На плажа - по голо дупе или с бански

• 29 751
  • 323
  •   1
Отговори
# 270
  • София
и ние едва намираме седмица за море...но в най-големият пек няма сила, която да ме накара да се пържа на слънцето или пък да подложа на това детето.....
да не говорим, че малко дете седнало мирно под чадър...не съм виждала на плажа....

# 271
  • Linz
Cheryl, намери си някой друг ако ти се спори. Аз съм уморена от чепкане на едно и също, пък и хич не обичам да ми извъртат думите.
Влязох в темата само да изкажа мнение, не да водя дебати... Това от мен Simple Smile

# 272

Ходи се на плаж именно за това - за йонните пари. И ранното къпане. На плаж до 10-10,30. След обед след 17,30...

newsm78Йонни newsm78

# 273
  • Велико Търново
veselinap, ЙОДНИ пари Laughing

# 274
  • Бургас
От тази година е с бански.Миналите лета по дупе или с гащички.

# 275
Cheryl, намери си някой друг ако ти се спори. Аз съм уморена от чепкане на едно и също, пък и хич не обичам да ми извъртат думите.
Влязох в темата само да изкажа мнение, не да водя дебати... Това от мен Simple Smile
Хе,не се сърди сега.Ние просто си говорим WinkА пък в крайна сметка повече хора четат,отколкото пишат.Може и аз да не съм съгласна с теб и ти с мен,но така или иначе пишем нещо,което може да информира другите Grinning

P.S.И аз съм на мнение,че хич не е хубаво,особено с малки деца да се ходи на плаж след 11:30 до 17:30 някъде.Ние ходим от 8 до 10:30 най-много,а най често не правим и два часа.Засега смятам,че е добре.

# 276
# 277
  • Linz
Cheryl, не се сърдя Peace Просто нямам желание за дискусии или спорове... Само искам да кажа, че е наивно да се пазим от слънчевата радиация като дявол от тамян, а в същото време доброволно да се подлагаме на тонове друга.
А колкото до козметиката- много от продуктите съдържат букет от канцерогенни съставки, които чрез кожата попадат директно в кръвообращението. Но информацията за тях не я оповестяват в рекламите... трябва целенасочено да се търси.

# 278
Е, при това положение за какво ми е крем с фактор 50 и бански с uv защита  ooooh!
Аз лично не ходя на плаж заради йодните пари, а за да се попека на слънце и да си поплувам в морето. Обичам слънцето, усещам как ме зарежда с енергия и здраве, затова ми е непонятно какво дирят на плажа хора, които ги гони мянията, че слънчевата радиация ще ги разболее. Егати кефа - да отида на плаж, намазана като филия и опакована във възможно най-сигурния костюм  Tired

Хиляди пъти бих предпочела да бъда маниачка, но за съжаление съм една от тези, които са се разболяли от слънчевата радиация. До ранните ми тийн години спомените ми са точно как ме печаха като филия на плажа и в един момент от тези години придобих слънчева алергия. До сега. Веднъж придобита не се лекува, засилва се с годините и прочие. Негативи един куп мога да напиша тук.
Усещаш лъчите даже през дрехите. Слънцезащитните кремове са противопоказани. Може би няма да бъда разбрана, който я няма не може и да си представи колко, най-меко казано, неприятно нещо е това. А най-сериозното последствие не ми се и коментира.
Това е една от причините, обаче да направя всичко възможно, за да предотвратя това да се случи на моите близки.

А относно "кефа" на плажа - поради споменатите причини аз отдавна не се пека на плажа открито, нито плувам в морето, тогава когато слънцето е най-активно. Това, обаче в никакъв случай не е намалило удоволствието ми да бъда на море. Обожавам морето и хубавите ми моменти с него в никакъв случай не се изчерпват само с препичане на плажа и плуване  Peace

# 279

Малееее, заспа съм... smile3555 smile3555 smile3555

# 280
# 281
И понеже на снимката каката е с бански - да поясня - това е от един воден парк, където няма начин да е гола  Wink

# 282
С бански

# 283
Ние сме с девойка и задължително е с долнище, макар, че от време на време и с горнище, защото много иска. И тя го иска горнището като сутиен, когато сме у дома.

# 284
Винаги е била с бански /с цял бански/ и винаги ще е с бански /поне докато аз решавам  Grinning/. Имам много съображения в тази насока.

Общи условия

Активация на акаунт