За скарите или как се пече най-вкусно?

• 24 083
  • 70
  •   1
Отговори
# 30
Ммм купих голяма скара 1600 вата от неръждавеика, след това право в Била с нея и на щанда за месо.....по-натам няма да ви разправям какво се случи bowuu

# 31
Ммм купих голяма скара 1600 вата от неръждавеика, след това право в Била с нея и на щанда за месо.....по-натам няма да ви разправям какво се случи bowuu

E пусни поне снимки, де, само ни тормозиш въображението  Joy

# 32
 Laughing Ако ви е достатъчно за гъделичкане на въображението нещо такова се получи:
http://prikachi.com/files/983609F.jpg

# 33
От къде я купи скарата и колко струва?

# 34
От кооперативният пазар в Люлин,т.нар. руски пазар.
1600 вата,НЕРЪЖДАВЕИКА,3 год. гаранция,чирпанска е фирмата,32 лв.
Преди употреба я измих хубаво със спирт натопен в памук и парцал,след което обгоря и нататък си знаете.

# 35
  • Дъ Биг Вилидж
DESITO - Коя скара загрява бавно? Тази класическата като я включиш имаш точно 5 минути преди да е готова за търкането с лук и сол. След това вече е загряла хубаво и минаваш с едно парче сланина или тлъсто месце да зацвърчи и загори и си готова за подвизи. А ако ще печеш примерно пилешко може и само с лук и сол да я минеш.

# 36
Това за лука и солта го чувам за пръв път. Как се прави и какъв е ефекта от това?

# 37
И ние го правим това с лука, ама нашата е такава като на снимката-да де ама загрява бавноооооо-т.е не са 5 мин., защото толкова мога да изчакам Mr. Green

# 38
И аз не съм чувала за тоя номер с лук и сол.....моля за пояснение!

# 39
Когато скарата загрее, мъжа ми я натърква добре с половин глава лук-не знам защо го прави Thinking

# 40
От къде ги купувате тези скари?
Имам ББКю, но искам да си купя и ел. скара, че понякога не ми се пали за няколко мръвки.

Когато скарата загрее, мъжа ми я натърква добре с половин глава лук-не знам защо го прави Thinking
За да заблуди съседите какво печете.

# 41
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green еми може и затова да е, ама едва ли, защото нашите съседи лесно не се заблуждават Twisted Evil

# 42
  • На плажа
Здравейте момичета,искам да ви кажа една тайна за по лесно почистване на тази-най обикновенната скара.Знам го от майстор готвач,който тъка си почистваше скарите.Та значи,пускате я да загрее и поставяте отгоре и една тавичка,горе доло същата големина,пълна с вода и оставяте тъка около 1час.недостатъкът е в хабенето на ток.А за тавичката от доло,която обира мазното няма друг лек,освен силен препарат и здраво търкане Mr. Green

# 43
Търка се с лук или парче сланина за да не залепват мръвките Wink.
 В нас имаме барбекю с дървени въглища, няколко скари, оребрен тиган, но отскоро и чудно газово барбекю-ей с това нещо се родих Grinning, вече мога и сама да си пека когато и каквото си искам, а не да чакам мъжа ми да запали другото за 2 пържоли.

# 44
... чудно газово барбекю...
Я сподели повече относно газовото! Hug
Копирах дървеното, да плагиатствам докрай.

Общи условия

Активация на акаунт