по-голямо бебе

• 15 055
  • 79
  •   2
Отговори
# 30
  • след Околовръстното
Няма място за притеснения.
На моята приятелка й напълниха главата с глупости, още в средата на бременността.
Че бебето било много голямо, че не знаели как ще го роди това огромно бебе и т.н. простотии.
Казвах й да не се притеснява, но с първа бременност, нали знаеш?
Ако ти кажа колко се роди бебето, направо няма да повярваш.
3кг. и 45см.  Shocked ooooh!

А моята приятелка след същите думи и 10 дена преносване роди бебе 2200гр.

# 31
Чета аз тук и започвам сама да се притеснявам. Аз днеска бях на доктор и ни измериха 2425 гр. Всички тук казват, не се притеснявай, че е по-голямо, по-добре така, отколкото по - дребно Sad А моето явно е дребосъче. Сега взех да се притеснявам дали всичко е наред  newsm78

# 32
  • Ню Йорк
Тия мерки почти никога не отговарят на истината. Мойто бебе вървеше с 2 седмици назад според лекарите. Родих със секцио в 38 седмица и о изненада, малкия се оказа цели 4 кила Simple Smile

# 33
  • гр.Стара Загора
Не се притеснявай аз последните пъти като ходих на ехограф се установяваше че бебка е много малка но лекарката ми каза че точно в тези седмици от бремеността има най-висок риск от грешка при измерването тъй като бебчето много шава и като го снимат за да го измерят в този момент може да си е сменило позицията  Peace
Леко бременеене и здраво бебче на финала  Hug

# 34
По-голямо бебе, по-лесно се гледа. Wink Казвам го от личен опит.Моя син се роди 4 кг, на видеозона винаги са ми казвали че върви по-голям за гестационните си седмици.Няма поводи за притеснение. Hug

# 35
  • до Него
ooooooooooooooo на мен ми казаха точно преди да родя , / различни лекари / да се радвам ако е 2500, а тя се роди 3350. На еографа излизаше , че главата е три седмици преди размера на краката..и аз се чуде какво ще родя, а то излезе едно прекрасно напълно съразмерно момиченце.  : )

# 36
И на мен ми казаха още от самото начало, че бебето върви  с две седмици напред и се очаква да бъде над 4 кг , е роди се 3180гр  Wink

# 37
  • София
хич не се притеснявай и при мен беше така  Peace все бяхме на горна граница. Родих задраво, право бебче 4,100кг, 54 см   Joy

Успех  Peace

# 38
Моето бебе вървеше едро, но се роди 2050г. в 36г.с. Може да забави разтежа си в последните седмици, а може просто да имаш голямо бебе. Не се безпокой.

# 39
  • ул. "Мечтание"
До към началото на деветия месец сина ми вървеше с 2 седмици по-голям по размери. Роди се 3500 гр на термин.

# 40
сега се чувствам по-спокойна.В интернет не бях намирала нищо по въпроса и това,че не бях срещала и такава тема също ме притесняваше.сега знам, че е често срещано такова разминаване.Надявам се всичко да е ок с бебчо. Praynig

# 41
Не се притеснявай, много често има разминаване.

# 42
Примерите за грешни мерки са безброй. Синът ми също го очакваха едър, но всъщност си беше дребно бебче 3260 /дребно за мен, тъй като дъщеря ми се роди 3750 и си беше доста едра/. Радвай се ако е едро бебчето - готово отгледано дето се вика Laughing.

# 43
На мен пък 2 различни лекарки ми казваха,че бебето е малко ,и последно 3-4 дена преди да се роди ,ми казаха че ще е около 2400 е роди се 3550  Laughing

# 44
Първо - имайки предвид, че бебетата се раждат с различно тегло, вариращо в повечето случаи от 2500 до 4500 е напълно нормално и в корема да растат с различни темпове.
И второ - ехографът показва ориентировъчно тегло.

Общи условия

Активация на акаунт