Смешки от форума

• 98 739
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Една приятелка вчера " Ти още ли я кърмиш, не е ли голяма?", става дума за бебе което няма три месеца.

Забавила си се, наистина. Но нещата могат да се оправят, ако веднага захраниш с люта плескавица и ракия. Като подчиниш цялото отглеждане на този дух догодина можеш да я пуснеш на нивата да копае родом с теб и другите от семейството.
newsm10 newsm62

# 151
И аз като се сблъскам с майка с неадекватно поведение, все си мисля, че е от форума. (това по повод постинга на дъмбълдор)

# 152
Аз чета предимно автобиографии на футболисти и чат пат нещо актуално, например Хорхе Букай напоследък, за да съм в крак с манекенките и готините пички.  Peace

Милех, че манекенките си падат по Пауло Куелю, но знам ли, може да ми е стара информацията  newsm78

Да, доста си изостанала. Тези, които си падаха по Куелю вече са с по две деца и два развода.  Peace

# 153
Цитат
Истина е, че ракийката и винцето са доказани противовирусни и противовсякакви средства.
#Onfire

# 154

Цитат
  Re: Секса- до каква възраст?
« #26 Четвъртък, 05 Ноември 2009, 13:18 »   

--------------------------------------------------------------------------------

Дядото на мъжа ми е на близо 95 години. Веднъж преди година-две им бяхме на гости и на мен през нощта ми стана лошо. Станах и отидох в кухнята да си сипя вода. В хола на дивана заварих бабата будна и видимо бясна да гледа телевизия в 3 през нощта  Като я попитах какво става, жената ми се оплака, че дядото дори на тези години не я оставя да спи, тази вечер бил особено настоятелен, а на нея не й било до това, ядосала се и станала.
За да завърша картинката, въпросният дядо, редовно й прави сцени на ревност заради един 75 годишен нищо неподозиращ комшия 
Преди тези случки и аз си мислех, че след 50-60 години хората карат на плетки и кръстословици, ама май не е баш така. 
  Peace
В темата има много бисери. Чудих се какво точно да си избера.

# 155
НЕ ИСКАМ ДА СЪМ ДРЕБНАВА НО В ТОЗИ МАГАЗИН С НАШ ПЕРСОНАЛ Е ОПАСНО !
ГРУБИ И ТЕ ГЛЕДАТ КАТО КРАВИ НОСАЧКИ.

Тези "крави носачки" някакъв нов хибриден вид ли са?

Дават ли и мляко, и яйца?

Винаги изоставам от новите ...ъ..изобретения  Blush

# 156
НЕ ИСКАМ ДА СЪМ ДРЕБНАВА НО В ТОЗИ МАГАЗИН С НАШ ПЕРСОНАЛ Е ОПАСНО !
ГРУБИ И ТЕ ГЛЕДАТ КАТО КРАВИ НОСАЧКИ.

Тези "крави носачки" някакъв нов хибриден вид ли са?

Дават ли и мляко, и яйца?

Винаги изоставам от новите ...ъ..изобретения  Blush
newsm10 Страхотно попадение!

# 157
сляпата вяра на голяма част от хората , че Бойко ще ни оправи

Ама той наистина ще ни оправи , да не казвам как (или къде )   !

Ето нещо и от мен, темичката много ми допадна!  Heart Eyes    bouquet

# 158
И ЛСта ли не помниш? Може да се опитваш да играеш форумски плейбой, но аз те оприличавам на онези , които се натискат зад правостоящите момичета в градския транспорт.
Нали темата е за това, да се обосновем.

За последно съм ползвал градски транспорт през 84-та.

Laughing Joy Joy

# 159
На това му се вика "финтово измъкване"  Wink

# 160
Цитат
Как мога да пиша на Tatti
Joy

# 161
  • София
Цитат
Как мога да пиша на Tatti
Joy

Това откъде го копна   hahaha

# 162
От  hahaha Въпроси към модератори и администратори

Има и продължение :

Mamma:  - Изпратете му лично съобщение.
agileya: - Благодаря! Автоматично приех, че и той не приема лични съобщения!
 Joy

# 163
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
"А и с моя как спим...винаги сутрин ме прегръща(т.е в поза "лъжичка"), а всички знаем,че сутрин мъжете са "на щтрек",а съм без гащи...замина ауспуха Mr. Green Нямам търпение да родя...."           Забравих от кого е.

"на щтрек" ме разконцентрира, но Нямам търпение да родя...." Забравих от кого е.  ме свали от стола  Crazy

# 164
Цитат
Доста прочетох, но все пак много се притеснявам дали не съм бременна. На 30 12 2007 г с приятеля ми правихме секс, но презервативът се скъса. Веднага след това отидох до денонощната аптека и купих 1 тест за бременност и хапче за "спешни случаи". Направих теста, защото в опътването на хапчето за спешна контрацепция пише, че ако евентуално съм бременна , не трябва да го пия. Направих теста за да съм 100% сигурна. Изпих хапчето около 1 час след като се скъса презерватива. По изчисленията ми не съм била в овулация на 30ти, но аз съм си голяма паника. (все пак съм на 17) Цикълът ми трябваше да дойде на 12, и така и стана
...
 Crazy
Да беше прочела и упътването на теста, не само на хапчето  Confused
hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт