Аз ли трябва да мисля за жена му??

• 31 911
  • 705
  •   1
Отговори
# 645
Цитат
обре.. може би не точно влюбена, но го харесам. Симпатяга.
Егати симпатягата ,аз пак да кажа "запазен" hahaha

# 646
Е, стига де, може пък за един ден наистина да се е влюбила...
Нали знаете, любовта идва когато най-малко я очакваш. Joy

# 647
  • у дома...
От вчера ми се върти в главата /дъртата/ репликата на една героиня от филма "Истори с куче и без куче" - " С ... сме гаджета, ама той още незнае..."

# 648
Миличка, спри да го наричаш "приятел"...

Защо? Той е човекът, с когото излизам, човекът, с когото спя и човекът, в когото съм влюбена.

Е, ти нали не се влюбваш и не позволяваш да се влюбват в теб?
Я вземи малко да си изчистиш сценария.

Ама престанете с тия конкретни въпроси, че верно объркахте сценария...
Завръзката този път беше в думите "не беше с "богат чичко".. или поне не беше с "чичко"...". Т.е. парите винаги имат значение Simple Smile

# 649
Защо? Той е човекът, с когото излизам, човекът, с когото спя и човекът, в когото съм влюбена.
ама и време за спане ли ви остава  Joy

Я дай да преговорим сега ситуацията и да подредим нещата защото взе да си противоречиш нещо.

# 650
Миличка, спри да го наричаш "приятел"...

Е, ти нали не се влюбваш и не позволяваш да се влюбват в теб?
Я вземи малко да си изчистиш сценария.

Ама престанете с тия конкретни въпроси, че верно объркахте сценария...
Завръзката този път беше в думите "не беше с "богат чичко".. или поне не беше с "чичко"...". Т.е. парите винаги имат значение Simple Smile

Това и аз го забелязах! Simple Smile Laughing bowuu

# 651
Късно, миличка......, късно прохождаш в занаята  Mr. Green На 17 години..... Какво ти купиха тогава, за да те дефлорират??

# 652
Късно, миличка......, късно прохождаш в занаята  Mr. Green На 17 години..... Какво ти купиха тогава, за да те дефлорират??
Обаче пък за 1 година виж колко напред е дръпнала.... Whistling Абе скоро нямаше ли статия за една румънка, манекенка дето си беше продала девствеността?

пп. ох, тя пък манекенката беше от другата тема, чакай, че ги обърках  Joy

# 653
Мила, а приятелят ти виждал ли те е рано сутрин, когато току що ставаш от леглото с рошава глава и все още не си натокана и нафръцана?  

# 654
  • София
Добре де, Лолитка,
Аз продължавам да не разбирам.
Ако темата е пързалка, то тук всички сме ти благодарни, защото ни забалява качествено последните два дни.
Ако, обаче, не е , то ти какво очакваш да ти се каже тук (бастиона на семейството)? Да те похвалим? Да те потупаме по рамото и да ти кажем, че всичко е ок.? Съвет? Какъв да е този съвет, който да ти хареса?
Моля те, разясни поне какво очакваш...

# 655
  • Варна
Лоли чудя ти се, гледам четеш темата.....Не ти ли изникват някакви въпроси в главата, съмнения разни? Толкова хора ти казват, даже откровено ти се подиграват, че пътя по, който си тръгнала не води до никъде, ти обаче не, та не, лелички сме били.
Малко поне не се ли замисли, а?

# 656
Какво значение има какво пита лолитка? Нали купона се развива яко  Laughing Снощи сме се смели сума време с мъжа ми, докато му преразкажа цялата тема, даже не ми вярваше, та в 1 часа става да чете да види дали наистина има "такова тъпо парче" (това са негови думи).
Само ще помоля, ако може мааалко да забавим темпото, щото се опитвам да следя и съседния сериал, пък е, такова, работен ден все пак...   bouquet

# 657
Лоли чудя ти се, гледам четеш темата.....Не ти ли изникват някакви въпроси в главата, съмнения разни? Толкова хора ти казват, даже откровено ти се подиграват, че пътя по, който си тръгнала не води до никъде, ти обаче не, та не, лелички сме били.
Малко поне не се ли замисли, а?

Лелички, лелички, ама половината в темата сме по-малки от нейния чичко - паричко.....  rotfImao

# 658
Момичетааааааааааа...  mods

(Гущерът е тръгнал на разходкааааааа)

# 659
Добре де, Лолитка,
Аз продължавам да не разбирам.
Ако темата е пързалка, то тук всички сме ти благодарни, защото ни забалява качествено последните два дни.
Ако, обаче, не е , то ти какво очакваш да ти се каже тук (бастиона на семейството)? Да те похвалим? Да те потупаме по рамото и да ти кажем, че всичко е ок.? Съвет? Какъв да е този съвет, който да ти хареса?
Моля те, разясни поне какво очакваш...

Аз получих отговор на въпроса, който зададох. Дали трябва да мисля за това, че е женен и дали това трябва да ме притеснява или не. От там нататък ... стана мазало.

Общи условия

Активация на акаунт