AVON- обсъждане на продукти за 10-та кампания- 2 част

• 25 213
  • 277
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
да, но за по-видими недостатъзи е добре да се използва в комбинация с коректор, а освен това стои и много естествено.

# 181
да, но за по-видими недостатъзи е добре да се използва в комбинация с коректор, а освен това стои и много естествено.

Коректора ANEW ли ?

# 182
  • Sofia
коректор по принцип. Този на аню не съм го ползвала. Много е малък грамажа и скъпичък ми се вижда, а и той е по-скоро за под очите. Мойе и само с фон дьо тен.

# 183
коректор по принцип. Този на аню не съм го ползвала. Много е малък грамажа и скъпичък ми се вижда, а и той е по-скоро за под очите. Мойе и само с фон дьо тен.

А кое ще е по-добре за прикриване на пъпки, петна, зачервявания - ФДТ, пудра или и двете ?

# 184
  • Sofia
е то по принцип само пудра не стои добре, трябва като минимум поне една основа. За по-тежки случаи - коректор на най-засегнатите места, фдт, пудра за финал. Според случая се избира и с каква покривност да са продуктите, някои ги ползват само за свеж тен.

# 185
Блгодаря ти. Клиентката м ие с проблемна кожа - има зачервявания и пъпки и се чудя какво да й препоръчам дали пудрата на аню или пудраи фдт 2 в 1 на идеал шайн . . . според теб, какво ще е най-добре да й предложа ?

# 186
  • София
Ползвам и двете пудри. При нужда слагам сухия коректор стик, фон дьо тен и накрая пудра. Честно казано, не мога да ти дам прилика и разлика между двете пудри. Може би ANEW е малко по- покривна и в началото стои, някак тебеширено, но бързо попива, стига да не се прекали с количеството. Бих я определила, като по- суха, въпреки че звучи тъпо. Общо взето и двете са хубави.

Пудра и ФДТ 2 в 1, е по- мазна консистенция и е подходяща за по- суха кожа. На моята нормална лъсва.

Някой вече поръча ли жълтия лак? Как е като цвят и качество?

# 187
А как да се ориентирам за цвета на пудрата Anew,която да поръчам?Аз ползвам прахообразна,но не мога да я нося в чантата,а сега през лятото много ми лъсва лицето от слънцезащитния крем и се нуждая от корекции.След страхотните ви отзиви за тази пудра,със сигурност ще си я взема, но се страхувам да не сбъркам цвета.Със средно тъмна кожа съм и тена ми по-скоро е жълтеникав,а не розов.Ще съм ви благодарна,ако ми помогнете да избера подходящия за мен цвят   bouquet

# 188
  • София
Цитат
А как да се ориентирам за цвета на пудрата Anew,която да поръчам?Аз ползвам прахообразна,но не мога да я нося в чантата,а сега през лятото много ми лъсва лицето от слънцезащитния крем и се нуждая от корекции.След страхотните ви отзиви за тази пудра,със сигурност ще си я взема, но се страхувам да не сбъркам цвета.Със средно тъмна кожа съм и тена ми по-скоро е жълтеникав,а не розов.Ще съм ви благодарна,ако ми помогнете да избера подходящия за мен цвят 

Nude beige! Peace

# 189
Лелее колко я хвалите тая пудра, ще взема и аз да си купя Grinning

# 190
  • София
Аз слагам овлажняваш тониращ крем на цялото лице (фдт-ните са ми тежки за цялото, слагам само на скулите или вместо коректор на някои проблемни места) и отгоре пудра. Но пак не на цялото- само Т зоната. Завършвам с перли- светлите за цялото лице, а понякога и от тъмните- само на скулите, т.е. като руж.  Crazy

# 191
Аз слагам овлажняваш тониращ крем на цялото лице (фдт-ните са ми тежки за цялото, слагам само на скулите или вместо коректор на някои проблемни места) и отгоре пудра. Но пак не на цялото- само Т зоната. Завършвам с перли- светлите за цялото лице, а понякога и от тъмните- само на скулите, т.е. като руж.  Crazy

Какъв крем в тия жеги . . .

# 192
На колко години минимум трябва да си, за да позлваш пудрата на ANEW ?

# 193
  • София
На колко години минимум трябва да си, за да позлваш пудрата на ANEW ?

40+

# 194
  • София
Е, аз съм на много по-малко и въпреки това я ползвам(и обожавам).  Crazy Фон дьо тенът от същата серия също ми харесва. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт