Перфектен тен -ФДТ и база за грим-7

• 75 660
  • 710
  •   1
Отговори
# 660
  • София
териса   bouquet ,може би си права.Ще отида първо да го пробвам този РЕВЛОН,пък да видя и как след това ще го махна Grinning ,че като чета тези отзиви малко взех да се замислям. newsm78

# 661
  • София
Такааааа............. имам проблем - от Colorstay на Revlon и аз съм доволна - и като покритие, и като матиране, и като трайност е номер1 от тези, които до сега съм ползвлала. Но не мога да го сваля Embarassed  Пробвах с тоалетно мляко (имам на Гарние) - не става, пада много малко от ФДТ, а доста търкам  ooooh!. Пробвах с измиващ гел - пак не става. Моля ви момичета, споделете вие с какво го измивате, при вас трудно ли пада?
Аз ползвам

Измива се без проблеми.

# 662
  • София
Благодаря за отговорите на всички   bouquet Днес реших да не се мажа с фдт-а, след малко ще тръгвам по магазините и ще си търся нещо от тук изброените за дегримиране, пък ще видим. В един момент си помислих аз ли съм толкова нескопосана, че да не мога да го сваля или просто фдт си е бая издръжлив. Но това си има и доста хубава страна иначе погледнато - не цапа дрехите!!!

# 663
  • Варна
Мацки, я кажете, моля ви, хубава база за сенки!

# 664
Такааааа............. имам проблем - от Colorstay на Revlon и аз съм доволна - и като покритие, и като матиране, и като трайност е номер1 от тези, които до сега съм ползвлала. Но не мога да го сваля Embarassed  Пробвах с тоалетно мляко (имам на Гарние) - не става, пада много малко от ФДТ, а доста търкам  ooooh!. Пробвах с измиващ гел - пак не става. Моля ви момичета, споделете вие с какво го измивате, при вас трудно ли пада?

Обещах да кажа дали се сваля трудно.
Използвам това http://cdni.condenast.co.uk/320x480/k_n/MM798037.jpg
и после това http://ecx.images-amazon.com/images/I/31fPYO96X4L._SL500_AA280_.jpg
 и всичко е ОК. Peace

# 665
  • София
Не ти ли идват повечко толкова измиващи средства наведнъж  Confused Не се ли пресушава прекалено кожата?

# 666
  • София
Да попитам някой дали е забелязвал Ластинг перформанс-ът на максфактор да му изсушава кожата?  Thinking Моята смесена, но често се дехидратира, сега пак се бели и се чудя дали причината не е във фон дьо тен?

# 667
Да попитам някой дали е забелязвал Ластинг перформанс-ът на максфактор да му изсушава кожата?  Thinking Моята смесена, но често се дехидратира, сега пак се бели и се чудя дали причината не е във фон дьо тен?

Ползвала съм го почти година и не съм забелязала подобно нещо  Thinking

Не ти ли идват повечко толкова измиващи средства наведнъж  Confused Не се ли пресушава прекалено кожата?

По принцип използвам само гела на Нивеа , но после като мина с тампон с др. продукт и още има от фон дьо тена ,значи не е достатъчно с гел само.

# 668
  • София
Мерси, placholina ! Значи може и да е просто съвпадение.

# 669
  • София

По принцип използвам само гела на Нивеа , но после като мина с тампон с др. продукт и още има от фон дьо тена ,значи не е достатъчно с гел само.
Така е, само че аз пробвах само с гела на Neutrogena и тогава установих как не се маха тоя фдт  Rolling Eyes

# 670

Така е, само че аз пробвах само с гела на Neutrogena и тогава установих как не се маха тоя фдт  Rolling Eyes

Кой точно гел, аз имах скраб 2в1 на  Neutrogena и вършеше работа ,но тогава бях с др. фон дьо тен.

# 671
  • София

Кой точно гел, аз имах скраб 2в1 на  Neutrogena и вършеше работа ,но тогава бях с др. фон дьо тен.
Същия  Peace Иначе от него съм си доволна, върши ми перфектна работа когато почиствам с него фдт на Clinique, но с този на Ревлон не се справя  Confused

# 672
Момичета здравейте.Прочетох внимателно темата и искам да ви благодаря за препоръката за минерална пудра на арт деко. Наистина е божествена.Моята кожа е много суха и чувствителна и всеки фон дьо тен я изсушаваше много.А тази пудра вече трети ден я слагам и кожата ми е мека и хубава. Препоръчвам пудрата. А си купих и четката за тази пудра, която също е много хубава.

# 673
А аз да попитам с какви впечатления сте от спрей ФДТ на Диор  http://img2.timeinc.net/instyle/images/2007/products/sept/BPP/080107_dior_b.jpg  ?  Купих си го, днес го ползвах за първи път, но ми се струва, че не е достатъчно покривен и за моята суха кожа не е много подходящ. Но отдолу не бях сложила кремът, който ползвам по принцип под ФДТ , та може и да греша.

Какво е вашето мнение?

Изобщо не съм доволна. С крем, без крем, все тая. Не го харесах.

Не е хубав, тествах го веднъж и се отказах. Дори и консултантката в Бюти зоната не ми го препоръча.

# 674
Момичета кой е по-добрият избор:

или

Искам матирана кожа цял ден, никакво лъщене! Знам, че много се изписа за Ревлон, но днес видях моя приятелка с Артдеко и бях много впечатлена от ефекта и приятния цвят. А и с тези проблеми със свалянето на Ревлона се разколебах... Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт