AVON- обсъждане на продукти за 10-та кампания- 2 част

• 25 204
  • 277
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Тозо продукт е стар и много коментиран. При някои има ефект- с редовно мазане.  Peace

Аз да изкажа недоволство от тройната антицелулитна терапия, което все забравям да споделя- ами много е мазна. ooooh! Не можеш да се облечеш след това. Аз затова я ползвам само вечер, но като ми се допират краката, чак се получава кир ефект и се рони. При вас така ли е? Аз уж не слагам прекалено много.

# 166
  • Sofia
А масажираш ли добре, за да я втриеш хубаво в кожата? На мен ми се получава така с антицелулитния от време на време.

# 167
  • USA, Steak State
При мен кир ефект нямаше, когато я ползвах, но ниастина си е мазничка и с по-гъста консистенция.

# 168
  • София
Да, масажирам. Просто явно не попива съвсем.  Crossing Arms

# 169
Това с кир ефекта наистина се получава понякога. На мен пък много ми мирише и гледам да я ползвам през деня, докато спят децата и оправям къщата. Така докато стане време пак за разходка е попила перфектно. Сега съчетах с гимнастиката на Синди и стана видимо чудесно.

# 170

новите лакове като цветове от сайта на Ейвън
цък

# 171
  • София
Coral Bikini иди дойди, доближава се. Ама Tropical Punch е доста по- цикламен, отколкото в каталога.  #Crazy

# 172
  • гр. Пловдив
Сега си взех Viva Pink - от старите е.  Wink
Точно този имам поръчан. Отговаря ли си на цвета в каталога?

# 173

Снимах одеве някои  актуални продукти:

http://myavon.dir.bg/_wm/gallery/?df=640464

# 174
Здравейте! Някоя от вас позлва ли е пудрата на ANEW или поне да има някаква информация, дали пудрата е блестяща, и какво й е по-специфичното ,защото е доста скъпичко и не виждам каква е разликата спрямо обикновенната пудра и тази на ANEW !?

# 175
  • София
Пудрата е страхотна! Коментирала съм я и преди. Най-добрата, която съм пробвала! Peace Не, не е блестяща.

# 176
Пудрата е страхотна! Коментирала съм я и преди. Най-добрата, която съм пробвала! Peace Не, не е блестяща.

Благодаря за информацията. Моя клентка много се колебае дали да си я закупи и иска информация, но не знам какво да й кажа . . .  ще ми кажеш ли още нещо за пудрата, каква е разликата спрямо обикновенната, има ли нещо специфично, личи ли си много когато е на лицето ?

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 23:19 от JigSaw

# 177
  • Sofia
И аз ползвам пудрата и съм много доволна. Има добра покривнхост, но най-вече не се събира по фините линийки и не под4ертава бръчките, както се получава с много други. Определено си заслужава парите.

# 178
Момичета,какво ще кажете за комплекта Juliana?- тези розови цветенца бледо розови ли са или цикламени newsm78
До сега не съм купувала бижута без да ги видя на живо,но цената ме устройва,пък ако си и струва Hug
Благодаря  bouquet

# 179
И аз ползвам пудрата и съм много доволна. Има добра покривнхост, но най-вече не се събира по фините линийки и не под4ертава бръчките, както се получава с много други. Определено си заслужава парите.

Прикрива ли недостатъци по кожата, като пъпки, петна и т.н. ?

Общи условия

Активация на акаунт