МАРТенски мами 2010 - тема 3

• 12 807
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро, дами!    bouquet
Добре дошли на новите мами! Лека и безпроблемна бременност!   bouquet
lapiovra, сърдечна дейност може да се види и в 6 седмица, но може и да не се види. Аз бях точно в 6с.3д., колкото си и ти, когато видяхме сърчицето. Отидох, защото и аз зацапвах кафяво и оскъдно, но се бях притеснила. При мен за първик път зацапването се появи  още в самото начало, може би 1-2 дни след датата на цикъла. Продължи 3-4 дни и спря. След още 3-4 дни пак започна и пак спря и така 3 пъти досега. От няколко дни пак е спряло и се моля да не се появява повече.
Мила Лила, и аз съм на Утрогестан и Но-Шпа вече 3 седмици и предполагам, че ще го вземам до 12 седмица. Няма нищо страшно, не може да навреди по никакъв начин.
Дени81, и на мен не можаха да ми кажат от какво може да е зацапването, казаха ми да лежа и това е.

Иначе на мен много рядко ми се гади и е съвсем слабо. Гърдите уж не ме болят много, но вечер се чудя как да легна, че по принцип спя по корем и като ги притискам боли.  Rolling Eyes
Абе чак понякога се притеснявам, че не се чувствам зле.  Confused
Хубав ден ви желая!  Hug

# 211
Здравейте на всички нови мами. С пожелания за лека и усмихната бременност.

Веси, не е задължително да ти се гади. На мен например и с първата бременност и сега не ми се гади. Става ми понякога зле но то е доста рядко. Но за сметка на това се чувствам много уморена, много ми се спи и ужасно много са ми надути и болезнени гърдите.

Сутрин е по-вероятно да ти се гади или при определени миризми.

Чакаме вести от мамите които са на лекар днес

# 212
ние видяхме сърце в 6 гс и 2 дни. По този повод ето един сайт за развитиетона бебето по дни цък.

# 213
Добро утро, дами!    bouquet
Добре дошли на новите мами! Лека и безпроблемна бременност!   bouquet
lapiovra, сърдечна дейност може да се види и в 6 седмица, но може и да не се види. Аз бях точно в 6с.3д., колкото си и ти, когато видяхме сърчицето. Отидох, защото и аз зацапвах кафяво и оскъдно, но се бях притеснила. При мен за първик път зацапването се появи  още в самото начало, може би 1-2 дни след датата на цикъла. Продължи 3-4 дни и спря. След още 3-4 дни пак започна и пак спря и така 3 пъти досега. От няколко дни пак е спряло и се моля да не се появява повече.
Мила Лила, и аз съм на Утрогестан и Но-Шпа вече 3 седмици и предполагам, че ще го вземам до 12 седмица. Няма нищо страшно, не може да навреди по никакъв начин.
Дени81, и на мен не можаха да ми кажат от какво може да е зацапването, казаха ми да лежа и това е.

Иначе на мен много рядко ми се гади и е съвсем слабо. Гърдите уж не ме болят много, но вечер се чудя как да легна, че по принцип спя по корем и като ги притискам боли.  Rolling Eyes
Абе чак понякога се притеснявам, че не се чувствам зле.  Confused
Хубав ден ви желая!  Hug
Scarlet, дано не се появява вече зацапването Praynig
Само се чудя как така не могат да кажат каква е причината newsm78 При мен днес са добре нещата, но до довечера не се знае. Дуфастона явно доста време ще си го пия. В момента и аз съм в 6 г.с. и 3 дни, на преглед съм чак другата седмица, а предния път се видя само плодно сакче и сега явно ще трябва да стоя и да се чудя дали всичко ми е наред.

