Форумски номинации- коментари, свади и скандали

• 57 569
  • 1 286
  •   1
Отговори
# 1 275
Все пак сравнението с пинчер, незанисимо за кого, е просташка проява. И тъй като и Бижу си е позволила подобно сравнение, както Рокси си го позволява срямо мен и то безнаказано....

Искаш ли със Селтака да отмъстим за теб, Мишон, и да я накажем съвсем заслужено, самозабравилата се Рокси?  Twisted Evil

# 1 276
Ситуацията с надплюването ми напомни за една съвсем реална случка. Държа в ръката си кутия с донати, или някакви бухти бяха, не помня, намираме се на място, където гъмжи от деца и едно момиченце пита: " куко е това ? ". Съвсем естествено казвам на майка му ако иска да си вземе, струва ми се редно тя да прецени, може да не е обядвало, може принципно да и е неприятно детето и да взема каквото и да е от непознати хора  макар, че със семействата по парковете редовно си " обменяме "  солети , тя ме изглежда намусена и изджафква : " тя боклуци не яде ". Толкова по темата Simple Smile Ако случайно ме прочете, или някоя ССФ се разпознае, нека знае, че не съм искала да я дразня.

# 1 277
Марадонец, сигурна съм, че вие двамата можете добре да се погрижите за Рокси, но тя се е погрижила многократно сама за себе си, като й чета последния пост - та, няма нужда, май. Mr. Green

Ох, знаех си, че Пепеляшка ще се появи, знаех си! Laughing

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 23:52 от Мишона

# 1 278
И аз като се сблъскам с майка с неадекватно поведение, все си мисля, че е от форума. (това по повод постинга на дъмбълдор)

# 1 279
... Държа в ръката си кутия с донати, или някакви бухти бяха, не помня, намираме се на място, където гъмжи от деца и едно момиченце пита: " куко е това ? ". Съвсем естествено казвам на майка му ако иска да си вземе, струва ми се редно тя да прецени, може да не е обядвало, може принципно да и е неприятно детето и да взема каквото и да е от непознати хора  макар, че със семействата по парковете редовно си " обменяме "  солети , тя ме изглежда намусена и изджафква : " тя боклуци не яде ". ....

Ами права е майката... Предполагам, че и тя самата не яде боклуци, съответно е била некое стройно пиче. А, Дъмби?

# 1 280
Айде легайте си, че ще се гътна от хилеж вече..

# 1 281
Злобинджър, абсолютно погрешен извод. Мърлява, чорлава, невзрачна простакеля с крещящи в различни нюанси паети по дънките, може да е набрала смелост от факта, че някои фирми доста успешно имитират марката " гучи ".

# 1 282
Айде легайте си, че ще се гътна от хилеж вече..

Е, баш сега започва интересното. Титулярите влетяха.

# 1 283
Злобинджър, абсолютно погрешен извод. Мърлява, чорлава, невзрачна простакеля с крещящи в различни нюанси паети по дънките, може да е набрала смелост от факта, че някои фирми доста успешно имитират марката " гучи ".

Ти па кво обиждаш сега.... newsm78 Човек не може дори да те попита нещо....Камо ли да те покани на обяд...

# 1 284
Уф, много извисено си духате под опашките. Нищо не ви се разбира.
...липсва ми Мамица... да ви каже в прав текст от де изгрява слънцето  Mr. Green

# 1 285
Уф, много извисено си духате под опашките. Нищо не ви се разбира.
...липсва ми Мамица... да ви каже в прав текст от де изгрява слънцито  Mr. Green

Казвам ви в прав текст, че слънцето изгрява от изток!

Некакви други желания?

# 1 286
  • Sofia
Изтече!
Що мисловно съдържимо и емоционално неудържимо , нека си остане тук.
Гласувателната тема ще е аналог на тази, т.ч. моля, не пускайте паралелна.
Тук се изложихте достатъчно, но си бе декларирано (демек, не се брои)
Пейнтбол маркерите квот' можаха, направиха.

Общи условия

Активация на акаунт