СЕДМО-ОСМОКЛАСНИЦИ - на мама умниците!!!! Браво!!!!

• 27 914
  • 372
  •   1
Отговори
# 165

Обаче направо се комплексирах...  EmbarassedС тези балове, които са постигнали децата ви...ЕВАЛА!
Къде са майките на децата с по-ниски балове? Да се обадят, че като чете човек резултатите си казва, че всички други дечица са гениални

Hug Joy Тук сме бе, не се притеснявай Mr. Green

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 09:57 от JuliS

# 166
  • София и там където не се пуши
:

? Сега до 5ти трябва да отидем в уч-щето гнездо, за да подадем документи за класиране, нали? Тези с писането на желанията...носим личната карта, удостоверението с оценките за завършен 7ми клас и бележката, с която е кандидатствала, нали така?

до 8-ми не до пети.

Останалото ще погледна в РИО какво точно беше.

А за мен реда сега какъв е  newsm78 остават варианти с класиране по оценки от дипломата ама къде и как става това точно Thinking

Има училища, където не може да кандидатстваш с 2-ка, но има и такива, които можеш. Ако си от София отиди до РИО те са длъжни да ти окажат помощ. Имат приемно време вторник и четвъртък - единя ден сутринта другия след обяд - но точно не помня, а може и да бъркам с приемните дни. РИО се намира на пл Възраждане на ул Антим първи. По телефон обикновено не вдигат.

# 167
Момичета , излиза ли статистика  с общият бал или само с изпитните оценки по БЕЛ и МАТ.
С общия бал няма как да излизат, защото всеки има индивидуални оценки по БЕЛ и математика от 7 клас! wavey
Това става ясно след класирането, тъй като балообразуването за ЕГ  и другите гимназии е различно!
Успех! newsm10

# 168
Споко и ние сме с незавиден резултат  newsm45
но ще се пробваме пък където успеем

# 169

Обаче направо се комплексирах...  EmbarassedС тези балове, които са постигнали децата ви...ЕВАЛА!
Къде са майките на децата с по-ниски балове? Да се обадят, че като чете човек резултатите си казва, че всички други дечица са гениални

Hug Joy Тук сме бе, не се притеснявай Mr. Green

за нашият град моят син се е справил добре надявам се да влезе по първо желание бел-4,789 мат-4

# 170
 PeaceДокато се моткам (х) Dorothy ме е изпреварила с обяснението  Hug
но кандидастването вече е само по бал и оценки от диплома,дори и по БЕЛ да си се справил/а/ добре-в повечето прилични гимназии има хуманитарни паралелки със засилено обучение по език или друг предмет и нивото на обучение в някои не е под това на елитните.Успех! Hug

# 171
  • софия
Янита, Иси се предаде без бой и за Филипините, както и за Балканиадата. Решила е, че така или иначе няма шанс, та е къде - къде по-приятно да идеш с тумбата в Мола. Пубертет, какво да ги правиш.......... Сладурчета

# 172
  • София

Rolling Eyes
Ами не се комплексирай-това не е някаква обобщаваща статистика-виж че тук в тая  тема пишат най-много 10 ина 15 майки никовете им все се повтарят и все майки на гениални деца-нормакни и неуспели не пишат -все пак сте в класацията а аз получих 2-ка по М   Cry

А за мен реда сега какъв е  newsm78 остават варианти с класиране по оценки от дипломата ама къде и как става това точно Thinking

Не е така, моето име също се "върти", но детето ми е постигнало само за себе си успех (по съвсем други причини) - въобще не е в групата на успелите. НО голямата разлика е че тук се радваш на успехите на всяко детенце, защото знаеш какво стои зад всеки успех и второ получаваш изключително много информация за всичко което касае нашите деца - успели или не на изпитите.
И пак ще повторя една мама - всеки явил се е вече успял! Всеки има свой връх който трябва да постигне и той няма нищо общо с този на другия!
Успех и на теб и на всички деца!

# 173
  • София
Присъединявам се към поздравленията към децата и майките с впечатляващи резултати! И към състезателите също.

Ние сме във групата на не много добре представилите се (по БЕЛ е с 5,10 - супер, но по математика резултата ни е разочароващ). Вчера ми беше много тъжно, защото детето положи немалко усилия през годината и очакванията ни бяха по-големи. Но.....математиката явно е сериозен проблем. Опитвам се да не издам разочарованието си пред детето. Дано имаме шанс за класиране в някое от училищата, в които има добро ниво на обучение. Надявам се да почерпя след второто класиране!

Стискам палци на всички!

# 174
За успокоение на майките чиито деца имат по-нисък резултат на изпитите.
Моето момче има 4.50 по БЕЛ и 4.36 по математика. Обаче мисля че не е зле .... Simple Smile

# 175
  • София
AnnaLee много благодаря за информацията! Наистина много ми помогна. Аз разбрах как става приема. Сега остава да тържи тест-IQ на 18.07. Още веднъж благодаря! Успех на децата ти!

# 176
  • София
teo71 сподели за някои такива училища и паралелки.

# 177
AnnaLee много благодаря за информацията! Наистина много ми помогна. Аз разбрах как става приема. Сега остава да тържи тест-IQ на 18.07. Още веднъж благодаря! Успех на децата ти!

Радвам се, че съм от полза. А за теста има още 2 дати - 20 и 29 юли, или поне така пише в заявлението на щерката. Стискам ви палци да успеете в НПМГ все пак  Hug
Благодаря ти и аз за пожеланията!

# 178
В РИО е излязла и статистиката по- детайлно, по вх. №.
Лошото е , че не е дадена по пол, но......
И това е нещо.

Върши ориентировъчна работа

# 179
teo71 сподели за някои такива училища и паралелки.

Peace  Мога да помогна с информация за Пловдивските гимназии-гледам,че си от София,но няма начин и при вас да няма поне 3-4 такива,с "име" и история,в които подготовката е на не по-ниско ниво и да учиш там е не по-малко"престижно" Hug

Общи условия

Активация на акаунт