# 214
hiki_miki, ние искахме да ходим до Рилските езера, дълъг ли е прехода?
sisi_2000, и моят съпруг има рожден ден днес Grinning
MUSIMI, в интернет големите букви са равносилни на крещене Peace Хубаво изкарване на морето, искам и аз Laughing

Ние също сме направили бебето в дните преди овулацията, значи е по-вероятно да е момиче ли? За мен няма голямо значение, майка ми още след първия преглед ме попита какъв ще е пола Crazy Нямам търпение единствено да почна да усещам бебето, нещо да ми доказва всеки ден, че наистина е там Grinning

# 215
  • Sofia
Здравейте и добре дошли на всички нови попълнения! Лека бременност ви желая!
И аз да се оплача...много ми е ниско кръвното и сам като парцал. Сега ме спаси един айран със сол, но иначе само лежане и спане ми действат добре. Като ми е ниско кръвното и съм на крак ми се гади много повече. Знам че е нормално и ще мине и това ме успокоява Simple Smile Не се притеснявайте излишно. Позитивно мислене и всичко ще бъде наред!  Hug

# 216
Здравейте момичета,
аз днес леко прокървявам............, че да видим как ще са нещата Confused,
пия но -шпа, а за други медикаменти ще почакам до четвъртък, за да ме види гинеколожката ми Confused,боли ме някак странно кръстта Sad,
иначе заповедта е да съм в пълен покой, но това няма как да стане на този етап-все пак имам детенце на годинка, а и лятото баткото по цял ден е с мен Rolling Eyes
Каквото е писано -това ще става................. Praynig-дано всичко е наред,
Иначе за пола-женскиге сперматозоиди са по бавни , но по-устойчиви и теорията е ,че ако половият акт е дни преди овулацията,възможността за поява на момиченце е по-голяма, тъй като в деня на овулацията оцелели ще са женските представители,
Но както някой спомена вече- Божа работа Simple Smile

# 217
Момичета ето един линк с много яки бебешки снимки може да ги използваме за първата страничка
http://biskvitka.net/2009/07/09/deca_ot_anna_geddes.html
http://www.picvalley.net/u/2799/15626199541463293564.JPG

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 12:49 от sisi2000

# 218
Привет и на всички новодошли  Stop Много положителни емоции ви пожелавам.
Аз си записах час за петък 24-ти  далече ми се струва, ама няма смисъл по-рано. Днес пак си купих тест да се уверя за стотен път че има 2 черти. Покрай нас аптеките забогатяха.

Следя ви, но нямам много време да пиша.
Хубав ден на всички.  Hug

# 219
Разглеждам темите за мамите които чакат своите бебоци през Юли и Август или тези които са родили през Юни. Интересно ми е , кой е съставителя на първите страници на които пише всичко за темата и мамати които взимат участие в нея.

Много интересни и готини неща са направени. Дано и нашата тема се развие така хубаво във времето

# 220
maimp, късмет, и аз съм в това положение  Hug

# 221
Прегледа мина. До петък съм болнични. Нямам зацапване. Док каза, че имам леко отлепване и да лежа 23 ч. от 24ч. Дано всичко се оправи, но ми е притеснено. Във вторник съм пак на преглед и тогава ще ми пусне изследвания. Поздрави и от мен на всички нови мами и лека бременност Simple Smile  bouquet

# 222
Споко, всичко ще е наред. Ще си починеш сега , мисля че ще ти дойде добре и после всичко ще е наред. Не се притеснявай, предполагам че не е лесно да се оттърсиш от лошите мисли, но те нищо хубаво няма да ти донесат, освен лошо настроение. Лежи си , бременей си и не се притеснявай.

# 223
Да се запиша и аз. За втори път ще ставам мама, чакам с нетърпение м. Март Sunglasses Според калкулатора в интернет, термина ми е на 27ми. Този път ми се гади по всяко време на денонощието, не се наспивам, чувствам се добре със сладолед и таратор  Mr. Green
Лека бременност на всички, ще следя темите с интерес.

# 224
Цветослава, благодатя ти!

Общи условия

Активация на акаунт