Аз ли трябва да мисля за жена му??

• 31 921
  • 705
  •   1
Отговори
# 570
Мнеее, точно голфче-кабрио е (и то един конкретен цвят). Убеди ме. Кажи му поне инициалите, че и аз познавам 2-ма - единият ми е брат'чед, а другият е бивше гадже на колежката ми...
С пернишка регистрация, бас ловя  Mr. Green

Да нямаш подозрения за Братя Галеви? newsm78

Еее, тя Лоли май наистина ще излезе забъркана с голям гъзар накрая!  hahaha

# 571
Не ми е интересно вече.
Авторката се издъни с опитите за фантастичен сюжет.  

Последната топка ти дойде високо, Лоли.

Амиии, на 18 г. трудно може да се сети какви екстри да припише на "любимия". Дайте да помагаме, де.

# 572
иосвен свирки и други работи му правя, той казва че съм по-добра от някои които пишат тук

# 573
иосвен свирки и други работи му правя, той казва че съм по-добра от някои които пишат тук

И какви други работи  newsm78

# 574

Хмммм, той кога е успял да ни пробва всичките? newsm78

# 575
А сегааа...Значи ,от това изречение разбирам следното:
1.ПОказала си му темата.
2.НЯкои съфорумки си мълчат ,че имат такъв лИбовник!Веднага да казвате кои сте!

# 576
  • у дома...

това значи ли, че той е бил с повече от една ССФ?  Joy Метка те нещо, моето момиче, той няма как да знае на какви подвизи сме способни ние.

# 577
Не ми е интересно вече.

Амиии, на 18 г. трудно може да се сети какви екстри да припише на "любимия". Дайте да помагаме, де.

Ъкъл? Или по-скоро не. Обърках се вече - трябва да е нещо по-така, това акъла...за какво й е на нея?!

# 578
Лолипоп, не ти е приятно да четеш думите на момичетата, нали! Истината боли! Такова отношение ще срещаш и за напред с подобно поведение и мислене! Някой ден ще искаш да се омъжиш, да имаш дете, семейство, но никой няма да иска да вземе толкова дълго употребявана "стока". Вземи в ръце живота си и се наслади на истинска любов! Не се продавай толкова евтино. Жалко е и много тъжно когато те попитат например какво работиш ти как ще се почувстваш? Или с гордост ще кажеш "Еми аз съм курва". Помисли за бъдещето си!!! Не позволявай да те използват така!

Не ми е неприятно, а ми е смешно... Смешно ми е закостенялото мислене и НЕтолерантното отношение на УЖ интелигентните и зрели жени в този форум. Ще каже човек, че сте отраснали в епохата на динозаврите.. Остаряло разбиране, остарели принципи...
То не бях курояд, то не бях куросмукачка, то не бях междинно ниво в еволюцията или нещо от тоя сорт...
Казвате, че се молите на Господ дъщерите ви да не са като мен. И аз вече започнах да се моля на Господ един ден, когато стана леличка да не съм на вашия ъкъл.. лелински..
И вмето да си губете времето да се заяждате, завиждате, нареждате... Пазете си мъжете от такива като мен... Защото, повярвайте ми... те също търсят такива, като нас. И докато се усетите...

И само за справка - Майбах кара всеки втори псевдо-баровец.

xenia, Благодаря.

# 579
Е,сигурно ще му правиш,нали и ти трябва д аплащаш,освен това ти си тая,която ще му изпълнява извратените прищевки,той затова те е взел.Няма да ги иска от жена си я Naughty Освен това той откъде знае  тук как се справяме с тия работи.Подозирам,че въпросния тип е мъж на някоя от форума,иначе и девойчето как ще се ориентира тъкмо към тоя форум Thinking Не,че не я питах де..

# 580

Хмммм, той кога е успял да ни пробва всичките? newsm78

Честна скаутска не съм от пробваните от турбо газара.

# 581
Не ми е интересно вече.

Аз помогнах с описанието на ХаФтомобилУ на чичката. И моля, моля - на 21 години съм, но се сещам за екстрите му. А пък ако се окаже такъв, може и да е единственият в България Rolls-Royce с инкрустирани диаманти, сапфири, рубини и един изумруд на скоростния лост (ако скоростната кутия на това лъскаво возило изобщо е ръчна); посребрен, позлатен и поплатинен! Бас държа, че има и бордови компютър, мини(макро)-бар, навицагия, кожен салон и т. н., и т. н. атрибути достойни за такова лъскаво возило!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.

# 582

сигурно го чукаш отзад Crazy

не виждам друго какво, коетото ССФ не умее Mr. Green

# 583
Пазете си мъжете от такива като мен... Защото, повярвайте ми... те също търсят такива, като нас. И докато се усетите...
А ти пък докато се усетиш ще си вече "изветряла" за пазара,не се заяждам,годинките летят бързо.. Whistling

# 584

Това не съм го писала аз.

Общи условия

Активация на акаунт