AVON- обсъждане на продукти за 10-та кампания- 2 част

• 25 222
  • 277
  •   1
Отговори
# 195
Е, аз съм на много по-малко и въпреки това я ползвам(и обожавам).  Crazy Фон дьо тенът от същата серия също ми харесва. Crazy

Блестящ ли е ?

# 196
  • София
Да блестящ е. Но държа да отбележа, че съм използвала фон дьо тенът от малките тубички( тези, които сега бяха на демо за 5-6 лв.) Бях си купувала преди цял фон дьо тен Аню, но от старите, и беше доста по-различен. Не знам сега този,който е актуален дали е като този в малките тубички. Иначе покрива добре, блестящ е , кожата изглежда отпочинала, но е по-скоро за вечерен грим.  Peace

# 197
.

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 06:24 от JigSaw

# 198
Аз слагам овлажняваш тониращ крем на цялото лице (фдт-ните са ми тежки за цялото, слагам само на скулите или вместо коректор на някои проблемни места) и отгоре пудра. Но пак не на цялото- само Т зоната. Завършвам с перли- светлите за цялото лице, а понякога и от тъмните- само на скулите, т.е. като руж.  Crazy

Какъв крем в тия жеги . . .

Слънцезащита - задължително! Peace
Дори сега в жегите ползвам кремът за лице от серията за плаж, с фактор 30+.
Странното е, че не се омазнявам много.  Thinking
Отгоре слагам и основа за грим, и фдт-мус. Много изглежда, но всъщност всичко е на много тънък пласт и се надявам да не личи.  Wink

# 199
Кажете още нещичко за подрата на аню Sad

# 200
zdraveite, imam vupros otnosno edna 4anti4ka ot kampania 06 2009, koiato ste obsujdali v purvata 4ast http://myavon.dir.bg/_files/t5_4623465.jpg : ima li veroiatnost pak da zapo4ne da se predlaga, i ako ne - kak moga da se sdobia s edna takava( po vizmojnost tumno kafiavata/tsviat 6okolad?

blagodaria predvaritelno

# 201
zdraveite, imam vupros otnosno edna 4anti4ka ot kampania 06 2009, koiato ste obsujdali v purvata 4ast http://myavon.dir.bg/_files/t5_4623465.jpg : ima li veroiatnost pak da zapo4ne da se predlaga, i ako ne - kak moga da se sdobia s edna takava( po vizmojnost tumno kafiavata/tsviat 6okolad?

blagodaria predvaritelno

Milleye, пиши на лични да се уточним или на сайта, откъдето е линка. Тази ли http://myavon.dir.bg/_wm/gallery/?df=642082

# 202
# 203
Момичета дайте моля впечатления за стлизиращите продукти на Ейвън   bouquet

# 204
пробвала съм спрея за предпазване на косата при сушене (това от червената серийка) + серум за сухи краища (със зелената капачка), изправям си косата след всяко измиване и без тях ми цъфтеше ужасно. доволна съм, пробвай  Peace

(ще пробвам спрея за обем, защото пяната не ме впечатли)

# 205
Аз съм пробвал лилавия спрей за обем, нищо не струва.

# 206

Напълно съм съгласна за спрея за обем- не става, но пък мои клиентки са много доволни от серума за обем( пак е с лилава капачка) Peace

# 207

Моя клиентка казва, че е страхотен.

# 208

Е аз пък опирайки се на опита си в стилизирането, казвам че не струва . . .

# 209

Е аз пък опирайки се на опита си в стилизирането, казвам че не струва . . .

Дам и аз съм на мнение,че не струва

Интересуват ме по специално ЧЕРВЕНАТА СЕРИЯ пяната и гела за къдрици newsm78

Общи условия

Активация на акаунт