Смешки от форума

• 98 853
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
нова природа....  Praynig кучетаSimple Smile
newsm78 newsm78 а като изтрещя излизам на разходка със Сембернара....
.... ooooh! ooooh! горкото ми куче,не му позволяват да си има собствен прякор ooooh! ooooh! ooooh! МИЛОТО ще го уведомя съдебно Whistling

Последна редакция: пт, 07 май 2010, 23:36 от мария 123

# 391

Големия ни син наистина е голям и в този смисъл на него му е казано категорично, че ние внуци няма да гледаме , ще се порадваме когато те могат за час-два и толкова. Ще помогнем ако е крайно наложително и много , много рядко, но постоянни или ежедневни грижи ..........такъв филм в нашата къща няма да се прожектира категорично. Това е всенароден български проблем , придобит от векове от турците.Възрастните се грижат за внуци ,

...Да делфините са изумтелни същества , но когато се родят до времето което стават самостоятелни са покрай майката постоянно , не търсят баща си , а още по-малко майката на майка си или майката на баща си. Нормално те са висши същества и няма как да ги принизяаме до човека , а до българина си е жива обида.

hahaha какво искаш, жената ни намери мястото в еволюционната йерархия (австралоевропеикус?-някъде зад бозайникориба и хомеосапиенс). Майка му на делфина го праща веднъж месечно при баба му за час-два, ама все пак докато ние сме се възпитавали от турско робство делфина са си плавали свободни
(харесва ми какво е написала)

# 392
 И на мен ми хареса- поне се посмях  Laughing

# 393
А като се каже "едни дънки"(един дънков панталон) пак е мноооого ooooh!
но се използва масово Mr. Green

Според мен "едни дънки" не е грешно.
Нима трябва да кажа "една дреха за задник", ако искам да си купя гащи?
  Tired
Joy

# 394
Не е от Форума, но не мога да не го споделя с вас:

Цитат
Здравейте, вчера една жена ебеше намерила загубен, бял сетер в района до Южния парк.

Whistling

# 395
Никога няма да забравя, в една от първите теми, които прочетох, след като се регистрирах във форума, леко бременна и трудно ориентираша се... та там една майка обясняваше как къпе новороденото си бебе. Ставаше дума за това, че взема памуци, напоява ги с олио, пъха ги в ушите не бебето и къпе, ли къпе!  Whistling
Това с невероятен правопис, но за съжаление не мога да намеря линк.

# 396
Никога няма да забравя, в една от първите теми, които прочетох, след като се регистрирах във форума, леко бременна и трудно ориентираша се... та там една майка обясняваше как къпе новороденото си бебе. Ставаше дума за това, че взема памуци, напоява ги с олио, пъха ги в ушите не бебето и къпе, ли къпе!  Whistling
Това с невероятен правопис, но за съжаление не мога да намеря линк.

След това чуква по половин яйце във всяко ухо и слага детето на по-силно слънце  ooooh!
Няма да се учудя, тук чета какво ли не!

# 397

Много хора изразиха мнения, че други хора са за убиване. Предлагам утре една група потребителки да утрепе родилката, а една - лекарите.

Самата тема изобщо не е смешна, но не можах да се сдържа.

# 398
  • По-близо до звездите
Цитат
Нашия тати като гушне малкия, той винаги започва да търси цица

Това обаче милото го засяга и снощи когато беше дошло време за хранене и пак гушна малкия докато аз се наглася и малкия пак почна да търси цица, и татко му се изцепи:

"Ей сега идва кораба майка, ще се закачиш и ще презаредиш"
Два дни след като се прибрахме в къщи, корема ми още не се беше прибрал. И мойто мъж една вечер ме гали по корема и вика
" Наемателят напусна Вила Вилекула и тя сега е пуста и с разграден двор"

Ето линка: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=249044.60

# 399
Цитат
......Не ми е известен случая, но не виждам пряка връзка м/у правенето на бебета и девствеността......

Laughing

# 400
С тоя син шрифт даже няма нужда да споменаваш чий е цитатът...  Laughing

# 401
С тоя син шрифт даже няма нужда да споменаваш чий е цитатът...  Laughing

Joy Joy Joy

Тя е мой човек, не вярвам да се обиди.   bouquet

# 402
Цитат
Невероятно доволна съм от две риби.
Знаещи какво и как да направят.
Просто секс лъхаше от тях.

Зоофилия, натворена от Марианкааа.

# 403
Цитат
Невероятно доволна съм от две риби.
Знаещи какво и как да направят.
Просто секс лъхаше от тях.

Зоофилия, натворена от Марианкааа.

Joy
 Praynig дано да говори за зодията, щото иначе ми е интересно за какъв вид риби иде реч - цаца, скумрия, калкан... залагам на голия шаран  Peace
 Joy Joy Joy

# 404
Стигнах до средата на темата........Благодаря на всички за споделеното!

Общи условия

Активация на акаунт