?Не е ли за всички срока еднакъв--до 8?

# 164

Обаче направо се комплексирах...  EmbarassedС тези балове, които са постигнали децата ви...ЕВАЛА!
Къде са майките на децата с по-ниски балове? Да се обадят, че като чете човек резултатите си казва, че всички други дечица са гениални

Rolling Eyes
Ами не се комплексирай-това не е някаква обобщаваща статистика-виж че тук в тая  тема пишат най-много 10 ина 15 майки никовете им все се повтарят и все майки на гениални деца-нормакни и неуспели не пишат -все пак сте в класацията а аз получих 2-ка по М   Cry

А за мен реда сега какъв е  newsm78 остават варианти с класиране по оценки от дипломата ама къде и как става това точно Thinking

Общи условия

Активация на акаунт